Giriş Kayıt
Brandon Mastrippolito

Brandon Mastrippolito


Kameraman, Görüntü Yönetmeni, Oyuncu

Brandon Mastrippolito, kameraman, görüntü yönetmeni, oyuncu. Unfabulous (2004), Modern Family (2009), (1996) Box of Moon Light (1996), (2002) Birds of Prey (2002) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Brandon Mastripolito
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Komedi Görüntü Yönetmeni 8.0 13,527
2014 Dram Görüntü Yönetmeni 7.9 4,859
2012 Komedi Görüntü Yönetmeni 3.3 1,401
2012 Komedi Görüntü Yönetmeni 7.2 26,744
2011 Müzik Kameraman 5.2 5,192
2011 Komedi Görüntü Yönetmeni 6.2 1,756
2009 Komedi Kameraman
Görüntü Yönetmeni
8.5 261,236
2009 Komedi Görüntü Yönetmeni 6.1 6,936
2009 Komedi Görüntü Yönetmeni 8.2 22,259
2008 Dram Kameraman 7.7 2,307

Aşk Kupası
2005 Komedi Kameraman 6.2 37,053
2005 Dram Kameraman    
2004 Aksiyon Kameraman 7.0 37,648

Veronica Mars 3
2004 Dram Kameraman 8.4 56,681
2004 Komedi Kameraman
Görüntü Yönetmeni
6.2 2,674

Beşikten Mezara
2003 Aksiyon Kameraman 5.8 35,855
2002 Aksiyon Kameraman 6.6 3,463

Örümcek Adam
2002 Aksiyon Kameraman 7.3 565,297
2001 Dram Kameraman 6.1 237
1997 Dram Kameraman
Oyuncu
7.1 22
1996 Komedi Kameraman 7.3 4,501
Film Altyazıları
Fantastic Beasts and Where to Find Them (15,016) Passengers (8,960) Doctor Strange (5,325) Arrival (4,013) Fences (3,369) Assassin's Creed (3,261) Allied (3,084) Hacksaw Ridge (2,606) Moana (2,078) Forushande (1,684)
Dizi Altyazıları
Supernatural (11,938) Taboo (9,286) The 100 (9,037) Legion (8,822) The Big Bang Theory (6,430) Black Sails (6,097) Arrow (5,106) Vikings (3,922) The Flash (3,590) The Expanse (3,579)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017