Giriş Kayıt
Yoichi Matsue

Yoichi Matsue


Yönetmen Asistanı, Yapımcı, Oyuncu

Yoichi Matsue, yönetmen asistanı, yapımcı, oyuncu. Saklı Kale (1958), Yüksek Ve Alçak (1963), Kızıl Sakal (1965), Ahmaklar Barış İçinde Uyuyor (1960) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Yoichi Matsue
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1975 Macera Yapımcı 8.3 17,979
1970 Dram Yapımcı 7.5 4,522

Cehennemde iki Adam
1968 Dram Yönetmen Asistanı 7.4 5,983

Kızıl Sakal
1965 Dram Yönetmen Asistanı 8.3 12,467

Yüksek Ve Alçak
1963 Suç Yönetmen Asistanı 8.4 18,565

Ahmaklar Barış İçinde Uyuyor
1960 Suç Yönetmen Asistanı 8.1 7,474

Saklı Kale
1958 Macera Yönetmen Asistanı 8.1 24,419
1958 Dram Oyuncu 6.2 189
Dizi Altyazıları
Vikings (9,090) Supernatural (3,918) Mr. Robot (3,767) The Big Bang Theory (3,213) Game of Thrones (3,184) Gotham (2,986) Shameless (2,814) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,807) Arrow (2,752) The Flash (1,879)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017