Giriş Kayıt
Brandon Mastrippolito

Brandon Mastrippolito


Kameraman, Görüntü Yönetmeni, Oyuncu

Brandon Mastrippolito, kameraman, görüntü yönetmeni, oyuncu. Unfabulous (2004), (2009) Modern Family (2009), (1996) Box of Moon Light (1996), (2002) Birds of Prey (2002) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Brandon Mastripolito
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Komedi Görüntü Yönetmeni 8.0 15,370
2014 Dram Görüntü Yönetmeni 7.9 5,065
2012 Komedi Görüntü Yönetmeni 3.3 1,401
2012 Komedi Görüntü Yönetmeni 7.3 28,379
2011 Müzik Kameraman 5.2 5,192
2011 Komedi Görüntü Yönetmeni 6.2 1,756
2009 Komedi Görüntü Yönetmeni 6.2 7,367
2009 Komedi Kameraman
Görüntü Yönetmeni
8.5 279,119
2009 Komedi Görüntü Yönetmeni 8.2 22,613
2008 Dram Kameraman 7.7 2,307

Aşk Kupası
2005 Komedi Kameraman 6.2 37,974
2004 Aksiyon Kameraman 7.0 38,888

Veronica Mars 3
2004 Dram Kameraman 8.4 57,967
2004 Komedi Kameraman
Görüntü Yönetmeni
6.2 2,715
2004 Dram Kameraman 7.0 843

Beşikten Mezara
2003 Aksiyon Kameraman 5.8 37,041
2002 Aksiyon Kameraman 6.6 3,642

Örümcek Adam
2002 Aksiyon Kameraman 7.3 590,695
2001 Dram Kameraman 6.1 237
1997 Dram Kameraman
Oyuncu
7.1 22
1996 Komedi Kameraman 7.3 4,501
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017