Giriş Kayıt
Tom Mason

Tom Mason (68)


Oyuncu

Brooklyn, New York, USA, 01 Mart 1949 Brooklyn, New York, ABD doğumlu oyuncu. The Amy Fisher Story (1993), (1979) Kıyamet (1979), (1999) Kaçak Gelin (1999), (1994) Greedy (1994) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Brooklyn, New York, USA
Doğum Tarihi: 01 Mart 1949
Doğum Yeri: Brooklyn, New York, ABD
Burcu: Balık
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2011 Biyografi Oyuncu 7.4 12,495
2007 Suç Oyuncu 8.2 12,741

Atalarımızın Bayrakları
2006 57 Dram Oyuncu 7.1 107,285
2005 56 Komedi Oyuncu 6.4 405

Kaçak Gelin
1999 50 Komedi Oyuncu 5.5 81,222
1999 Suç Oyuncu 8.1 59,615
1997 Suç Oyuncu 7.7 6,396
1994 45 Komedi Oyuncu 4.1 5,847

Kukla Efendileri
1994 45 Korku Oyuncu 5.9 7,332
1994 Dram Oyuncu 6.8 7,982
1994 45 Komedi Oyuncu 6.2 10,579
1993 44 Suç Oyuncu 5.4 1,200
1992 43 Dram Oyuncu    
1991 42 Aksiyon Oyuncu 5.7 6,823
1990 Suç Oyuncu 7.7 27,124
1988 Dram Oyuncu 7.2 300
1986 37 Komedi Oyuncu 6.4 3,059
1986 Dram Oyuncu    
1980 31 Bilim-Kurgu Oyuncu    

Kıyamet
1979 30 Dram Oyuncu 8.5 500,488
1978 29 Dram Oyuncu 6.3 821
1973 Suç Oyuncu 6.9 1,454
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018