Giriş Kayıt
Elizabeth Marvel

Elizabeth Marvel (47)


Oyuncu

Elizabeth Marvel, 27 Kasım 1969 Los Angeles, California, ABD doğumlu oyuncu. The District (2004), Hudson'daki Hyde Park (2012), Holy Rollers (2010), Bir Köpek Yılı (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 27 Kasım 1969
Doğum Yeri: Los Angeles, California, ABD
Burcu: Yay
10.0 (2 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Oyuncu    
2016 47 Dram Oyuncu 5.2 1,334
2016 47 Dram Oyuncu 6.0 173
2015 46 Dram Oyuncu 5.4 1,028
2015 46 Komedi Oyuncu 5.4 44,228

En Şiddetli Sene
2014 45 Aksiyon Oyuncu 7.0 50,155
2014 Suç Oyuncu 9.0 196,597
2013 Dram Oyuncu 9.0 348,281
2012 43 Biyografi Oyuncu 7.4 205,648

Bourne'un Mirası
2012 43 Aksiyon Oyuncu 6.7 242,948

Hudson'daki Hyde Park
2012 43 Biyografi Oyuncu 5.9 9,565
2011 Dram Oyuncu 8.4 246,051

Şüpheli Şahıs
2011 Aksiyon Oyuncu 8.5 134,976
2011 42 Komedi Oyuncu 5.9 227
2011 Dram Oyuncu 8.1 2,664

İz Peşinde
2010 41 Macera Oyuncu 7.6 252,559
2010 41 Kısa Metraj Oyuncu 6.8 20
2010 Suç Oyuncu 5.6 356
2010 41 Biyografi Oyuncu 5.9 4,299

Diğer Kadın
2009 40 Dram Oyuncu 6.4 15,772

Bir Köpek Yılı
2009 40 Komedi Oyuncu 6.1 2,147
2009 40 Belgesel Oyuncu    
2009 Komedi Oyuncu 7.7 20,524

Aramızda Casus Var
2008 39 Komedi Oyuncu 7.0 258,014

New York Yanılsamaları
2008 39 Komedi Oyuncu 7.5 60,411
2008 39 Komedi Oyuncu 5.0 878
2008 39 Dram Oyuncu 6.5 2,559
2007 Suç Oyuncu    
2005 36 Dram Oyuncu 6.6 2,147
2004 Komedi Oyuncu 6.7 735
2001 Suç Oyuncu 7.4 18,760
1999 Suç Oyuncu 8.1 55,890
1990 Suç Oyuncu 7.7 26,018
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (6,038) Rogue One (4,830) Split (3,477) Assassin's Creed (2,479) Brimstone (2,151) Paterson (1,776) Hidden Figures (1,595) The Institute (1,547) The Great Wall (1,207) Passengers (1,078)
Dizi Altyazıları
The Flash (7,840) Legion (6,945) Arrow (3,717) Legends of Tomorrow (2,161) Into the Badlands (2,083) The Blacklist (1,666) Vikings (1,592) Black Sails (1,541) Game of Thrones (1,451) 24: Legacy (1,416)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017