Giriş Kayıt
Tony Maudsley

Tony Maudsley (49)


Oyuncu

Tony Maudsley, 30 Ocak 1968 Kirkby, Liverpool, Merseyside, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu. The Nine Lives of Tomas Katz (2000), Place of Execution (2008), İrlanda Macerası (2006), (1999) Hayalet Süvari (1999) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 30 Ocak 1968
Doğum Yeri: Kirkby, Liverpool, Merseyside, İngiltere, Birleşik Krallık
Burcu: Kova
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 47 Komedi Oyuncu 5.7 4,404
2013 Komedi Oyuncu 6.9 673
2013 Komedi Oyuncu 6.2 111
2012 Komedi Oyuncu    
2010 Biyografi Oyuncu 7.9 261
2010 Dram Oyuncu    
2009 41 Komedi Oyuncu    
2009 41 Dram Oyuncu 6.6 774

Triffidler'in Günü
2009 41 Aksiyon Oyuncu    
2008 Dram Oyuncu 7.5 833

Harry Potter ve Zümrüdüanka Yoldaşlığı
2007 39 Macera Oyuncu 7.5 400,699
2007 Komedi Oyuncu 7.4 2,612
2006 38 Suç Oyuncu    

İrlanda Macerası
2006 38 Komedi Oyuncu 5.3 1,061

Gurur Dünyası
2004 36 Dram Oyuncu 6.2 18,150
2004 Komedi Oyuncu 8.3 8,506

Pür Neşe
2003 35 Komedi Oyuncu 6.7 4,399
2002 34 Dram Oyuncu 6.6 727
2002 34 Dram Oyuncu    

Melekler Çetesi
2000 32 Komedi Oyuncu 4.1 535

Doğuştan Romantik
2000 32 Komedi Oyuncu 6.5 1,318
2000 Suç Oyuncu 7.9 4,096
2000 32 Komedi Oyuncu 7.1 899

Hayalet Süvari
1999 31 Dram Oyuncu 7.4 287,435
1999 Dram Oyuncu 8.1 4,747

Korkusuz Soyguncular
1999 31 Aksiyon Oyuncu 6.4 8,657
1999 Dram Oyuncu 5.9 1,239
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017