Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Nelson Mashita

Nelson Mashita


Oyuncu

Nelson Mashita, oyuncu. Karanlık Adam (1990), (2009) Obsessed (2009), (2011) Terri (2011), (1997) Drive (1997) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Dram Oyuncu 6.1 1,118
2011 Komedi Oyuncu 6.5 8,664
2009 Dram Oyuncu 4.9 23,312

Aman Tanrım!
2003 Komedi Oyuncu 6.7 306,475
1997 Aksiyon Oyuncu 6.9 4,319

Kurtuluş Günü
1996 Aksiyon Oyuncu 6.9 443,501
1993 Suç Oyuncu 7.5 9,199

Gizli Dosyalar
1993 Dram Oyuncu 8.7 155,471

Yükselen Güneş
1993 Suç Oyuncu 6.2 35,695
1991 Aksiyon Oyuncu 4.8 1,577

Karanlık Adam
1990 Aksiyon Oyuncu 6.4 48,867
1987 Suç Oyuncu 6.4 1,448
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017