Giriş Kayıt
Elizabeth Marvel

Elizabeth Marvel (48)


Oyuncu

Elizabeth Allen Marvel, 27 Kasım 1969 Orange County, California, ABD doğumlu oyuncu. Meyerowitz Hikâyeleri (2017), The District (2004), Hudson'daki Hyde Park (2012), Holy Rollers (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Elizabeth Allen Marvel
Doğum Tarihi: 27 Kasım 1969
Doğum Yeri: Orange County, California, ABD
Burcu: Yay
10.0 (2 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Meyerowitz Hikâyeleri
2017 48 Komedi Oyuncu 7.1 13,171
2017 48 Komedi Oyuncu 5.3 115

Deha
2017 48 Dram Oyuncu 7.6 51,773
2016 47 Dram Oyuncu 5.2 1,606
2016 47 Dram Oyuncu 6.0 173
2015 46 Dram Oyuncu 5.6 1,320
2015 46 Komedi Oyuncu 5.4 47,398

En Şiddetli Sene
2014 45 Aksiyon Oyuncu 7.0 53,298
2014 Suç Oyuncu 9.0 224,868
2013 Dram Oyuncu 8.9 384,848
2012 43 Biyografi Oyuncu 7.4 212,941

Bourne'un Mirası
2012 43 Aksiyon Oyuncu 6.7 251,998

Hudson'daki Hyde Park
2012 43 Biyografi Oyuncu 5.9 9,565
2011 Suç Oyuncu 8.4 257,528

Şüpheli Şahıs
2011 Aksiyon Oyuncu 8.5 141,269
2011 42 Komedi Oyuncu 5.9 227
2011 Dram Oyuncu 8.1 2,799

İz Peşinde
2010 41 Macera Oyuncu 7.6 261,923
2010 41 Kısa Metraj Oyuncu 6.8 20
2010 Suç Oyuncu 5.6 356
2010 41 Biyografi Oyuncu 5.9 4,299

Diğer Kadın
2009 40 Dram Oyuncu 6.4 15,772

Bir Köpek Yılı
2009 40 Komedi Oyuncu 6.1 2,147
2009 40 Belgesel Oyuncu    
2009 Komedi Oyuncu 7.7 21,282

Aramızda Casus Var
2008 39 Komedi Oyuncu 7.0 266,579

New York Yanılsamaları
2008 39 Komedi Oyuncu 7.5 64,244
2008 39 Komedi Oyuncu 5.0 878
2008 39 Dram Oyuncu 6.5 2,559
2007 Suç Oyuncu    
2005 36 Dram Oyuncu 6.6 2,147
2004 Komedi Oyuncu 6.7 735
2001 Suç Oyuncu 7.4 19,443
1999 Suç Oyuncu 8.1 58,944
1990 Suç Oyuncu 7.7 26,954
Film Altyazıları
The Mountain Between Us (6,970) Stronger (5,352) The Foreigner (4,235) Flatliners (3,688) Dunkirk (2,998) Beyond Skyline (2,148) American Made (1,977) Kingsman: The Golden Circle (1,734) Loving Vincent (1,694) It (1,631)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017