Giriş Kayıt
Nicholas Mastandrea

Nicholas Mastandrea (62)


Yönetmen Asistanı, Kameraman, Yapımcı, Oyuncu

Nicholas Mastandrea, 27 Ağustos 1955 doğumlu yönetmen asistanı, kameraman, yapımcı, oyuncu. Çığlık (1996), Beyaz Şeytan (2001), Sınırları Aşmak (2005), Kimlik (2003) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 27 Ağustos 1955
Diğer Bir İsmi: Nicholas C. Mastandrea | Nick Mastandrea | Nick Ma
Burcu: Başak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Aksiyon Yönetmen Asistanı    

Batı Dünyası
2016 Dram Yönetmen Asistanı 8.9 246,613
2015 60 Komedi Yönetmen Asistanı 4.8 33,528

Son Şans
2015 60 Aksiyon Yönetmen Asistanı 7.4 181,625
2015 60 Aksiyon Yönetmen Asistanı 6.5 72,671
2015 60 Aksiyon Yönetmen Asistanı 5.7 1,635
2014 59 Aksiyon Yönetmen Asistanı 6.4 19,023

Çakma Polisler
2014 59 Komedi Yönetmen Asistanı 6.5 116,155

Silikon Vadisi
2014 Komedi Yönetmen Asistanı 8.6 86,089

Göçebe
2013 58 Macera Yönetmen Asistanı 5.9 100,003

Tetikçiler
2012 57 Aksiyon Yönetmen Asistanı 7.4 469,441

Sokak Dansı 4: İsyan
2012 57 Dram Yönetmen Asistanı 6.5 48,879

Çığlık 4
2011 56 Korku Yönetmen Asistanı 6.2 111,801

Mahkumiyet
2010 55 Biyografi Yönetmen Asistanı 7.2 37,650

Gece ve Gündüz
2010 55 Aksiyon Yönetmen Asistanı 6.3 159,787
2009 54 Komedi Yönetmen Asistanı 6.2 39,588

Sınırı Geçmek
2009 54 Dram Yönetmen Asistanı 6.8 20,779
2008 53 Biyografi Yönetmen Asistanı 6.3 42,800
2008 53 Komedi Yönetmen Asistanı 6.4 15,660

3:10 Treni
2007 52 Macera Yönetmen Asistanı 7.7 255,497

Vahşi Irk
2006 51 Korku Yönetmen 5.1 10,892

Sınırları Aşmak
2005 50 Biyografi Yönetmen Asistanı 7.9 201,125

Vay Kaynanam Vay
2005 50 Romantik Yönetmen Asistanı 5.5 48,124

Lanet
2005 50 Komedi Yönetmen Asistanı
Yapımcı
5.0 27,539

Kimlik
2003 48 Gizem Yönetmen Asistanı 7.3 195,349

Simone
2002 47 Komedi Yönetmen Asistanı 6.1 54,235

Büyülü Çift
2001 46 Komedi Yönetmen Asistanı 6.4 70,054

Beyaz Şeytan
2001 46 Biyografi Yönetmen Asistanı 7.6 213,581

Çığlık 3
2000 45 Korku Yapımcı
Yönetmen Asistanı
5.5 106,827

50 Cesur Kemancı
1999 44 Dram Yapımcı
Yönetmen Asistanı
6.8 10,223

Öğretmen
1999 44 Komedi Yönetmen Asistanı 5.2 17,994
1998 43 Biyografi Yönetmen Asistanı 6.5 1,650
1998 43 Dram Yönetmen Asistanı    

Çığlık 2
1997 42 Korku Yapımcı
Yönetmen Asistanı
6.1 135,218

Çığlık
1996 41 Korku Yönetmen Asistanı
Yapımcı
7.2 243,102

Karga 2
1996 41 Aksiyon Yönetmen Asistanı 4.6 16,825

Brooklyn Vampiri
1995 40 Komedi Yönetmen Asistanı 4.5 18,001
1995 40 Biyografi Yönetmen Asistanı 7.2 1,856
1995 40 Aksiyon Yönetmen Asistanı 6.0 934

Elm Sokağında Kabus 7: Yeni Kabus
1994 39 Fantastik Yönetmen Asistanı 6.4 42,387
1994 39 Aksiyon Yönetmen Asistanı 4.3 20,238

Yuvaya Dönüş
1993 38 Macera Oyuncu 6.9 36,549

Vuruş Mesafesi
1993 38 Aksiyon Yönetmen Asistanı 5.8 34,799

Hayatı Emen Karanlık
1993 38 Korku Yönetmen Asistanı 5.9 12,964

Masum Kan
1992 37 Komedi Yönetmen Asistanı 6.2 7,462

Merdiven Altındakiler
1991 36 Komedi Yönetmen Asistanı 6.3 26,225
1991 36 Komedi Yapımcı
Yönetmen Asistanı
4.8 407

Ölümün Gözleri
1990 35 Korku Yönetmen Asistanı 6.1 4,780
1990 35 Korku Yönetmen Asistanı 6.9 33,471
1990 Korku Yönetmen Asistanı    
1988 33 Dram Yapım Yöneticisi
Yönetmen Asistanı
6.2 8,585
1988 33 Korku Kameraman 4.9 1,126
1987 32 Aksiyon Kameraman 4.2 396

Korku Şovu 2
1987 32 Komedi Kameraman 6.0 17,756

Ölülerin Günü
1985 30 Aksiyon Kameraman 7.2 54,300
1983 Komedi Kameraman 7.6 4,168

Korku Şovu
1982 27 Komedi Kameraman 6.9 33,982

Şovalyeler
1981 26 Aksiyon Oyuncu
Kameraman
Editorial Department
6.4 3,453

Ölülerin Şafağı
1978 23 Korku Kameraman
Oyuncu
8.0 97,558
1978 23 Dram Oyuncu
Kameraman
7.2 7,849
Dizi Altyazıları
Vikings (11,054) Shameless (6,818) Black Mirror (5,485) The Flash (4,025) Star Trek: Discovery (2,277) The Big Bang Theory (1,376) Bron/Broen (1,116) Supergirl (1,065) Black Lightning (1,039) Stranger Things (1,000)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018