Giriş Kayıt
Nicholas Mastandrea

Nicholas Mastandrea (61)


Yönetmen Asistanı, Kameraman, Yapımcı, Oyuncu

Nicholas Mastandrea, 27 Ağustos 1955 doğumlu yönetmen asistanı, kameraman, yapımcı, oyuncu. Çığlık (1996), Beyaz Şeytan (2001), Sınırları Aşmak (2005), Kimlik (2003) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 27 Ağustos 1955
Diğer Bir İsmi: Nicholas C. Mastandrea | Nick Mastandrea | Nick Ma
Burcu: Başak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Batı Dünyası
2016 Dram Yönetmen Asistanı 9.1 130,488
2015 60 Komedi Yönetmen Asistanı 4.9 29,672

Son Şans
2015 60 Aksiyon Yönetmen Asistanı 7.4 160,801
2015 60 Aksiyon Yönetmen Asistanı 6.5 64,010
2015 60 Aksiyon Yönetmen Asistanı 5.7 1,635
2014 59 Aksiyon Yönetmen Asistanı 6.4 17,178

Çakma Polisler
2014 59 Komedi Yönetmen Asistanı 6.5 110,558

Silikon Vadisi
2014 Komedi Yönetmen Asistanı 8.5 68,193

Göçebe
2013 58 Macera Yönetmen Asistanı 5.9 94,916

Tetikçiler
2012 57 Aksiyon Yönetmen Asistanı 7.4 442,578

Sokak Dansı 4: İsyan
2012 57 Dram Yönetmen Asistanı 6.5 46,731

Çığlık 4
2011 56 Korku Yönetmen Asistanı 6.2 106,862

Mahkumiyet
2010 55 Biyografi Yönetmen Asistanı 7.2 35,848

Gece ve Gündüz
2010 55 Aksiyon Yönetmen Asistanı 6.3 152,338
2009 54 Komedi Yönetmen Asistanı 6.2 38,466

Sınırı Geçmek
2009 54 Dram Yönetmen Asistanı 6.8 19,972
2008 53 Biyografi Yönetmen Asistanı 6.4 41,629
2008 53 Komedi Yönetmen Asistanı 6.4 15,239

3:10 Treni
2007 52 Macera Yönetmen Asistanı 7.7 243,809

Vahşi Irk
2006 51 Korku Yönetmen 5.1 10,336

Sınırları Aşmak
2005 50 Biyografi Yönetmen Asistanı 7.9 192,651

Vay Kaynanam Vay
2005 50 Romantik Yönetmen Asistanı 5.5 44,807

Lanet
2005 50 Komedi Yönetmen Asistanı
Yapımcı
5.0 26,672

Kimlik
2003 48 Gizem Yönetmen Asistanı 7.3 183,584

Simone
2002 47 Komedi Yönetmen Asistanı 6.1 52,659

Büyülü Çift
2001 46 Komedi Yönetmen Asistanı 6.4 66,412

Beyaz Şeytan
2001 46 Biyografi Yönetmen Asistanı 7.6 203,234

Çığlık 3
2000 45 Korku Yapımcı
Yönetmen Asistanı
5.5 101,375

50 Cesur Kemancı
1999 44 Dram Yapımcı
Yönetmen Asistanı
6.8 10,221

Öğretmen
1999 44 Komedi Yönetmen Asistanı 5.2 17,377
1998 43 Biyografi Yönetmen Asistanı 6.5 1,650
1998 43 Dram Yönetmen Asistanı    

Çığlık 2
1997 42 Korku Yapımcı
Yönetmen Asistanı
6.1 128,473

Çığlık
1996 41 Korku Yönetmen Asistanı
Yapımcı
7.2 229,010

Karga 2
1996 41 Aksiyon Yönetmen Asistanı 4.5 15,960

Brooklyn Vampiri
1995 40 Komedi Yönetmen Asistanı 4.5 17,455
1995 40 Biyografi Yönetmen Asistanı 7.2 1,856
1995 40 Aksiyon Yönetmen Asistanı 6.0 934

Elm Sokağında Kabus 7: Yeni Kabus
1994 39 Fantastik Yönetmen Asistanı 6.4 39,551
1994 39 Aksiyon Yönetmen Asistanı 4.3 18,938

Yuvaya Dönüş
1993 38 Macera Oyuncu 6.9 34,264

Vuruş Mesafesi
1993 38 Aksiyon Yönetmen Asistanı 5.8 34,103

Hayatı Emen Karanlık
1993 38 Korku Yönetmen Asistanı 5.9 12,019

Masum Kan
1992 37 Komedi Yönetmen Asistanı 6.2 7,462

Merdiven Altındakiler
1991 36 Komedi Yönetmen Asistanı 6.3 24,626
1991 36 Komedi Yapımcı
Yönetmen Asistanı
4.8 407
1990 35 Korku Yönetmen Asistanı 6.9 31,620
1990 Korku Yönetmen Asistanı    

Ölümün Gözleri
1990 35 Korku Yönetmen Asistanı 6.1 4,370
1988 33 Dram Yapım Yöneticisi
Yönetmen Asistanı
6.2 7,932
1988 33 Korku Kameraman 4.9 1,126
1987 32 Aksiyon Kameraman 4.2 396

Korku Şovu 2
1987 32 Komedi Kameraman 6.0 16,364

Ölülerin Günü
1985 30 Aksiyon Kameraman 7.2 50,978

Korku Şovu
1982 27 Komedi Kameraman 6.9 31,248
1981 26 Aksiyon Oyuncu
Kameraman
Editorial Department
6.4 3,236

Ölülerin Şafağı
1978 23 Korku Kameraman
Oyuncu
8.0 92,532
1976 21 Dram Oyuncu
Kameraman
   
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017