Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Igor Maslennikov

Igor Maslennikov (85)


Yönetmen, Senarist

Igor Fyodorovich Maslennikov, 20 Ekim 1931 Nizhny Novgorod, Rusyan SFSR, USSR [bugünkü Rusya] doğumlu yönetmen, senarist. Priklyucheniya Sherloka Kholmsa i doktora Vatsona: Sobaka Baskerviley (1981) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Igor Fyodorovich Maslennikov
Doğum Tarihi: 20 Ekim 1931
Doğum Yeri: Nizhny Novgorod, Rusyan SFSR, USSR [bugünkü Rusya]
Burcu: Terazi
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1986 55 Suç Yönetmen
Senarist
   
1983 52 Suç Yönetmen
Senarist
   
1981 50 Suç Yönetmen
Senarist
8.7 2,000
1980 49 Suç Yönetmen 8.4 813
1980 49 Suç Yönetmen    
1979 48 Suç Yönetmen    
1979 48 Suç Yönetmen    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017