Giriş Kayıt
Yoichi Matsue

Yoichi Matsue


Yönetmen Asistanı, Yapımcı, Oyuncu

Yoichi Matsue, yönetmen asistanı, yapımcı, oyuncu. Saklı Kale (1958), Yüksek Ve Alçak (1963), Akahige (1965), Warui yatsu hodo yoku nemuru (1960) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Yoichi Matsue
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1975 Macera Yapımcı 8.3 17,979
1970 Dram Yapımcı 7.5 4,522

Cehennemde iki Adam
1968 Dram Yönetmen Asistanı 7.4 5,983
1965 Dram Yönetmen Asistanı 8.3 11,491

Yüksek Ve Alçak
1963 Suç Yönetmen Asistanı 8.4 18,565
1960 Suç Yönetmen Asistanı 8.1 7,474

Saklı Kale
1958 Macera Yönetmen Asistanı 8.1 24,419
1958 Dram Oyuncu 6.2 189
Film Altyazıları
John Wick: Chapter 2 (8,441) Assassin's Creed (8,328) Doctor Strange (4,573) Allied (3,987) Moana (2,722) Forushande (2,489) Arrival (2,375) Split (2,356) Lion (1,982) Hacksaw Ridge (1,629)
Dizi Altyazıları
Taboo (7,130) The Flash (4,332) Vikings (3,680) Supernatural (3,015) Blindspot (2,507) Suits (2,293) Sherlock (2,181) The Big Bang Theory (1,787) The Expanse (1,606) The Vampire Diaries (1,489)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017