Giriş Kayıt
Carmen Martínez Sierra

Carmen Martínez Sierra (108)


Oyuncu

Carmen Martínez Sierra, 03 Mayıs 1904 doğumlu oyuncu. Telefon Kulubesi (1972) yapımıyla biliniyor.06 Kasım 2012 tarihinde (108 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 03 Mayıs 1904
Ölüm Tarihi: 06 Kasım 2012
Diğer Bir İsmi: Carmen Martinez | Carmen Martínez | C. Martínez Si
Burcu: Boğa
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1997 Komedi Oyuncu 4.5 224
1981 77 Aksiyon Oyuncu 6.0 30
1980 76 Korku Oyuncu 5.7 3,970
1976 72 Komedi Oyuncu 5.1 7
1976 72 Oyuncu 6.1 14
1974 70 Komedi Oyuncu 6.4 287

Telefon Kulubesi
1972 68 Komedi Oyuncu 8.1 1,922

Frenchie Efsanes
1971 67 Komedi Oyuncu 5.3 738
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (12,160) Live by Night (7,453) Hidden Figures (5,697) Rogue One (5,118) Split (4,758) Paterson (4,044) Assassin's Creed (3,998) Patriots Day (3,885) Allied (3,514) Passengers (1,603)
Dizi Altyazıları
Legion (9,324) Arrow (5,583) The 100 (3,641) The Flash (3,412) The Expanse (3,146) Designated Survivor (2,617) Colony (2,553) The Originals (2,128) The Last Kingdom (2,039) Vikings (2,022)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017