Giriş Kayıt
William F. Matthews

William F. Matthews


Sanat Bölümü, Yapım Tasarımcısı, Sanat Yönetmeni

William F. Matthews, sanat bölümü, yapım tasarımcısı, sanat yönetmeni. Gremlinler (1984), Karateci Çocuk (1984), Stripes (1981), (1982) Kötü Ruh (1982) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: William F. Mathews | William Mathews | Bill Matthe
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2011 Komedi Sanat Bölümü 6.1 53,747

Kaliforniyanın Kralı
2007 Komedi Sanat Bölümü 6.7 20,298

Tombul Albert
2004 Komedi Sanat Bölümü 4.3 9,744

Sürüsüne Bereket
2003 Komedi Sanat Bölümü 5.8 80,796

Hollywood Polisleri
2003 Aksiyon Sanat Bölümü 5.3 32,583
2003 Dram Sanat Bölümü 6.6 73
2003 Dram Sanat Bölümü 8.5 37,211
2002 Komedi Sanat Bölümü 8.0 53,929
2000 Animasyon Sanat Bölümü 6.3 97

Gemide Dans
1997 Komedi Sanat Yönetmeni 6.1 6,664

Mermi İşlemez
1996 Aksiyon Sanat Yönetmeni 5.8 30,635

Dürüst Oyun
1995 Aksiyon Sanat Yönetmeni 4.1 10,269

Richie Rich
1994 Komedi Sanat Yönetmeni 5.3 53,741

Kaptan Ron
1992 Macera Yapım Tasarımcısı 5.7 17,905
1991 Dram Yapım Tasarımcısı 5.0 1,531

Bir Aşk Dört Nikâh
1991 Komedi Yapım Tasarımcısı 5.7 4,195

Evimiz Hollwood'da
1990 Dram Yapım Tasarımcısı 6.2 25,283

Karateci Çocuk 3
1989 Aksiyon Yapım Tasarımcısı 5.0 38,678
1989 Dram Yapım Tasarımcısı 6.1 3,106
1988 Komedi Yapım Tasarımcısı 4.3 2,584

Büyük Şamata 2
1988 Komedi Yapım Tasarımcısı 3.6 12,855
1987 Komedi Yapım Tasarımcısı 7.2 8,841
1987 Komedi Sanat Yönetmeni 6.0 446

İçimde Biri Var
1987 Aksiyon Sanat Yönetmeni 6.8 45,319

Karateci Çocuk 2
1986 Aksiyon Sanat Yönetmeni 5.9 58,516

Karateci Çocuk
1984 Aksiyon Sanat Bölümü 7.2 141,230

Gremlinler
1984 Komedi Sanat Bölümü 7.2 157,848

Kötü Ruh
1982 Korku Sanat Bölümü 7.4 116,401
1981 Komedi Sanat Bölümü 6.9 52,920
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017