Giriş Kayıt
Nelson Mashita

Nelson Mashita


Oyuncu

Nelson Mashita, oyuncu. Karanlık Adam (1990), (2009) Obsessed (2009), (2011) Terri (2011), (1997) Drive (1997) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Oyuncu 5.3 2,185
2015 Dram Oyuncu 6.1 1,280
2011 Komedi Oyuncu 6.5 8,664
2009 Dram Oyuncu 4.9 24,967

Aman Tanrım!
2003 Komedi Oyuncu 6.7 324,442
1997 Aksiyon Oyuncu 6.9 4,319
1997 Kısa Metraj 7.3 92

Kurtuluş Günü
1996 Aksiyon Oyuncu 7.0 467,173
1993 Suç Oyuncu 7.5 9,735

Gizli Dosyalar
1993 Dram Oyuncu 8.7 168,875

Yükselen Güneş
1993 Suç Oyuncu 6.2 37,323
1992 Suç Oyuncu 7.8 3,244
1991 Aksiyon Oyuncu 4.8 1,577

Karanlık Adam
1990 Aksiyon Oyuncu 6.4 51,232
1987 Suç Oyuncu 6.4 1,448
Dizi Altyazıları
Vikings (11,847) Shameless (6,900) Black Mirror (5,664) The Flash (4,099) Star Trek: Discovery (2,296) The Big Bang Theory (1,432) Bron/Broen (1,126) Supergirl (1,085) Black Lightning (1,053) Stranger Things (1,024)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018