Giriş Kayıt
Rémi Martin

Rémi Martin (52)


Oyuncu

Rémi Martin, 23 Temmuz 1965 Fougères, Ille-et-Villaine, Bretagne, Fransa doğumlu oyuncu. (2008) Aşk Uğruna (2008), (2004) Clean (2004), (2010) Siyah Venüs (2010), (2000) Alın Yazısı (2000) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 23 Temmuz 1965
Doğum Yeri: Fougères, Ille-et-Villaine, Bretagne, Fransa
Diğer Bir İsmi: Rémy Martin
Burcu: Aslan
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2010 45 Komedi Oyuncu 6.0 281

Siyah Venüs
2010 45 Dram Oyuncu 6.9 1,893

Aşk Uğruna
2008 43 Suç Oyuncu 7.2 7,199
2008 43 Dram Oyuncu 5.0 120
2006 Suç Oyuncu 7.5 282
2005 40 Oyuncu 6.1 151
2004 39 Dram Oyuncu 6.9 3,951
2002 37 Animasyon Oyuncu    
2001 36 Dram Oyuncu 6.4 277
2000 35 Dram Oyuncu 4.8 101
2000 35 Dram Oyuncu 7.2 277

Alın Yazısı
2000 35 Dram Oyuncu 6.8 981
1999 Oyuncu 5.3 41

Ecinnliler
1988 23 Dram Oyuncu 6.5 325
1986 21 Dram Oyuncu 6.9 150
1986 21 Komedi Oyuncu 5.2 321
1985 20 Dram Oyuncu 7.0 332
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017