Giriş Kayıt
Brandon Mastrippolito

Brandon Mastrippolito


Kameraman, Görüntü Yönetmeni, Oyuncu

Brandon Mastrippolito, kameraman, görüntü yönetmeni, oyuncu. Unfabulous (2004), (2009) Modern Family (2009), (1996) Box of Moon Light (1996), (2002) Birds of Prey (2002) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Brandon Mastripolito
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Komedi Görüntü Yönetmeni 8.0 14,905
2014 Dram Görüntü Yönetmeni 7.9 5,021
2012 Komedi Görüntü Yönetmeni 3.3 1,401
2012 Komedi Görüntü Yönetmeni 7.3 27,962
2011 Müzik Kameraman 5.2 5,192
2011 Komedi Görüntü Yönetmeni 6.2 1,756
2009 Komedi Görüntü Yönetmeni 6.2 7,278
2009 Komedi Kameraman
Görüntü Yönetmeni
8.5 275,262
2009 Komedi Görüntü Yönetmeni 8.2 22,613
2008 Dram Kameraman 7.7 2,307

Aşk Kupası
2005 Komedi Kameraman 6.2 37,830
2005 Dram Kameraman    
2004 Aksiyon Kameraman 7.0 38,601

Veronica Mars 3
2004 Dram Kameraman 8.4 57,682
2004 Komedi Kameraman
Görüntü Yönetmeni
6.2 2,715

Beşikten Mezara
2003 Aksiyon Kameraman 5.8 36,826
2002 Aksiyon Kameraman 6.6 3,610

Örümcek Adam
2002 Aksiyon Kameraman 7.3 586,095
2001 Dram Kameraman 6.1 237
1997 Dram Kameraman
Oyuncu
7.1 22
1996 Komedi Kameraman 7.3 4,501
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017