Giriş Kayıt
Duane Martin

Duane Martin (51)


Oyuncu, Yapımcı, Senarist

Duane Martin, 11 Ağustos 1965 Brooklyn, New York City, New York, ABD doğumlu oyuncu, yapımcı, senarist. Uçurumun Kenarında (1994), Deliver Us from Eva (2003), Real Husbands of Hollywood (2013), All of Us (2003) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 11 Ağustos 1965
Doğum Yeri: Brooklyn, New York City, New York, ABD
Burcu: Aslan
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 50 Komedi Oyuncu 4.4 214
2013 Talk-Show Oyuncu 5.7 659
2013 Komedi Oyuncu 7.7 3,460
2011 Komedi Oyuncu 3.5 329
2008 Komedi Oyuncu 6.3 774
2005 Komedi Oyuncu 8.3 8,488
2004 39 Komedi Yapımcı
Senarist
Oyuncu
5.8 538
2003 38 Aksiyon Yapımcı
Senarist
Oyuncu
   
2003 38 Komedi Oyuncu 5.1 507
2003 38 Komedi Oyuncu 6.1 4,625
2003 Komedi Oyuncu 6.1 933

Kazanma Hırsı
1999 34 Dram Oyuncu 6.8 99,481

Fakülte
1998 33 Korku Oyuncu 6.4 94,572

Çığlık 2
1997 32 Korku Oyuncu 6.1 129,151

Çilgin denizalti
1996 31 Komedi Oyuncu 6.0 17,313

Uçurumun Kenarında
1994 29 Suç Oyuncu 6.6 10,627

Beyazlar Beceremez
1992 27 Komedi Oyuncu 6.7 60,696
1990 Komedi Oyuncu 7.9 94,385
Film Altyazıları
Assassin's Creed (8,169) Doctor Strange (6,717) Allied (6,360) Moana (4,816) Lion (3,508) John Wick: Chapter 2 (3,494) Arrival (3,161) Forushande (2,885) Hacksaw Ridge (2,232) Fences (2,041)
Dizi Altyazıları
Taboo (10,304) Supernatural (4,665) The Expanse (4,313) Vikings (3,987) Suits (3,627) The Big Bang Theory (2,481) Sherlock (2,427) Arrow (2,024) Legion (1,975) Black Sails (1,749)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017