Giriş Kayıt
Maggie Martin

Maggie Martin


Set Dekoratörü, Sanat Bölümü, Sanat Yönetmeni

Maggie Martin, set dekoratörü, sanat bölümü, sanat yönetmeni. Hırsızlar Şehri (2010), Zirveye Giden Yol (2011), Californication (2007), Aklım Karıştı (1999) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Komedi Set Dekoratörü 6.1 14,555
2015 Suç Set Dekoratörü 6.7 3,500

Aşk ve Merhamet
2014 Biyografi Set Dekoratörü 7.4 26,310

Kumarbaz
2014 Suç Set Dekoratörü 6.0 51,348

İhtiyar Delikanlı
2013 Aksiyon Set Dekoratörü 5.8 53,579

Zirveye Giden Yol
2011 Dram Set Dekoratörü 7.1 194,095

Hırsızlar Şehri
2010 Suç Set Dekoratörü 7.6 290,814

Aile Sırları
2010 Komedi Set Dekoratörü 5.6 3,248
2010 Komedi Set Dekoratörü 5.9 6,307

Kız Kardeşimin Hikayesi
2009 Dram Set Dekoratörü 7.4 77,301
2009 Komedi Set Dekoratörü 6.7 118,517

Süper Köpek
2007 Aksiyon Set Dekoratörü 4.8 16,140

Ben Sana Söylemiştim
2007 Komedi Set Dekoratörü 5.6 33,164
2007 Komedi Set Dekoratörü 8.3 150,353

My Friend Flicka
2006 Macera Set Dekoratörü 6.2 6,204

Gece Uçuşu
2005 Gerilim Set Dekoratörü 6.5 96,467
2005 Aksiyon Set Dekoratörü 4.1 4,902

Ekip 49
2004 Aksiyon Set Dekoratörü 6.5 49,260

Afacanlar Yuvada
2003 Komedi Set Dekoratörü 5.5 51,327
2003 Komedi Set Dekoratörü 2.4 42,284

Ateşli Ve Tatlı
2002 Komedi Set Dekoratörü 5.1 47,266

Rose Red Konağı
2002 Korku Set Dekoratörü 6.7 16,668
2001 Komedi Set Dekoratörü 5.6 11,784

Aklım Karıştı
1999 Biyografi Set Dekoratörü 7.3 130,651
1999 Komedi Set Dekoratörü 5.8 2,321

Aşk Ve Para
1998 Komedi Set Dekoratörü 7.0 73,288
1998 Komedi Set Dekoratörü 7.0 12,469

Baş Belası
1996 Komedi Set Dekoratörü 6.0 126,340

Gözler Ve Sözler
1996 Komedi Set Dekoratörü 6.3 22,499

Don Juan De Marco
1994 Komedi Set Dekoratörü 6.7 42,349

Gerçekler Acıtır
1994 Komedi Set Dekoratörü 6.6 37,559
1993 Komedi Set Dekoratörü    

Küçük Canavarlar 3
1991 Komedi Set Dekoratörü    
1988 Komedi Sanat Bölümü 4.5 4,797
1986 Komedi Sanat Bölümü 5.8 949
1985 Macera Set Dekoratörü 7.2 176

Elm Sokağında Kabus 2 : Freddy' nin İntikamı
1985 Korku Sanat Yönetmeni 5.4 45,766
Film Altyazıları
John Wick: Chapter 2 (11,016) Assassin's Creed (9,009) Doctor Strange (5,399) Allied (4,436) Passengers (3,675) Moana (3,092) Arrival (2,888) Forushande (2,704) Split (2,517) Lion (2,246)
Dizi Altyazıları
Taboo (7,908) The Flash (6,804) Vikings (4,464) Supernatural (3,320) Suits (3,169) Blindspot (3,090) Arrow (3,089) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,892) Sherlock (2,678) Black Sails (2,320)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017