Giriş Kayıt
Maggie Martin

Maggie Martin


Set Dekoratörü, Sanat Bölümü, Sanat Yönetmeni

Maggie Martin, set dekoratörü, sanat bölümü, sanat yönetmeni. Hırsızlar Şehri (2010), Zirveye Giden Yol (2011), Californication (2007), Aklım Karıştı (1999) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Set Dekoratörü 6.0 25,806
2015 Komedi Set Dekoratörü 6.1 17,304

Kan ve Petrol
2015 Suç Set Dekoratörü 6.7 3,700

Aşk ve Merhamet
2014 Biyografi Set Dekoratörü 7.4 29,990

Kumarbaz
2014 Suç Set Dekoratörü 6.0 55,834

İhtiyar Delikanlı
2013 Aksiyon Set Dekoratörü 5.8 58,230

Zirveye Giden Yol
2011 Dram Set Dekoratörü 7.1 201,921

Hırsızlar Şehri
2010 Suç Set Dekoratörü 7.6 307,349

Aile Sırları
2010 Komedi Set Dekoratörü 5.6 3,248
2010 Komedi Set Dekoratörü 5.9 6,476

Kız Kardeşimin Hikayesi
2009 Dram Set Dekoratörü 7.4 81,791
2009 Komedi Set Dekoratörü 6.7 122,382

Süper Köpek
2007 Aksiyon Set Dekoratörü 4.8 16,721

Ben Sana Söylemiştim
2007 Komedi Set Dekoratörü 5.6 34,535
2007 Komedi Set Dekoratörü 8.3 157,699

My Friend Flicka
2006 Macera Set Dekoratörü 6.2 6,502

Gece Uçuşu
2005 Gizem Set Dekoratörü 6.5 101,266
2005 Aksiyon Set Dekoratörü 4.1 4,902

Ekip 49
2004 Aksiyon Set Dekoratörü 6.5 51,109

Afacanlar Yuvada
2003 Komedi Set Dekoratörü 5.5 54,945
2003 Komedi Set Dekoratörü 2.4 43,431

Ateşli Ve Tatlı
2002 Komedi Set Dekoratörü 5.1 49,823

Rose Red Konağı
2002 Korku Set Dekoratörü 6.7 16,668
2001 Komedi Set Dekoratörü 5.6 11,833

Aklım Karıştı
1999 Biyografi Set Dekoratörü 7.4 139,704
1999 Komedi Set Dekoratörü 5.8 2,321

Aşk Ve Para
1998 Komedi Set Dekoratörü 7.0 76,600
1998 Komedi Set Dekoratörü 7.0 12,469

Baş Belası
1996 Komedi Set Dekoratörü 6.1 134,418

Gözler Ve Sözler
1996 Komedi Set Dekoratörü 6.3 22,499

Don Juan De Marco
1994 Komedi Set Dekoratörü 6.7 44,240

Gerçekler Acıtır
1994 Komedi Set Dekoratörü 6.6 39,685
1993 Komedi Set Dekoratörü    

Küçük Canavarlar 3
1991 Komedi Set Dekoratörü 3.6 1,779
1989 Komedi Sanat Bölümü 4.4 665
1988 Komedi Sanat Bölümü 4.5 5,161
1986 Komedi Sanat Bölümü 5.8 949
1985 Macera Set Dekoratörü 7.2 176

Elm Sokağında Kabus 2 : Freddy' nin İntikamı
1985 Korku Sanat Yönetmeni 5.4 50,192
Film Altyazıları
Red Sparrow (6,962) Den of Thieves (2,895) Maze Runner: The Death Cure (2,687) Winchester (2,437) Hostiles (2,212) 12 Strong (1,764) A martfüi rém (1,624) The Commuter (1,293) Submergence (1,165) Bleeding Steel (1,147)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (7,140) Supernatural (4,576) The Big Bang Theory (3,222) Gotham (2,706) The Terror (2,659) Arrow (2,245) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,214) The Flash (1,876) Krypton (1,641) Legion (1,624)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018