Giriş Kayıt
Nelson Mashita

Nelson Mashita


Oyuncu

Nelson Mashita, oyuncu. Karanlık Adam (1990), (2009) Obsessed (2009), (2011) Terri (2011), (1997) Drive (1997) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Oyuncu 5.3 1,853
2015 Dram Oyuncu 6.1 1,280
2011 Komedi Oyuncu 6.5 8,664
2009 Dram Oyuncu 4.9 24,461

Aman Tanrım!
2003 Komedi Oyuncu 6.7 319,019
1997 Aksiyon Oyuncu 6.9 4,319
1997 Kısa Metraj 7.3 92

Kurtuluş Günü
1996 Aksiyon Oyuncu 7.0 460,646
1993 Suç Oyuncu 7.5 9,572

Gizli Dosyalar
1993 Dram Oyuncu 8.7 164,216

Yükselen Güneş
1993 Suç Oyuncu 6.2 37,049
1992 Suç Oyuncu 7.8 3,240
1991 Aksiyon Oyuncu 4.8 1,577

Karanlık Adam
1990 Aksiyon Oyuncu 6.4 50,537
1987 Suç Oyuncu 6.4 1,448
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017