Giriş Kayıt
Tom Mason

Tom Mason (68)


Oyuncu

Brooklyn, New York, USA, 01 Mart 1949 Brooklyn, New York, ABD doğumlu oyuncu. (1979) Kıyamet (1979), (1999) Kaçak Gelin (1999), (1994) Greedy (1994), (1994) The Puppet Masters (1994) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Brooklyn, New York, USA
Doğum Tarihi: 01 Mart 1949
Doğum Yeri: Brooklyn, New York, ABD
Burcu: Balık
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2011 62 Dram Oyuncu    
2007 Suç Oyuncu 8.2 12,741

Atalarımızın Bayrakları
2006 57 Dram Oyuncu 7.1 103,848
2005 56 Komedi Oyuncu 6.4 405
1999 Suç Oyuncu 8.1 55,481

Kaçak Gelin
1999 50 Komedi Oyuncu 5.5 77,078
1997 Suç Oyuncu 7.7 6,044
1994 45 Korku Oyuncu 5.9 6,955
1994 45 Komedi Oyuncu 4.1 5,626
1994 45 Komedi Oyuncu 6.2 10,579
1993 44 Suç Oyuncu    
1992 43 Dram Oyuncu    
1991 42 Aksiyon Oyuncu 5.7 6,823
1990 Suç Oyuncu 7.7 25,903
1988 Dram Oyuncu 7.2 300
1986 37 Komedi Oyuncu 6.4 2,880
1986 Dram Oyuncu    
1980 31 Bilim-Kurgu Oyuncu    

Kıyamet
1979 30 Dram Oyuncu 8.5 470,508
1978 29 Dram Oyuncu 6.3 821
1973 Suç Oyuncu 6.9 1,454
Film Altyazıları
Allied (9,683) Doctor Strange (9,630) Moana (8,047) Assassin's Creed (6,040) Lion (4,885) Arrival (3,792) Hacksaw Ridge (2,950) Fences (2,644) Nocturnal Animals (2,611) Forushande (2,114)
Dizi Altyazıları
Taboo (10,197) Supernatural (7,617) The Expanse (4,731) Vikings (4,523) The Big Bang Theory (3,851) Suits (3,517) Legion (3,387) The Blacklist (3,319) Arrow (3,121) Sherlock (2,815)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017