Giriş Kayıt
Christian Marti

Christian Marti


Yapım Tasarımcısı, Set Dekoratörü, Sanat Bölümü, Özel Efekt

Christian Marti, yapım tasarımcısı, set dekoratörü, sanat bölümü, Özel efekt. Ayazda Bir Yürek (1992), Gainsbourg (Vie héroïque) (2010), Damdaki süvari (1995), Les trois frères (1995) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Komedi Yapım Tasarımcısı 5.9 1,036
2014 Komedi Yapım Tasarımcısı 4.8 1,147
2013 Dram Yapım Tasarımcısı 6.8 744
2013 Dram Yapım Tasarımcısı 6.8 714
2013 Dram Yapım Tasarımcısı    

Gebo ve Gölge
2012 Dram Yapım Tasarımcısı    

Aşkın Ömrü 3 Yıldır
2011 Komedi Yapım Tasarımcısı 6.1 3,546
2011 Komedi Yapım Tasarımcısı 5.8 1,766

Angelica'nın Tuhaf Vakası
2010 Dram Yapım Tasarımcısı 6.3 1,317

Son Neandertal Ao
2010 Macera Yapım Tasarımcısı 6.4 1,140
2010 Biyografi Yapım Tasarımcısı 6.9 8,137
2009 Dram Yapım Tasarımcısı 6.3 1,309
2009 Komedi Yapım Tasarımcısı 4.0 620

Bana yagmurdan bahsedin
2008 Komedi Yapım Tasarımcısı 6.1 1,470
2007 Dram Yapım Tasarımcısı 5.8 342
2007 Macera Yapım Tasarımcısı 6.7 1,424

Daima Güzel
2006 Dram Yapım Tasarımcısı
Set Dekoratörü
6.6 854
2005 Dram Yapım Tasarımcısı 6.2 193

Emanet
2003 Dram Yapım Tasarımcısı    
2003 Komedi Yapım Tasarımcısı 6.0 963
2001 Komedi Yapım Tasarımcısı
Oyuncu
5.4 667
2000 Dram Yapım Tasarımcısı 5.9 1,071
1996 Dram Yapım Tasarımcısı
Set Dekoratörü
5.7 784

New York'ta Bir Çılgın
1996 Komedi Set Dekoratörü
Yapım Tasarımcısı
6.0 1,562
1995 Komedi Set Dekoratörü
Yapım Tasarımcısı
7.2 4,427

Damdaki süvari
1995 Macera Set Dekoratörü
Yapım Tasarımcısı
7.1 4,910

Tohum Yeşerince
1993 Dram Yapım Tasarımcısı 7.1 3,538

Ayazda Bir Yürek
1992 Dram Yapım Tasarımcısı 7.7 7,332
1991 Komedi Yapım Tasarımcısı    
1989 Dram Yapım Tasarımcısı 6.0 75

Manon'un Pınarları
1986 Dram Sanat Bölümü 8.0 17,782
1986 Dram Özel Efekt
Sanat Bölümü
8.1 19,917
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017