Giriş Kayıt
John Masius

John Masius


Senarist, Yapımcı

John Masius, senarist, yapımcı. Dead Like Me (2003), Touched by an Angel (1994), St. Elsewhere (1982), Hawthorne (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2009 Dram Yapımcı
Senarist
Çeşitli
6.2 2,324
2009 Komedi Senarist    
2003 Komedi Yapımcı
Senarist
8.1 36,639
1995 Komedi Çeşitli 6.0 309
1994 Dram Senarist 6.0 5,360
1990 Komedi Senarist
Yapımcı
5.4 452
1986 Dram Yapımcı
Senarist
7.0 3,451
1982 Dram Senarist
Yapımcı
7.9 2,801

Beyaz Gölge
1981 Dram Yapımcı
Senarist
Çeşitli
   
1976 Dram Çeşitli 6.3 340
Dizi Altyazıları
La casa de papel (6,235) The Terror (3,297) The Flash (2,637) Legion (2,589) The Crossing (2,150) Vikings (1,326) Supernatural (1,292) The Expanse (1,155) The Big Bang Theory (1,080) Fear the Walking Dead (987)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018