Giriş Kayıt
Brandon Mastrippolito

Brandon Mastrippolito


Kameraman, Görüntü Yönetmeni, Oyuncu

Brandon Mastrippolito, kameraman, görüntü yönetmeni, oyuncu. Unfabulous (2004), (2009) Modern Family (2009), (1996) Box of Moon Light (1996), (2002) Birds of Prey (2002) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Brandon Mastripolito
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Komedi Görüntü Yönetmeni 8.0 14,235
2014 Dram Görüntü Yönetmeni 7.9 4,925
2012 Komedi Görüntü Yönetmeni 3.3 1,401
2012 Komedi Görüntü Yönetmeni 7.3 27,310
2011 Müzik Kameraman 5.2 5,192
2011 Komedi Görüntü Yönetmeni 6.2 1,756
2009 Komedi Kameraman
Görüntü Yönetmeni
8.5 267,374
2009 Komedi Görüntü Yönetmeni 6.1 7,071
2009 Komedi Görüntü Yönetmeni 8.2 22,453
2008 Dram Kameraman 7.7 2,307

Aşk Kupası
2005 Komedi Kameraman 6.2 37,392
2005 Dram Kameraman    
2004 Aksiyon Kameraman 7.0 38,061

Veronica Mars 3
2004 Dram Kameraman 8.4 57,096
2004 Komedi Kameraman
Görüntü Yönetmeni
6.2 2,698

Beşikten Mezara
2003 Aksiyon Kameraman 5.8 36,277
2002 Aksiyon Kameraman 6.6 3,517

Örümcek Adam
2002 Aksiyon Kameraman 7.3 574,293
2001 Dram Kameraman 6.1 237
1997 Dram Kameraman
Oyuncu
7.1 22
1996 Komedi Kameraman 7.3 4,501
Dizi Altyazıları
The Flash (6,950) Fargo (5,754) Arrow (4,807) The 100 (4,471) Better Call Saul (3,599) Lucifer (3,062) 12 Monkeys (2,473) Supernatural (2,402) American Gods (2,368) Game of Thrones (2,241)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017