Giriş Kayıt
John Masius

John Masius


Senarist, Yapımcı

John Masius, senarist, yapımcı. Dead Like Me (2003), Touched by an Angel (1994), St. Elsewhere (1982), Hawthorne (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2009 Dram Yapımcı
Senarist
Çeşitli
6.2 2,324
2009 Komedi Senarist    
2003 Komedi Yapımcı
Senarist
8.1 36,012
1995 Komedi Çeşitli 6.0 309
1994 Dram Senarist 5.9 5,088
1991 Komedi Senarist
Yapımcı
   
1986 Dram Yapımcı
Senarist
7.0 3,215
1982 Dram Senarist
Yapımcı
7.9 2,659

Beyaz Gölge
1981 Dram Yapımcı
Senarist
Çeşitli
   
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (118,224) Rick and Morty (4,427) The Defenders (3,365) The Strain (3,038) Suits (1,926) Mr. Mercedes (1,331) Fargo (1,180) The Sinner (1,139) The Last Ship (1,096) Breaking Bad (1,015)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017