Giriş Kayıt
John Masius

John Masius


Senarist, Yapımcı

John Masius, senarist, yapımcı. Dead Like Me (2003), Touched by an Angel (1994), St. Elsewhere (1982), Hawthorne (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2009 Dram Yapımcı
Senarist
Çeşitli
6.2 2,324
2009 Komedi Senarist    
2003 Komedi Yapımcı
Senarist
8.1 36,773
1995 Komedi Çeşitli 6.0 309
1994 Dram Senarist 6.0 5,412
1990 Komedi Senarist
Yapımcı
5.4 452
1986 Dram Yapımcı
Senarist
7.0 3,517
1982 Dram Senarist
Yapımcı
7.9 2,830

Beyaz Gölge
1978 Dram Yapımcı
Senarist
Çeşitli
8.1 907
1976 Dram Çeşitli 6.3 340
Film Altyazıları
Rampage (11,401) Ready Player One (8,545) Escape Plan 2: Hades (7,259) The Cured (1,886) Tomb Raider (1,792) Set It Up (955) Den 12. mann (830) Journey's End (764) Blockers (631) Black Panther (618)
Dizi Altyazıları
Westworld (14,382) 12 Monkeys (2,875) La casa de papel (2,426) Into the Badlands (2,355) Legion (1,550) Fear the Walking Dead (1,376) The Expanse (1,226) Vikings (930) Colony (858) The Crossing (842)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018