Giriş Kayıt
Nelson Mashita

Nelson Mashita


Oyuncu

Nelson Mashita, oyuncu. Karanlık Adam (1990), (2009) Obsessed (2009), (2011) Terri (2011), (1997) Drive (1997) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Oyuncu    
2015 Dram Oyuncu 6.1 1,118
2011 Komedi Oyuncu 6.5 8,664
2009 Dram Oyuncu 4.9 23,530

Aman Tanrım!
2003 Komedi Oyuncu 6.7 310,512
1997 Aksiyon Oyuncu 6.9 4,319

Kurtuluş Günü
1996 Aksiyon Oyuncu 6.9 449,118
1993 Suç Oyuncu 7.5 9,301

Gizli Dosyalar
1993 Dram Oyuncu 8.7 158,408

Yükselen Güneş
1993 Suç Oyuncu 6.2 35,919
1991 Aksiyon Oyuncu 4.8 1,577

Karanlık Adam
1990 Aksiyon Oyuncu 6.4 49,290
1987 Suç Oyuncu 6.4 1,448
Film Altyazıları
Live by Night (9,732) Why Him? (6,660) Rogue One (3,417) Resident Evil: The Final Chapter (3,376) Patriots Day (2,418) Assassin's Creed (2,136) Hidden Figures (2,047) Paterson (1,324) Split (1,255) Allied (960)
Dizi Altyazıları
The Flash (5,305) Black Sails (4,194) Into the Badlands (3,233) Legion (2,409) The 100 (2,146) Vikings (1,842) Arrow (1,656) Taken (1,566) The Originals (1,460) Designated Survivor (1,458)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017