Giriş Kayıt
Nicholas Mastandrea

Nicholas Mastandrea (61)


Yönetmen Asistanı, Kameraman, Yapımcı, Oyuncu

Nicholas Mastandrea, 27 Ağustos 1955 doğumlu yönetmen asistanı, kameraman, yapımcı, oyuncu. Çığlık (1996), Beyaz Şeytan (2001), Sınırları Aşmak (2005), Kimlik (2003) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 27 Ağustos 1955
Diğer Bir İsmi: Nicholas C. Mastandrea | Nick Mastandrea | Nick Ma
Burcu: Başak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Batı Dünyası
2016 Dram Yönetmen Asistanı 9.1 147,806
2015 60 Komedi Yönetmen Asistanı 4.9 30,069

Son Şans
2015 60 Aksiyon Yönetmen Asistanı 7.4 163,263
2015 60 Aksiyon Yönetmen Asistanı 6.5 65,070
2015 60 Aksiyon Yönetmen Asistanı 5.7 1,635
2014 59 Aksiyon Yönetmen Asistanı 6.4 17,411

Çakma Polisler
2014 59 Komedi Yönetmen Asistanı 6.5 111,218

Silikon Vadisi
2014 Komedi Yönetmen Asistanı 8.5 69,492

Göçebe
2013 58 Macera Yönetmen Asistanı 5.9 95,478

Tetikçiler
2012 57 Aksiyon Yönetmen Asistanı 7.4 445,478

Sokak Dansı 4: İsyan
2012 57 Dram Yönetmen Asistanı 6.5 46,987

Çığlık 4
2011 56 Korku Yönetmen Asistanı 6.2 107,374

Mahkumiyet
2010 55 Biyografi Yönetmen Asistanı 7.2 36,030

Gece ve Gündüz
2010 55 Aksiyon Yönetmen Asistanı 6.3 153,108
2009 54 Komedi Yönetmen Asistanı 6.2 38,652

Sınırı Geçmek
2009 54 Dram Yönetmen Asistanı 6.8 20,019
2008 53 Biyografi Yönetmen Asistanı 6.4 41,749
2008 53 Komedi Yönetmen Asistanı 6.4 15,239

3:10 Treni
2007 52 Macera Yönetmen Asistanı 7.7 245,060

Vahşi Irk
2006 51 Korku Yönetmen 5.1 10,493

Sınırları Aşmak
2005 50 Biyografi Yönetmen Asistanı 7.9 193,497

Vay Kaynanam Vay
2005 50 Romantik Yönetmen Asistanı 5.5 45,144

Lanet
2005 50 Komedi Yönetmen Asistanı
Yapımcı
5.0 26,737

Kimlik
2003 48 Gizem Yönetmen Asistanı 7.3 184,784

Simone
2002 47 Komedi Yönetmen Asistanı 6.1 53,052

Büyülü Çift
2001 46 Komedi Yönetmen Asistanı 6.4 66,753

Beyaz Şeytan
2001 46 Biyografi Yönetmen Asistanı 7.6 204,261

Çığlık 3
2000 45 Korku Yapımcı
Yönetmen Asistanı
5.5 101,957

50 Cesur Kemancı
1999 44 Dram Yapımcı
Yönetmen Asistanı
6.8 10,223

Öğretmen
1999 44 Komedi Yönetmen Asistanı 5.2 17,588
1998 43 Biyografi Yönetmen Asistanı 6.5 1,650
1998 43 Dram Yönetmen Asistanı    

Çığlık 2
1997 42 Korku Yapımcı
Yönetmen Asistanı
6.1 129,151

Çığlık
1996 41 Korku Yönetmen Asistanı
Yapımcı
7.2 230,217

Karga 2
1996 41 Aksiyon Yönetmen Asistanı 4.5 16,189

Brooklyn Vampiri
1995 40 Komedi Yönetmen Asistanı 4.5 17,455
1995 40 Biyografi Yönetmen Asistanı 7.2 1,856
1995 40 Aksiyon Yönetmen Asistanı 6.0 934

Elm Sokağında Kabus 7: Yeni Kabus
1994 39 Fantastik Yönetmen Asistanı 6.4 39,775
1994 39 Aksiyon Yönetmen Asistanı 4.3 18,938

Yuvaya Dönüş
1993 38 Macera Oyuncu 6.9 34,482

Vuruş Mesafesi
1993 38 Aksiyon Yönetmen Asistanı 5.8 34,103

Hayatı Emen Karanlık
1993 38 Korku Yönetmen Asistanı 5.9 12,019

Masum Kan
1992 37 Komedi Yönetmen Asistanı 6.2 7,462

Merdiven Altındakiler
1991 36 Komedi Yönetmen Asistanı 6.3 24,754
1991 36 Komedi Yapımcı
Yönetmen Asistanı
4.8 407
1990 35 Korku Yönetmen Asistanı 6.9 31,867
1990 Korku Yönetmen Asistanı    

Ölümün Gözleri
1990 35 Korku Yönetmen Asistanı 6.1 4,370
1988 33 Dram Yapım Yöneticisi
Yönetmen Asistanı
6.2 7,932
1988 33 Korku Kameraman 4.9 1,126
1987 32 Aksiyon Kameraman 4.2 396

Korku Şovu 2
1987 32 Komedi Kameraman 6.0 16,364

Ölülerin Günü
1985 30 Aksiyon Kameraman 7.2 51,546

Korku Şovu
1982 27 Komedi Kameraman 6.9 31,445
1981 26 Aksiyon Oyuncu
Kameraman
Editorial Department
6.4 3,236

Ölülerin Şafağı
1978 23 Korku Kameraman
Oyuncu
8.0 92,932
1976 21 Dram Oyuncu
Kameraman
   
Film Altyazıları
Doctor Strange (10,644) Allied (10,422) Moana (8,472) Assassin's Creed (7,944) Lion (5,353) Arrival (4,291) Hacksaw Ridge (3,280) Fences (3,091) Nocturnal Animals (2,902) Forushande (2,836)
Dizi Altyazıları
Taboo (11,418) Supernatural (7,928) Vikings (5,174) The Expanse (5,105) The Big Bang Theory (4,168) Suits (3,977) Legion (3,574) The Blacklist (3,432) Arrow (3,364) Sherlock (3,202)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017