Giriş Kayıt
Maggie Martin

Maggie Martin


Set Dekoratörü, Sanat Bölümü, Sanat Yönetmeni

Maggie Martin, set dekoratörü, sanat bölümü, sanat yönetmeni. Hırsızlar Şehri (2010), Zirveye Giden Yol (2011), Californication (2007), Aklım Karıştı (1999) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Komedi Set Dekoratörü 6.1 14,847
2015 Suç Set Dekoratörü 6.7 3,536

Aşk ve Merhamet
2014 Biyografi Set Dekoratörü 7.4 26,656

Kumarbaz
2014 Suç Set Dekoratörü 6.0 51,788

İhtiyar Delikanlı
2013 Aksiyon Set Dekoratörü 5.8 53,963

Zirveye Giden Yol
2011 Dram Set Dekoratörü 7.1 194,896

Hırsızlar Şehri
2010 Suç Set Dekoratörü 7.6 292,384

Aile Sırları
2010 Komedi Set Dekoratörü 5.6 3,248
2010 Komedi Set Dekoratörü 5.9 6,476

Kız Kardeşimin Hikayesi
2009 Dram Set Dekoratörü 7.4 77,745
2009 Komedi Set Dekoratörü 6.7 118,796

Süper Köpek
2007 Aksiyon Set Dekoratörü 4.8 16,210

Ben Sana Söylemiştim
2007 Komedi Set Dekoratörü 5.6 33,268
2007 Komedi Set Dekoratörü 8.3 150,900

My Friend Flicka
2006 Macera Set Dekoratörü 6.2 6,204

Gece Uçuşu
2005 Gerilim Set Dekoratörü 6.5 96,785
2005 Aksiyon Set Dekoratörü 4.1 4,902

Ekip 49
2004 Aksiyon Set Dekoratörü 6.5 49,260

Afacanlar Yuvada
2003 Komedi Set Dekoratörü 5.5 51,625
2003 Komedi Set Dekoratörü 2.4 42,375

Ateşli Ve Tatlı
2002 Komedi Set Dekoratörü 5.1 47,418

Rose Red Konağı
2002 Korku Set Dekoratörü 6.7 16,668
2001 Komedi Set Dekoratörü 5.6 11,809

Aklım Karıştı
1999 Biyografi Set Dekoratörü 7.3 131,473
1999 Komedi Set Dekoratörü 5.8 2,321

Aşk Ve Para
1998 Komedi Set Dekoratörü 7.0 73,532
1998 Komedi Set Dekoratörü 7.0 12,469

Baş Belası
1996 Komedi Set Dekoratörü 6.0 126,970

Gözler Ve Sözler
1996 Komedi Set Dekoratörü 6.3 22,499

Don Juan De Marco
1994 Komedi Set Dekoratörü 6.7 42,469

Gerçekler Acıtır
1994 Komedi Set Dekoratörü 6.6 37,717
1993 Komedi Set Dekoratörü    

Küçük Canavarlar 3
1991 Komedi Set Dekoratörü    
1988 Komedi Sanat Bölümü 4.5 4,886
1986 Komedi Sanat Bölümü 5.8 949
1985 Macera Set Dekoratörü 7.2 176

Elm Sokağında Kabus 2 : Freddy' nin İntikamı
1985 Korku Sanat Yönetmeni 5.4 46,075
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (9,379) Split (5,068) Rogue One (4,806) Hidden Figures (3,752) Assassin's Creed (3,147) Paterson (2,889) Patriots Day (2,455) Allied (1,894) Brimstone (1,616) Passengers (1,292)
Dizi Altyazıları
Legion (8,374) Arrow (4,968) The Flash (4,860) The Expanse (2,645) Legends of Tomorrow (2,471) The Blacklist (2,014) The 100 (1,927) Colony (1,826) Designated Survivor (1,724) Vikings (1,719)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017