Giriş Kayıt
Danilo Mattei

Danilo Mattei


Oyuncu

Danilo Mattei, oyuncu.

Diğer Bir İsmi: Brian Redford | Bryan Redford
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Her Yerde Aşk
2011 Komedi Oyuncu 5.9 3,144

Sicilyalı
1987 Aksiyon Oyuncu 5.3 3,663
1986 Suç Oyuncu 7.2 261
1981 Macera Oyuncu 5.2 7,230
1977 Dram Oyuncu 7.5 365
1977 Dram Oyuncu 7.1 491
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (12,160) Live by Night (7,453) Hidden Figures (5,697) Rogue One (5,118) Split (4,758) Paterson (4,044) Assassin's Creed (3,998) Patriots Day (3,885) Allied (3,514) Passengers (1,603)
Dizi Altyazıları
Legion (9,324) Arrow (5,583) The 100 (3,641) The Flash (3,412) The Expanse (3,146) Designated Survivor (2,617) Colony (2,553) The Originals (2,128) The Last Kingdom (2,039) Vikings (2,022)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017