Giriş Kayıt
John Masius

John Masius


Senarist, Yapımcı

John Masius, senarist, yapımcı. Dead Like Me (2003), Touched by an Angel (1994), St. Elsewhere (1982), Hawthorne (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2009 Dram Yapımcı
Senarist
Çeşitli
6.2 2,324
2009 Komedi Senarist    
2003 Komedi Yapımcı
Senarist
8.2 35,566
1995 Komedi Çeşitli 6.0 309
1994 Dram Senarist 5.9 4,952
1991 Komedi Senarist
Yapımcı
   
1986 Dram Yapımcı
Senarist
7.0 3,076
1982 Dram Senarist
Yapımcı
7.9 2,568

Beyaz Gölge
1981 Dram Yapımcı
Senarist
Çeşitli
   
Film Altyazıları
Rogue One (6,851) Resident Evil: The Final Chapter (4,555) Brimstone (3,373) Assassin's Creed (2,840) Split (2,705) The Great Wall (1,638) The Institute (1,477) Paterson (1,474) Passengers (1,158) Collateral Beauty (1,053)
Dizi Altyazıları
The Flash (7,468) Legion (4,985) Into the Badlands (3,435) Arrow (2,860) Black Sails (2,474) Legends of Tomorrow (1,987) Vikings (1,883) 24: Legacy (1,823) Iron Fist (1,670) Game of Thrones (1,646)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017