Giriş Kayıt
Seiko Matsuda

Seiko Matsuda (55)


Oyuncu, Müzisyen

Noriko Kamachi, 10 Mart 1962 Kurume, Japonya doğumlu oyuncu, müzisyen. Armageddon (1998) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Noriko Kamachi
Doğum Tarihi: 10 Mart 1962
Doğum Yeri: Kurume, Japonya
Burcu: Balık
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Romantik Müzik    
2013 51 Komedi Müzik 7.0 124
2008 46 Dram Oyuncu 6.6 226

Yakışıklılar Cenneti
2007 Komedi Oyuncu 8.3 898
2007 45 Dram Oyuncu 4.6 146
2001 39 Biyografi Oyuncu 6.4 105

İntikam Kılıcı
2000 38 Suç Oyuncu    

Güzellik Yarışması
1999 37 Komedi Oyuncu 6.5 27,952
1998 36 Aksiyon Oyuncu 6.6 335,229
1996 34 Gerilim Oyuncu 5.6 241
1986 24 Komedi Oyuncu 7.0 95
Film Altyazıları
Live by Night (9,732) Why Him? (6,660) Rogue One (3,417) Resident Evil: The Final Chapter (3,376) Patriots Day (2,418) Assassin's Creed (2,136) Hidden Figures (2,047) Paterson (1,324) Split (1,255) Allied (960)
Dizi Altyazıları
The Flash (5,305) Black Sails (4,194) Into the Badlands (3,233) Legion (2,409) The 100 (2,146) Vikings (1,842) Arrow (1,656) Taken (1,566) The Originals (1,460) Designated Survivor (1,458)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017