Giriş Kayıt
Nicholas Mastandrea

Nicholas Mastandrea (61)


Yönetmen Asistanı, Kameraman, Yapımcı, Oyuncu

Nicholas Mastandrea, 27 Ağustos 1955 doğumlu yönetmen asistanı, kameraman, yapımcı, oyuncu. Çığlık (1996), Beyaz Şeytan (2001), Sınırları Aşmak (2005), Kimlik (2003) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 27 Ağustos 1955
Diğer Bir İsmi: Nicholas C. Mastandrea | Nick Mastandrea | Nick Ma
Burcu: Başak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Aksiyon Yönetmen Asistanı    

Batı Dünyası
2016 Dram Yönetmen Asistanı 9.0 180,835
2015 60 Komedi Yönetmen Asistanı 4.8 31,145

Son Şans
2015 60 Aksiyon Yönetmen Asistanı 7.4 169,069
2015 60 Aksiyon Yönetmen Asistanı 6.5 67,194
2015 60 Aksiyon Yönetmen Asistanı 5.7 1,635
2014 59 Aksiyon Yönetmen Asistanı 6.4 18,046

Çakma Polisler
2014 59 Komedi Yönetmen Asistanı 6.5 112,725

Silikon Vadisi
2014 Komedi Yönetmen Asistanı 8.6 74,479

Göçebe
2013 58 Macera Yönetmen Asistanı 5.9 96,846

Tetikçiler
2012 57 Aksiyon Yönetmen Asistanı 7.4 452,356

Sokak Dansı 4: İsyan
2012 57 Dram Yönetmen Asistanı 6.5 47,516

Çığlık 4
2011 56 Korku Yönetmen Asistanı 6.2 108,540

Mahkumiyet
2010 55 Biyografi Yönetmen Asistanı 7.2 36,508

Gece ve Gündüz
2010 55 Aksiyon Yönetmen Asistanı 6.3 154,981
2009 54 Komedi Yönetmen Asistanı 6.2 38,943

Sınırı Geçmek
2009 54 Dram Yönetmen Asistanı 6.8 20,192
2008 53 Biyografi Yönetmen Asistanı 6.4 42,096
2008 53 Komedi Yönetmen Asistanı 6.4 15,239

3:10 Treni
2007 52 Macera Yönetmen Asistanı 7.7 248,555

Vahşi Irk
2006 51 Korku Yönetmen 5.1 10,620

Sınırları Aşmak
2005 50 Biyografi Yönetmen Asistanı 7.9 196,016

Vay Kaynanam Vay
2005 50 Romantik Yönetmen Asistanı 5.5 45,997

Lanet
2005 50 Komedi Yönetmen Asistanı
Yapımcı
5.0 26,979

Kimlik
2003 48 Gizem Yönetmen Asistanı 7.3 187,750

Simone
2002 47 Komedi Yönetmen Asistanı 6.1 53,301

Büyülü Çift
2001 46 Komedi Yönetmen Asistanı 6.4 67,826

Beyaz Şeytan
2001 46 Biyografi Yönetmen Asistanı 7.6 207,300

Çığlık 3
2000 45 Korku Yapımcı
Yönetmen Asistanı
5.5 103,251

50 Cesur Kemancı
1999 44 Dram Yapımcı
Yönetmen Asistanı
6.8 10,223

Öğretmen
1999 44 Komedi Yönetmen Asistanı 5.2 17,618
1998 43 Biyografi Yönetmen Asistanı 6.5 1,650
1998 43 Dram Yönetmen Asistanı    

Çığlık 2
1997 42 Korku Yapımcı
Yönetmen Asistanı
6.1 130,750

Çığlık
1996 41 Korku Yönetmen Asistanı
Yapımcı
7.2 233,496

Karga 2
1996 41 Aksiyon Yönetmen Asistanı 4.5 16,414

Brooklyn Vampiri
1995 40 Komedi Yönetmen Asistanı 4.5 18,001
1995 40 Biyografi Yönetmen Asistanı 7.2 1,856
1995 40 Aksiyon Yönetmen Asistanı 6.0 934

Elm Sokağında Kabus 7: Yeni Kabus
1994 39 Fantastik Yönetmen Asistanı 6.4 40,421
1994 39 Aksiyon Yönetmen Asistanı 4.3 19,402

Yuvaya Dönüş
1993 38 Macera Oyuncu 6.9 35,265

Vuruş Mesafesi
1993 38 Aksiyon Yönetmen Asistanı 5.8 34,799

Hayatı Emen Karanlık
1993 38 Korku Yönetmen Asistanı 5.9 12,019

Masum Kan
1992 37 Komedi Yönetmen Asistanı 6.2 7,462

Merdiven Altındakiler
1991 36 Komedi Yönetmen Asistanı 6.3 25,119
1991 36 Komedi Yapımcı
Yönetmen Asistanı
4.8 407
1990 35 Korku Yönetmen Asistanı 6.9 32,298
1990 Korku Yönetmen Asistanı    

Ölümün Gözleri
1990 35 Korku Yönetmen Asistanı 6.1 4,370
1988 33 Dram Yapım Yöneticisi
Yönetmen Asistanı
6.2 7,932
1988 33 Korku Kameraman 4.9 1,126
1987 32 Aksiyon Kameraman 4.2 396

Korku Şovu 2
1987 32 Komedi Kameraman 6.0 16,971

Ölülerin Günü
1985 30 Aksiyon Kameraman 7.2 52,289

Korku Şovu
1982 27 Komedi Kameraman 6.9 32,001
1981 26 Aksiyon Oyuncu
Kameraman
Editorial Department
6.4 3,236

Ölülerin Şafağı
1978 23 Korku Kameraman
Oyuncu
8.0 94,130
1976 21 Dram Oyuncu
Kameraman
   
Film Altyazıları
Kidnap (5,641) Beauty and the Beast (4,987) The Fate of the Furious (2,521) The Boss Baby (1,848) Contratiempo (1,819) The Shack (1,608) Dangal (1,568) The Great Wall (1,279) Redivider (1,277) T2 Trainspotting (1,179)
Dizi Altyazıları
American Gods (7,061) Supernatural (5,210) Better Call Saul (4,473) Lucifer (4,128) Fargo (3,612) Twin Peaks (3,587) Into the Badlands (3,549) The 100 (2,373) Gotham (2,183) 12 Monkeys (2,182)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017