Giriş Kayıt
Danilo Mattei

Danilo Mattei


Oyuncu

Danilo Mattei, oyuncu.

Diğer Bir İsmi: Brian Redford | Bryan Redford
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Her Yerde Aşk
2011 Komedi Oyuncu 5.9 3,144

Sicilyalı
1987 Aksiyon Oyuncu 5.3 3,663
1986 Suç Oyuncu 7.2 261
1981 Macera Oyuncu 5.2 7,522
1977 Dram Oyuncu 7.5 365
1977 Dram Oyuncu 7.1 491
Film Altyazıları
Red Sparrow (3,255) Hostiles (2,738) Den of Thieves (2,681) Maze Runner: The Death Cure (2,174) 12 Strong (2,012) Wildling (1,772) The Commuter (1,023) Peter Rabbit (1,013) Submergence (866) A Quiet Place (745)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (6,433) The Terror (3,374) The Flash (2,708) Legion (2,671) The Crossing (2,186) Vikings (1,353) Supernatural (1,346) The Expanse (1,258) The Big Bang Theory (1,128) Fear the Walking Dead (1,018)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018