Giriş Kayıt
Laia Marull

Laia Marull (44)


Oyuncu

Laia Marull Quintana, 04 Ocak 1973 Barcelona, Barcelona, Catalonia, İspanya doğumlu oyuncu. Gözlerimi De Al (2003), El Greco (2007), Lanetli Miras (2010), La herencia Valdemar II: La sombra prohibida (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Laia Marull Quintana
Doğum Tarihi: 04 Ocak 1973
Doğum Yeri: Barcelona, Barcelona, Catalonia, İspanya
Burcu: Oğlak
8.5 (2 Oy)
  • Currently 170/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (14)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 43 Dram Oyuncu 7.4 5
2016 43 Oyuncu 7.0 45

Lanetli Miras
2010 37 Korku Oyuncu 5.6 1,233
2010 37 Korku Oyuncu 4.7 627

Kara Ekmek
2010 37 Dram Oyuncu 7.0 3,336
2007 34 Biyografi Oyuncu 6.7 3,395

Gözlerimi De Al
2003 30 Dram Oyuncu 7.5 4,968
2000 27 Dram Oyuncu 6.8 265

Arian'ın Yolculuğu
2000 27 Dram Oyuncu 7.0 143
Film Altyazıları
Passengers (7,726) Doctor Strange (3,840) Assassin's Creed (3,765) Arrival (2,644) xXx: Return of Xander Cage (2,560) Allied (2,527) Moana (1,714) Forushande (1,502) Hacksaw Ridge (1,501) Split (1,411)
Dizi Altyazıları
The Flash (8,334) Supernatural (7,892) Legion (7,865) Arrow (5,759) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,666) Black Sails (3,660) Taboo (3,588) Vikings (3,582) Suits (3,225) The Expanse (3,013)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017