Giriş Kayıt
Nicholas Mastandrea

Nicholas Mastandrea (62)


Yönetmen Asistanı, Kameraman, Yapımcı, Oyuncu

Nicholas Mastandrea, 27 Ağustos 1955 doğumlu yönetmen asistanı, kameraman, yapımcı, oyuncu. Çığlık (1996), Beyaz Şeytan (2001), Sınırları Aşmak (2005), Kimlik (2003) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 27 Ağustos 1955
Diğer Bir İsmi: Nicholas C. Mastandrea | Nick Mastandrea | Nick Ma
Burcu: Başak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Aksiyon Yönetmen Asistanı    

Batı Dünyası
2016 Dram Yönetmen Asistanı 9.0 224,510
2015 60 Komedi Yönetmen Asistanı 4.8 32,661

Son Şans
2015 60 Aksiyon Yönetmen Asistanı 7.4 177,544
2015 60 Aksiyon Yönetmen Asistanı 6.5 70,916
2015 60 Aksiyon Yönetmen Asistanı 5.7 1,635
2014 59 Aksiyon Yönetmen Asistanı 6.4 18,748

Çakma Polisler
2014 59 Komedi Yönetmen Asistanı 6.5 115,096

Silikon Vadisi
2014 Komedi Yönetmen Asistanı 8.6 83,361

Göçebe
2013 58 Macera Yönetmen Asistanı 5.9 98,928

Tetikçiler
2012 57 Aksiyon Yönetmen Asistanı 7.4 463,131

Sokak Dansı 4: İsyan
2012 57 Dram Yönetmen Asistanı 6.5 48,426

Çığlık 4
2011 56 Korku Yönetmen Asistanı 6.2 110,658

Mahkumiyet
2010 55 Biyografi Yönetmen Asistanı 7.2 37,099

Gece ve Gündüz
2010 55 Aksiyon Yönetmen Asistanı 6.3 158,155
2009 54 Komedi Yönetmen Asistanı 6.2 39,532

Sınırı Geçmek
2009 54 Dram Yönetmen Asistanı 6.8 20,562
2008 53 Biyografi Yönetmen Asistanı 6.3 42,553
2008 53 Komedi Yönetmen Asistanı 6.4 15,593

3:10 Treni
2007 52 Macera Yönetmen Asistanı 7.7 253,011

Vahşi Irk
2006 51 Korku Yönetmen 5.1 10,892

Sınırları Aşmak
2005 50 Biyografi Yönetmen Asistanı 7.9 199,258

Vay Kaynanam Vay
2005 50 Romantik Yönetmen Asistanı 5.5 47,413

Lanet
2005 50 Komedi Yönetmen Asistanı
Yapımcı
5.0 27,429

Kimlik
2003 48 Gizem Yönetmen Asistanı 7.3 192,787

Simone
2002 47 Komedi Yönetmen Asistanı 6.1 54,097

Büyülü Çift
2001 46 Komedi Yönetmen Asistanı 6.4 69,193

Beyaz Şeytan
2001 46 Biyografi Yönetmen Asistanı 7.6 211,262

Çığlık 3
2000 45 Korku Yapımcı
Yönetmen Asistanı
5.5 105,561

50 Cesur Kemancı
1999 44 Dram Yapımcı
Yönetmen Asistanı
6.8 10,223

Öğretmen
1999 44 Komedi Yönetmen Asistanı 5.2 17,618
1998 43 Biyografi Yönetmen Asistanı 6.5 1,650
1998 43 Dram Yönetmen Asistanı    

Çığlık 2
1997 42 Korku Yapımcı
Yönetmen Asistanı
6.1 133,641

Çığlık
1996 41 Korku Yönetmen Asistanı
Yapımcı
7.2 239,647

Karga 2
1996 41 Aksiyon Yönetmen Asistanı 4.5 16,414

Brooklyn Vampiri
1995 40 Komedi Yönetmen Asistanı 4.5 18,001
1995 40 Biyografi Yönetmen Asistanı 7.2 1,856
1995 40 Aksiyon Yönetmen Asistanı 6.0 934

Elm Sokağında Kabus 7: Yeni Kabus
1994 39 Fantastik Yönetmen Asistanı 6.4 41,700
1994 39 Aksiyon Yönetmen Asistanı 4.3 19,970

Yuvaya Dönüş
1993 38 Macera Oyuncu 6.9 36,161

Vuruş Mesafesi
1993 38 Aksiyon Yönetmen Asistanı 5.8 34,799

Hayatı Emen Karanlık
1993 38 Korku Yönetmen Asistanı 5.9 12,964

Masum Kan
1992 37 Komedi Yönetmen Asistanı 6.2 7,462

Merdiven Altındakiler
1991 36 Komedi Yönetmen Asistanı 6.3 25,861
1991 36 Komedi Yapımcı
Yönetmen Asistanı
4.8 407
1990 35 Korku Yönetmen Asistanı 6.9 33,276
1990 Korku Yönetmen Asistanı    

Ölümün Gözleri
1990 35 Korku Yönetmen Asistanı 6.1 4,651
1988 33 Dram Yapım Yöneticisi
Yönetmen Asistanı
6.2 8,585
1988 33 Korku Kameraman 4.9 1,126
1987 32 Aksiyon Kameraman 4.2 396

Korku Şovu 2
1987 32 Komedi Kameraman 6.0 17,605

Ölülerin Günü
1985 30 Aksiyon Kameraman 7.2 53,630

Korku Şovu
1982 27 Komedi Kameraman 6.9 33,358

Şovalyeler
1981 26 Aksiyon Oyuncu
Kameraman
Editorial Department
6.4 3,453

Ölülerin Şafağı
1978 23 Korku Kameraman
Oyuncu
8.0 96,433
1978 23 Dram Oyuncu
Kameraman
7.2 7,849
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017