Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Brandon Mastrippolito

Brandon Mastrippolito


Kameraman, Görüntü Yönetmeni, Oyuncu

Brandon Mastrippolito, kameraman, görüntü yönetmeni, oyuncu. Unfabulous (2004), Modern Family (2009), (1996) Box of Moon Light (1996), (2002) Birds of Prey (2002) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Brandon Mastripolito
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Komedi Görüntü Yönetmeni 8.0 13,175
2014 Dram Görüntü Yönetmeni 7.9 4,808
2012 Komedi Görüntü Yönetmeni 3.3 1,401
2012 Komedi Görüntü Yönetmeni 7.2 26,404
2011 Müzik Kameraman 5.2 5,192
2011 Komedi Görüntü Yönetmeni 6.2 1,756
2009 Komedi Kameraman
Görüntü Yönetmeni
8.5 257,731
2009 Komedi Görüntü Yönetmeni 6.1 6,871
2009 Komedi Görüntü Yönetmeni 8.2 22,144
2008 Dram Kameraman 7.7 2,307

Aşk Kupası
2005 Komedi Kameraman 6.2 36,876
2005 Dram Kameraman    
2004 Aksiyon Kameraman 7.0 37,452

Veronica Mars 3
2004 Dram Kameraman 8.4 56,498
2004 Komedi Kameraman
Görüntü Yönetmeni
6.2 2,655

Beşikten Mezara
2003 Aksiyon Kameraman 5.8 35,655
2002 Aksiyon Kameraman 6.6 3,441

Örümcek Adam
2002 Aksiyon Kameraman 7.3 560,482
2001 Dram Kameraman 6.1 237
1997 Dram Kameraman
Oyuncu
7.1 22
1996 Komedi Kameraman 7.3 4,501
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017