Giriş Kayıt
John Masius

John Masius


Senarist, Yapımcı

John Masius, senarist, yapımcı. Dead Like Me (2003), Touched by an Angel (1994), St. Elsewhere (1982), Hawthorne (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2009 Dram Yapımcı
Senarist
Çeşitli
6.2 2,324
2009 Komedi Senarist    
2003 Komedi Yapımcı
Senarist
8.1 36,197
1995 Komedi Çeşitli 6.0 309
1994 Dram Senarist 5.9 5,165
1991 Komedi Senarist
Yapımcı
   
1986 Dram Yapımcı
Senarist
7.0 3,277
1982 Dram Senarist
Yapımcı
7.9 2,699

Beyaz Gölge
1981 Dram Yapımcı
Senarist
Çeşitli
   
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017