Giriş Kayıt
Masasa Moyo

Masasa Moyo (4)


Oyuncu

Masasa Moyo, 23 Temmuz 2012 London, Ontario, Kanada doğumlu oyuncu. Amerikan Gücü: Dünya Polisi (2004), (2010) Genç Kahramanlar (2010), (1998) Celebrity Deathmatch (1998), (2007) Doktor Strange (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Masasa Moyo
Doğum Tarihi: 23 Temmuz 2012
Doğum Yeri: London, Ontario, Kanada
Diğer Bir İsmi: Masasa | Massasa | Massasa Moyo
Burcu: Aslan
Boyu: 1.65 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Animasyon Oyuncu 7.0 3,148

Uçaklar: Söndür ve Kurtar
2014 2 Animasyon Oyuncu 6.0 13,149
2013 Aksiyon Oyuncu 9.0 2,266
2013 1 Komedi Oyuncu 5.7 17
2013 1 Komedi Oyuncu 6.9 71
2013 Aksiyon Oyuncu 9.4 10,629
2013 Aksiyon Oyuncu 9.7 25,140
2012 Animasyon Oyuncu    
2012 Aksiyon Oyuncu 6.8 717
2011 Aksiyon Oyuncu 8.6 2,025
2011 Aksiyon Oyuncu 5.6 10

Genç Kahramanlar
2010 Animasyon Oyuncu 8.7 20,389
2009 Aksiyon Oyuncu 7.2 1,309

Melekler ve Şeytanlar
2009 Gizem Oyuncu 6.7 227,722
2009 Aksiyon Oyuncu 6.4 874
2008 Aksiyon Oyuncu 7.3 28
2008 Aksiyon Oyuncu 7.3 1,150
2008 Aksiyon Oyuncu 6.7 123

Doktor Strange
2007 Animasyon Oyuncu 6.8 3,762
2006 Aksiyon Oyuncu 7.7 1,111
2006 Dram Oyuncu    
2005 Aksiyon Oyuncu 6.4 459
2005 Aksiyon Oyuncu 6.1 81
2004 Aksiyon Oyuncu 6.5 363

Amerikan Gücü: Dünya Polisi
2004 Aksiyon Oyuncu 7.2 140,935

Phil Zaman Yolculuğunda
2004 Macera Oyuncu 7.2 5,501

Johnson Ailesi Tatilde
2004 Komedi Oyuncu 4.3 5,989
2004 Dram Oyuncu 6.9 807

Acımasız Takip
2003 Dram Oyuncu 4.3 283
2001 Komedi Oyuncu    

Adalet Birliği
2001 Animasyon Oyuncu 8.6 29,896
2001 Komedi Oyuncu 5.6 1,789
1998 Animasyon Oyuncu 6.9 6,216
Dizi Altyazıları
The Flash (9,897) Better Call Saul (5,637) Fargo (4,718) Lucifer (3,862) The 100 (3,454) Gotham (3,426) Arrow (3,309) 12 Monkeys (2,645) American Gods (2,475) Supernatural (2,354)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017