Giriş Kayıt
Maggie Martin

Maggie Martin


Set Dekoratörü, Sanat Bölümü, Sanat Yönetmeni

Maggie Martin, set dekoratörü, sanat bölümü, sanat yönetmeni. Hırsızlar Şehri (2010), Zirveye Giden Yol (2011), Californication (2007), Aklım Karıştı (1999) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Komedi Set Dekoratörü 6.1 16,298
2015 Suç Set Dekoratörü 6.7 3,600

Aşk ve Merhamet
2014 Biyografi Set Dekoratörü 7.4 28,731

Kumarbaz
2014 Suç Set Dekoratörü 6.0 54,158

İhtiyar Delikanlı
2013 Aksiyon Set Dekoratörü 5.8 56,298

Zirveye Giden Yol
2011 Dram Set Dekoratörü 7.1 198,802

Hırsızlar Şehri
2010 Suç Set Dekoratörü 7.6 300,121

Aile Sırları
2010 Komedi Set Dekoratörü 5.6 3,248
2010 Komedi Set Dekoratörü 5.9 6,476

Kız Kardeşimin Hikayesi
2009 Dram Set Dekoratörü 7.4 80,032
2009 Komedi Set Dekoratörü 6.7 120,704

Süper Köpek
2007 Aksiyon Set Dekoratörü 4.8 16,721

Ben Sana Söylemiştim
2007 Komedi Set Dekoratörü 5.6 33,952
2007 Komedi Set Dekoratörü 8.3 154,415

My Friend Flicka
2006 Macera Set Dekoratörü 6.2 6,204

Gece Uçuşu
2005 Gizem Set Dekoratörü 6.5 99,146
2005 Aksiyon Set Dekoratörü 4.1 4,902

Ekip 49
2004 Aksiyon Set Dekoratörü 6.5 50,350

Afacanlar Yuvada
2003 Komedi Set Dekoratörü 5.5 53,390
2003 Komedi Set Dekoratörü 2.4 42,914

Ateşli Ve Tatlı
2002 Komedi Set Dekoratörü 5.1 48,791

Rose Red Konağı
2002 Korku Set Dekoratörü 6.7 16,668
2001 Komedi Set Dekoratörü 5.6 11,833

Aklım Karıştı
1999 Biyografi Set Dekoratörü 7.4 135,645
1999 Komedi Set Dekoratörü 5.8 2,321

Aşk Ve Para
1998 Komedi Set Dekoratörü 7.0 75,194
1998 Komedi Set Dekoratörü 7.0 12,469

Baş Belası
1996 Komedi Set Dekoratörü 6.1 130,774

Gözler Ve Sözler
1996 Komedi Set Dekoratörü 6.3 22,499

Don Juan De Marco
1994 Komedi Set Dekoratörü 6.7 43,437

Gerçekler Acıtır
1994 Komedi Set Dekoratörü 6.6 38,711
1993 Komedi Set Dekoratörü    

Küçük Canavarlar 3
1991 Komedi Set Dekoratörü    
1989 Komedi Sanat Bölümü 4.4 665
1988 Komedi Sanat Bölümü 4.5 5,000
1986 Komedi Sanat Bölümü 5.8 949
1985 Macera Set Dekoratörü 7.2 176

Elm Sokağında Kabus 2 : Freddy' nin İntikamı
1985 Korku Sanat Yönetmeni 5.4 48,201
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017