Giriş Kayıt
Nicholas Mastandrea

Nicholas Mastandrea (61)


Yönetmen Asistanı, Kameraman, Yapımcı, Oyuncu

Nicholas Mastandrea, 27 Ağustos 1955 doğumlu yönetmen asistanı, kameraman, yapımcı, oyuncu. Çığlık (1996), Beyaz Şeytan (2001), Sınırları Aşmak (2005), Kimlik (2003) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 27 Ağustos 1955
Diğer Bir İsmi: Nicholas C. Mastandrea | Nick Mastandrea | Nick Ma
Burcu: Başak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Batı Dünyası
2016 Dram Yönetmen Asistanı 9.0 163,386
2015 60 Komedi Yönetmen Asistanı 4.9 30,489

Son Şans
2015 60 Aksiyon Yönetmen Asistanı 7.4 165,875
2015 60 Aksiyon Yönetmen Asistanı 6.5 66,033
2015 60 Aksiyon Yönetmen Asistanı 5.7 1,635
2014 59 Aksiyon Yönetmen Asistanı 6.4 17,616

Çakma Polisler
2014 59 Komedi Yönetmen Asistanı 6.5 111,856

Silikon Vadisi
2014 Komedi Yönetmen Asistanı 8.5 70,904

Göçebe
2013 58 Macera Yönetmen Asistanı 5.9 95,973

Tetikçiler
2012 57 Aksiyon Yönetmen Asistanı 7.4 448,537

Sokak Dansı 4: İsyan
2012 57 Dram Yönetmen Asistanı 6.5 47,212

Çığlık 4
2011 56 Korku Yönetmen Asistanı 6.2 107,866

Mahkumiyet
2010 55 Biyografi Yönetmen Asistanı 7.2 36,240

Gece ve Gündüz
2010 55 Aksiyon Yönetmen Asistanı 6.3 153,989
2009 54 Komedi Yönetmen Asistanı 6.2 38,666

Sınırı Geçmek
2009 54 Dram Yönetmen Asistanı 6.8 20,176
2008 53 Biyografi Yönetmen Asistanı 6.4 41,872
2008 53 Komedi Yönetmen Asistanı 6.4 15,239

3:10 Treni
2007 52 Macera Yönetmen Asistanı 7.7 246,690

Vahşi Irk
2006 51 Korku Yönetmen 5.1 10,590

Sınırları Aşmak
2005 50 Biyografi Yönetmen Asistanı 7.9 194,804

Vay Kaynanam Vay
2005 50 Romantik Yönetmen Asistanı 5.5 45,520

Lanet
2005 50 Komedi Yönetmen Asistanı
Yapımcı
5.0 26,737

Kimlik
2003 48 Gizem Yönetmen Asistanı 7.3 186,040

Simone
2002 47 Komedi Yönetmen Asistanı 6.1 53,075

Büyülü Çift
2001 46 Komedi Yönetmen Asistanı 6.4 67,273

Beyaz Şeytan
2001 46 Biyografi Yönetmen Asistanı 7.6 205,645

Çığlık 3
2000 45 Korku Yapımcı
Yönetmen Asistanı
5.5 102,510

50 Cesur Kemancı
1999 44 Dram Yapımcı
Yönetmen Asistanı
6.8 10,223

Öğretmen
1999 44 Komedi Yönetmen Asistanı 5.2 17,618
1998 43 Biyografi Yönetmen Asistanı 6.5 1,650
1998 43 Dram Yönetmen Asistanı    

Çığlık 2
1997 42 Korku Yapımcı
Yönetmen Asistanı
6.1 129,832

Çığlık
1996 41 Korku Yönetmen Asistanı
Yapımcı
7.2 231,532

Karga 2
1996 41 Aksiyon Yönetmen Asistanı 4.5 16,189

Brooklyn Vampiri
1995 40 Komedi Yönetmen Asistanı 4.5 17,455
1995 40 Biyografi Yönetmen Asistanı 7.2 1,856
1995 40 Aksiyon Yönetmen Asistanı 6.0 934

Elm Sokağında Kabus 7: Yeni Kabus
1994 39 Fantastik Yönetmen Asistanı 6.4 40,009
1994 39 Aksiyon Yönetmen Asistanı 4.3 19,309

Yuvaya Dönüş
1993 38 Macera Oyuncu 6.9 34,717

Vuruş Mesafesi
1993 38 Aksiyon Yönetmen Asistanı 5.8 34,103

Hayatı Emen Karanlık
1993 38 Korku Yönetmen Asistanı 5.9 12,019

Masum Kan
1992 37 Komedi Yönetmen Asistanı 6.2 7,462

Merdiven Altındakiler
1991 36 Komedi Yönetmen Asistanı 6.3 24,899
1991 36 Komedi Yapımcı
Yönetmen Asistanı
4.8 407
1990 35 Korku Yönetmen Asistanı 6.9 31,989
1990 Korku Yönetmen Asistanı    

Ölümün Gözleri
1990 35 Korku Yönetmen Asistanı 6.1 4,370
1988 33 Dram Yapım Yöneticisi
Yönetmen Asistanı
6.2 7,932
1988 33 Korku Kameraman 4.9 1,126
1987 32 Aksiyon Kameraman 4.2 396

Korku Şovu 2
1987 32 Komedi Kameraman 6.0 16,364

Ölülerin Günü
1985 30 Aksiyon Kameraman 7.2 51,842

Korku Şovu
1982 27 Komedi Kameraman 6.9 31,669
1981 26 Aksiyon Oyuncu
Kameraman
Editorial Department
6.4 3,236

Ölülerin Şafağı
1978 23 Korku Kameraman
Oyuncu
8.0 93,416
1976 21 Dram Oyuncu
Kameraman
   
Film Altyazıları
Live by Night (13,417) Resident Evil: The Final Chapter (6,132) Why Him? (5,869) Rogue One (4,293) Patriots Day (3,381) Hidden Figures (3,294) Assassin's Creed (3,174) Paterson (2,274) Split (2,268) Allied (2,233)
Dizi Altyazıları
Black Sails (4,374) The 100 (3,854) Legion (3,401) Into the Badlands (2,993) The Originals (2,646) The Flash (2,615) The Last Kingdom (2,315) Arrow (2,170) Vikings (2,072) The Expanse (1,857)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017