Giriş Kayıt
Maggie Martin

Maggie Martin


Set Dekoratörü, Sanat Bölümü, Sanat Yönetmeni

Maggie Martin, set dekoratörü, sanat bölümü, sanat yönetmeni. Hırsızlar Şehri (2010), Zirveye Giden Yol (2011), Californication (2007), Aklım Karıştı (1999) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Set Dekoratörü    
2015 Komedi Set Dekoratörü 6.1 16,552

Kan ve Petrol
2015 Suç Set Dekoratörü 6.7 3,600

Aşk ve Merhamet
2014 Biyografi Set Dekoratörü 7.4 29,078

Kumarbaz
2014 Suç Set Dekoratörü 6.0 54,569

İhtiyar Delikanlı
2013 Aksiyon Set Dekoratörü 5.8 56,721

Zirveye Giden Yol
2011 Dram Set Dekoratörü 7.1 199,675

Hırsızlar Şehri
2010 Suç Set Dekoratörü 7.6 301,774

Aile Sırları
2010 Komedi Set Dekoratörü 5.6 3,248
2010 Komedi Set Dekoratörü 5.9 6,476

Kız Kardeşimin Hikayesi
2009 Dram Set Dekoratörü 7.4 80,483
2009 Komedi Set Dekoratörü 6.7 121,034

Süper Köpek
2007 Aksiyon Set Dekoratörü 4.8 16,721

Ben Sana Söylemiştim
2007 Komedi Set Dekoratörü 5.6 34,095
2007 Komedi Set Dekoratörü 8.3 155,130

My Friend Flicka
2006 Macera Set Dekoratörü 6.2 6,502

Gece Uçuşu
2005 Gizem Set Dekoratörü 6.5 99,594
2005 Aksiyon Set Dekoratörü 4.1 4,902

Ekip 49
2004 Aksiyon Set Dekoratörü 6.5 50,517

Afacanlar Yuvada
2003 Komedi Set Dekoratörü 5.5 53,715
2003 Komedi Set Dekoratörü 2.4 43,003

Ateşli Ve Tatlı
2002 Komedi Set Dekoratörü 5.1 49,027

Rose Red Konağı
2002 Korku Set Dekoratörü 6.7 16,668
2001 Komedi Set Dekoratörü 5.6 11,833

Aklım Karıştı
1999 Biyografi Set Dekoratörü 7.4 136,704
1999 Komedi Set Dekoratörü 5.8 2,321

Aşk Ve Para
1998 Komedi Set Dekoratörü 7.0 75,525
1998 Komedi Set Dekoratörü 7.0 12,469

Baş Belası
1996 Komedi Set Dekoratörü 6.1 131,632

Gözler Ve Sözler
1996 Komedi Set Dekoratörü 6.3 22,499

Don Juan De Marco
1994 Komedi Set Dekoratörü 6.7 43,698

Gerçekler Acıtır
1994 Komedi Set Dekoratörü 6.6 38,951
1993 Komedi Set Dekoratörü    

Küçük Canavarlar 3
1991 Komedi Set Dekoratörü 3.6 1,779
1989 Komedi Sanat Bölümü 4.4 665
1988 Komedi Sanat Bölümü 4.5 5,036
1986 Komedi Sanat Bölümü 5.8 949
1985 Macera Set Dekoratörü 7.2 176

Elm Sokağında Kabus 2 : Freddy' nin İntikamı
1985 Korku Sanat Yönetmeni 5.4 48,873
Dizi Altyazıları
Shameless (5,742) Vikings (4,187) Game of Thrones (3,058) Mr. Robot (2,219) Supernatural (1,854) Lucifer (1,498) Outlander (1,461) The Big Bang Theory (1,386) Arrow (1,299) Manhunt: Unabomber (1,224)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017