Giriş Kayıt
Tony Maudsley

Tony Maudsley (49)


Oyuncu

Tony Maudsley, 30 Ocak 1968 Kirkby, Liverpool, Merseyside, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu. The Nine Lives of Tomas Katz (2000), Place of Execution (2008), Irish Jam (2006), (1999) Hayalet Süvari (1999) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 30 Ocak 1968
Doğum Yeri: Kirkby, Liverpool, Merseyside, İngiltere, Birleşik Krallık
Burcu: Kova
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 47 Komedi Oyuncu 5.7 3,601
2013 Komedi Oyuncu 6.2 111
2013 Komedi Oyuncu 6.9 564
2012 Komedi Oyuncu    
2010 42 Biyografi Oyuncu 7.8 9
2010 Dram Oyuncu    
2009 41 Komedi Oyuncu    
2009 41 Dram Oyuncu 6.6 774

Triffidler'in Günü
2009 41 Aksiyon Oyuncu    
2008 Dram Oyuncu 7.5 833

Harry Potter ve Zümrüdüanka Yoldaşlığı
2007 39 Macera Oyuncu 7.5 381,033
2007 Komedi Oyuncu 7.4 2,423
2006 38 Suç Oyuncu    
2006 38 Komedi Oyuncu 5.3 1,061

Gurur Dünyası
2004 36 Dram Oyuncu 6.2 17,645
2004 Komedi Oyuncu 8.3 7,839

Pür Neşe
2003 35 Komedi Oyuncu 6.7 4,399
2002 34 Dram Oyuncu 6.6 727
2002 34 Dram Oyuncu    

Melekler Çetesi
2000 32 Komedi Oyuncu 4.1 535

Doğuştan Romantik
2000 32 Komedi Oyuncu 6.5 1,318
2000 Suç Oyuncu 7.9 3,974
2000 32 Komedi Oyuncu 7.1 899

Hayalet Süvari
1999 31 Dram Oyuncu 7.4 277,927
1999 Dram Oyuncu 8.1 4,445

Korkusuz Soyguncular
1999 31 Aksiyon Oyuncu 6.4 8,657
1999 Dram Oyuncu 5.8 1,136
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017