Giriş Kayıt
Johnny Martin

Johnny Martin (54)


Dublör, Yönetmen Asistanı, Oyuncu, Yapımcı

Johnny Martin, 12 Ocak 1963 San Leandro, California, ABD doğumlu dublör, yönetmen asistanı, oyuncu, yapımcı. Gizemli Yabancı (2001), Tehlikeli Eller (1999), In Treatment (2008), Mumford (1999) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 12 Ocak 1963
Doğum Yeri: San Leandro, California, ABD
Diğer Bir İsmi: Johnnie Martin | Johnny M. Martin | Johnny Michael
Burcu: Oğlak
Boyu: 1.70 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 54 Gerilim Yönetmen 5.2 1,055
2016 53 Aksiyon Yönetmen Asistanı 5.2 4,679
2016 53 Aksiyon Dublör
Yönetmen Asistanı
Yapımcı
5.3 7,672
2014 51 Aksiyon Dublör
Yönetmen Asistanı
5.0 19,350
2014 51 Aksiyon Yapımcı    
2013 50 Dram Dublör 6.8 638

Muhbir
2013 50 Aksiyon Dublör 6.5 67,839

Teksas Katliamı 3D
2013 50 Korku Yönetmen Asistanı 4.8 36,902

Garip İlişkiler
2013 50 Komedi Dublör 5.7 3,679
2013 50 Aksiyon Yönetmen Asistanı    

Katil
2012 49 Biyografi Oyuncu
Dublör
Yönetmen Asistanı
6.9 58,622

İntikamın Bedeli
2011 48 Aksiyon Dublör 6.2 40,130

X-Men: Birinci Sınıf
2011 48 Aksiyon Dublör 7.8 547,259
2011 48 Aksiyon Yapımcı 5.4 10,280
2011 48 Dram Yönetmen Asistanı
Dublör
6.7 9,307

İntikam Yolu
2011 48 Aksiyon Dublör
Yönetmen Asistanı
5.5 84,151
2010 47 Gizem Dublör
Yönetmen Asistanı
5.5 6,231

Cehennem Melekleri
2010 47 Aksiyon Dublör 6.5 282,024

Zorlu Görev
2010 47 Komedi Dublör 6.4 151,611

İki Babalık
2009 46 Komedi Dublör
Yönetmen Asistanı
5.4 32,108
2009 46 Macera Dublör 7.7 407,337
2009 46 Suç Yapımcı 6.1 3,228
2009 46 Aksiyon Oyuncu
Yapımcı
Yönetmen Asistanı
3.5 2,606
2009 46 Aksiyon Yönetmen Asistanı
Yapımcı
6.0 5,444

Ateşli Gençlik
2009 46 Komedi Dublör 6.2 38,133

Alacakaranlık
2008 45 Dram Dublör 5.2 360,323

Kartal Göz
2008 45 Aksiyon Dublör 6.6 155,758

Annemin Yeni Sevgilisi
2008 45 Aksiyon Yönetmen Asistanı
Dublör
Oyuncu
5.3 9,525

Cehennem Yolu
2008 45 Aksiyon Dublör
Yapımcı
Yönetmen Asistanı
5.7 6,470
2008 Dram Dublör 8.3 13,372
2008 45 Komedi Yönetmen Asistanı    
2007 44 Komedi Dublör 3.9 5,025

Zor Ölüm 4.0
2007 44 Aksiyon Dublör 7.2 346,447

Hız Tutkusu
2007 44 Aksiyon Yönetmen Asistanı 4.0 7,945

Oyunun Sonu
2006 43 Suç Yönetmen Asistanı
Oyuncu
Yapımcı
5.1 4,501
2006 43 Gerilim Yönetmen Asistanı 3.7 397

İrlanda Macerası
2006 43 Komedi Dublör 5.3 1,061
2006 43 Suç Dublör 4.7 339
2005 42 Komedi Dublör
Oyuncu
5.9 7,394

Bizim Evin Erkeği
2005 42 Aksiyon Dublör 5.4 20,347
2005 42 Korku Yapımcı    
2004 41 Komedi Oyuncu 5.9 5,288
2004 41 Gerilim Yönetmen Asistanı
Dublör
5.2 1,239

İskelet Adam
2004 41 Aksiyon Yönetmen Asistanı
Yapımcı
Yönetmen
   
2004 Aksiyon Dublör 5.6 202

Aşk için Değer
2003 40 Komedi Dublör 5.0 5,813

İtalyan İşi
2003 40 Aksiyon Dublör 7.0 297,121

Matrix Reloaded
2003 40 Aksiyon Dublör 7.2 438,170
2003 Aksiyon Dublör 6.8 1,848
2003 40 Gerilim Yönetmen Asistanı
Oyuncu
Dublör
4.9 603
2003 Komedi Dublör 7.5 549
2003 Aksiyon Dublör    
2002 39 Suç Dublör 3.4 971
2002 39 Kısa Metraj Dublör 7.3 4,387

Rüzgarla Konuşanlar
2002 39 Aksiyon Dublör 6.0 57,916
2002 39 Komedi Dublör 5.9 5,882

Kaçıklar Üniversitesi
2002 39 Komedi Dublör 6.4 91,806
2001 38 Belgesel Dublör 6.5 49

Gizemli Yabancı
2001 38 Dram Dublör 6.9 31,298
2001 Suç Dublör 6.9 8,559
2001 38 Aksiyon Dublör 5.9 38,317

Tanrı'nın Ordusu 3
2000 37 Fantastik Dublör
Oyuncu
5.6 3,828

İyilik Bul, İyilik Yap
2000 37 Dram Dublör 7.2 99,655

Küçük Nicky
2000 37 Komedi Dublör 5.3 83,765

60 Saniye
2000 37 Aksiyon Dublör 6.5 226,490

Yakuza Kardeşliği
2000 37 Suç Dublör 7.2 18,692
2000 37 Komedi Dublör 5.3 12,064

Gemide Terör
2000 37 Aksiyon Oyuncu 3.5 284

Şahane Bekar
1999 36 Komedi Dublör 5.0 14,963

Aşkın Sırları
1999 36 Dram Dublör 6.8 12,423

Müfettiş Gadget
1999 36 Aksiyon Dublör
Oyuncu
4.1 38,054
1999 36 Komedi Dublör 6.9 8,160

Tetikçinin Dönüşü
1999 36 Aksiyon Dublör 3.5 727

Tehlikeli Eller
1999 36 Komedi Dublör 6.2 34,628

Tılsım 2
1999 36 Fantastik Dublör    

Aşkın Gücü
1998 35 Dram Dublör 7.0 86,884

İnce Kırmızı Hat
1998 35 Dram Dublör 7.6 144,963

Devlet Düşmanı
1998 35 Aksiyon Dublör 7.3 195,711
1998 35 Aksiyon Dublör 5.3 157,264

Zor Perşembe
1998 35 Aksiyon Dublör 7.2 14,252
1998 35 Aksiyon Dublör 6.6 336,482
1998 35 Korku Dublör    
1998 35 Aksiyon Dublör 4.0 225

Titanik
1997 34 Dram Dublör
Oyuncu
7.7 839,706

Kumpas
1997 34 Aksiyon Dublör 5.5 4,922

Para Konuşur
1997 34 Aksiyon Dublör
Oyuncu
6.2 23,401

Yıldız Gemisi Askerleri
1997 34 Aksiyon Dublör 7.2 230,049

Tılsım
1997 34 Fantastik Dublör 5.7 15,930
1997 34 Aksiyon Dublör 2.8 8,796
1997 34 Aksiyon Dublör
Oyuncu
6.9 4,319
1997 34 Aile Dublör 5.7 21,712
1997 Gizem Dublör 8.1 2,878

Dante Yanardağı
1997 34 Aksiyon Dublör 5.9 65,312
1997 34 Aksiyon Dublör 4.3 178
1997 34 Komedi Dublör    

Fanatik
1996 33 Dram Dublör 5.8 39,011

Kurtlar Şehri
1996 33 Suç Dublör
Oyuncu
6.2 13,400

Amerikan Yakuza
1996 33 Aksiyon Dublör    

Kaya
1996 33 Aksiyon Dublör 7.4 269,044
1996 33 Dram Dublör    
1995 32 Aksiyon Dublör 5.2 9,592

Yedi
1995 32 Suç Dublör 8.6 1,096,190

Dürüst Oyun
1995 32 Aksiyon Dublör 4.1 10,269

Dokuz Ay
1995 32 Komedi Dublör 5.4 30,335

Denizde İsyan
1995 32 Aksiyon Dublör 7.3 84,628

Gizli Gerçek
1995 32 Suç Dublör 6.4 20,410

Lanetliler Kasabası
1995 32 Korku Dublör 5.6 22,868
1995 Dram Dublör 8.8 28
1995 Aksiyon Dublör 7.7 41,965

Vampirle Görüşme
1994 31 Dram Dublör 7.6 249,790
1994 31 Komedi Dublör 6.2 2,825

Açık Tehlike
1994 31 Aksiyon Dublör 6.9 72,588
1994 31 Komedi Dublör
Oyuncu
6.1 23,369
1994 31 Suç Dublör 3.5 162

Af Yok
1994 31 Aksiyon Dublör
Oyuncu
5.3 391
1994 31 Aksiyon Oyuncu
Dublör
3.9 1,360
1994 Komedi Dublör 6.9 2,607

Casus Avı
1994 31 Suç Dublör 5.3 577

Adi Dedektif
1994 31 Aksiyon Dublör 5.8 3,985
1993 30 Komedi Dublör 4.9 12,413

Uzay Yolu: Derin Uzay Dokuz
1993 Aksiyon Oyuncu
Dublör
7.9 36,457

Terminatör 2: Mahşer Günü
1991 28 Aksiyon Dublör 8.5 789,212

Sahil Güvenlik
1989 Dram Dublör 5.1 19,673
1989 26 Dram Dublör 6.7 3,408
1988 25 Komedi Dublör
Oyuncu
6.1 24,408
1988 25 Aksiyon Dublör 7.3 84,128

Yalan Rüzgarı
1973 Dram Dublör 5.2 4,632
- Gerilim Yönetmen    
Film Altyazıları
Gold (5,969) Get Out (3,120) Logan (2,636) Rings (2,357) The Age of Shadows (1,976) La La Land (1,807) Split (1,673) Sand Castle (1,512) Zashchitniki (1,499) The Great Wall (1,300)
Dizi Altyazıları
The Blacklist (4,701) Fargo (3,751) The Last Kingdom (2,449) Into the Badlands (2,178) The Expanse (2,141) Doctor Who (2,017) Game of Thrones (1,712) Vikings (1,684) Better Call Saul (1,592) Supernatural (1,500)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017