Giriş Kayıt
Laia Marull

Laia Marull (45)


Oyuncu

Laia Marull Quintana, 04 Ocak 1973 Barcelona, Barcelona, Catalonia, İspanya doğumlu oyuncu. Gözlerimi De Al (2003), El Greco (2007), Lanetli Miras (2010), La herencia Valdemar II: La sombra prohibida (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Laia Marull Quintana
Doğum Tarihi: 04 Ocak 1973
Doğum Yeri: Barcelona, Barcelona, Catalonia, İspanya
Burcu: Oğlak
8.5 (2 Oy)
  • Currently 170/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (14)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 44 Dram Oyuncu    
2017 44 Oyuncu 7.4 7
2016 43 Dram Oyuncu 7.4 5
2016 43 Oyuncu 7.0 45

Lanetli Miras
2010 37 Korku Oyuncu 5.6 1,233
2010 37 Korku Oyuncu 4.7 677

Kara Ekmek
2010 37 Dram Oyuncu 7.0 3,336
2007 34 Biyografi Oyuncu 6.7 3,918

Gözlerimi De Al
2003 30 Dram Oyuncu 7.5 4,968
2000 27 Dram Oyuncu 6.8 265

Arian'ın Yolculuğu
2000 27 Dram Oyuncu 7.0 143
Film Altyazıları
Red Sparrow (3,004) Hostiles (2,636) Den of Thieves (2,597) Maze Runner: The Death Cure (2,125) 12 Strong (1,938) Wildling (1,751) The Commuter (1,002) Peter Rabbit (949) Submergence (749) A Quiet Place (730)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (6,247) The Terror (3,297) The Flash (2,639) Legion (2,590) The Crossing (2,151) Vikings (1,326) Supernatural (1,294) The Expanse (1,159) The Big Bang Theory (1,084) Fear the Walking Dead (1,001)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018