Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Elizabeth Marvel

Elizabeth Marvel (47)


Oyuncu

Elizabeth Marvel, 27 Kasım 1969 Los Angeles, California, ABD doğumlu oyuncu. The District (2004), Hudson'daki Hyde Park (2012), Holy Rollers (2010), Bir Köpek Yılı (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 27 Kasım 1969
Doğum Yeri: Los Angeles, California, ABD
Burcu: Yay
10.0 (2 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Oyuncu    
2016 47 Dram Oyuncu 5.2 1,266
2016 47 Dram Oyuncu 6.0 158
2015 46 Dram Oyuncu 5.4 1,028
2015 46 Komedi Oyuncu 5.4 42,961

En Şiddetli Sene
2014 45 Aksiyon Oyuncu 7.0 49,161
2014 Suç Oyuncu 9.0 189,509
2013 Dram Oyuncu 9.0 338,188
2012 43 Biyografi Oyuncu 7.4 203,292

Bourne'un Mirası
2012 43 Aksiyon Oyuncu 6.7 239,825

Hudson'daki Hyde Park
2012 43 Biyografi Oyuncu 5.9 9,565
2011 Dram Oyuncu 8.4 241,263

Şüpheli Şahıs
2011 Aksiyon Oyuncu 8.5 132,948
2011 42 Komedi Oyuncu 5.9 227
2011 Dram Oyuncu 8.1 2,664

İz Peşinde
2010 41 Macera Oyuncu 7.7 249,109
2010 41 Kısa Metraj Oyuncu 6.8 20
2010 Suç Oyuncu 5.6 356
2010 41 Biyografi Oyuncu 5.9 4,299

Diğer Kadın
2009 40 Dram Oyuncu 6.4 15,772

Bir Köpek Yılı
2009 40 Komedi Oyuncu 6.1 2,147
2009 40 Belgesel Oyuncu    
2009 Komedi Oyuncu 7.7 20,314

Aramızda Casus Var
2008 39 Komedi Oyuncu 7.0 255,410

New York Yanılsamaları
2008 39 Komedi Oyuncu 7.5 59,252
2008 39 Komedi Oyuncu 5.0 878
2008 39 Dram Oyuncu 6.5 2,559
2007 Suç Oyuncu    
2005 36 Dram Oyuncu 6.6 2,147
2004 Komedi Oyuncu 6.7 735
2001 Suç Oyuncu 7.4 18,562
1999 Suç Oyuncu 8.1 55,010
1990 Suç Oyuncu 7.7 25,787
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017