Giriş Kayıt
Maurizio Mattei

Maurizio Mattei


Yapım Yöneticisi, Yapımcı

Maurizio Mattei, yapım yöneticisi, yapımcı.

Diğer Bir İsmi: Maurice Matthew
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Dram Yapım Yöneticisi 4.2 101
2007 Dram Yapımcı    

Anthony, Warrior of God
2006 Biyografi Yapımcı 6.3 134

Kara Melek
2002 Dram Yapımcı 5.2 1,195
2002 Biyografi Yapım Yöneticisi 6.7 278

Erkek Severse
2000 Komedi Yapım Yöneticisi 6.8 58
1990 Dram Yapımcı 5.4 31
1989 Korku Yapım Yöneticisi 4.4 187
1988 Korku Yapım Yöneticisi 4.4 499
1987 Dram Yapım Yöneticisi
Yapımcı
5.2 8
1983 Dram Yapım Yöneticisi 6.7 442

Gülünç Bir Adamın Trajedisi
1981 Komedi Çeşitli 6.8 568
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017