Giriş Kayıt
Duane Martin

Duane Martin (52)


Oyuncu, Yapımcı, Senarist

Duane Martin, 11 Ağustos 1965 Brooklyn, New York City, New York, ABD doğumlu oyuncu, yapımcı, senarist. Uçurumun Kenarında (1994), Deliver Us from Eva (2003), Real Husbands of Hollywood (2013), All of Us (2003) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 11 Ağustos 1965
Doğum Yeri: Brooklyn, New York City, New York, ABD
Burcu: Aslan
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 50 Komedi Oyuncu 4.4 214
2013 Talk-Show Oyuncu 5.7 659
2013 Komedi Oyuncu 7.7 3,639
2011 Komedi Oyuncu 3.5 329
2008 Komedi Oyuncu 6.3 774
2005 Komedi Oyuncu 8.3 8,488
2004 39 Komedi Yapımcı
Senarist
Oyuncu
5.8 538
2003 Aksiyon Yapımcı
Senarist
Oyuncu
4.3 665
2003 38 Komedi Oyuncu 5.1 507
2003 38 Komedi Oyuncu 6.1 4,625
2003 Komedi Oyuncu 6.1 933

Kazanma Hırsı
1999 34 Dram Oyuncu 6.8 102,295

Fakülte
1998 33 Korku Oyuncu 6.5 97,670

Çığlık 2
1997 32 Korku Oyuncu 6.1 134,461

Çilgin denizalti
1996 31 Komedi Oyuncu 6.0 18,169

Uçurumun Kenarında
1994 29 Suç Oyuncu 6.6 11,586

Beyazlar Beceremez
1992 27 Komedi Oyuncu 6.7 63,465
1990 Komedi Oyuncu 7.9 98,883
Film Altyazıları
The Mountain Between Us (7,051) Stronger (4,032) Dunkirk (2,998) Loving Vincent (1,886) American Made (1,596) It (1,553) Flatliners (1,515) Kingsman: The Golden Circle (1,415) Mother! (1,317) The Foreigner (717)
Dizi Altyazıları
Vikings (13,800) Mr. Robot (6,494) Shameless (5,565) Game of Thrones (3,178) Manhunt: Unabomber (2,729) Peaky Blinders (2,613) Designated Survivor (1,472) Lucifer (1,312) The Big Bang Theory (1,256) Supernatural (1,134)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017