Giriş Kayıt
Dirk Martens

Dirk Martens (52)


Oyuncu

Dirk Martens, 02 Temmuz 1964 Mülheim an der Ruhr, Almanya doğumlu oyuncu. İsyan (2002) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 02 Temmuz 1964
Doğum Yeri: Mülheim an der Ruhr, Almanya
Burcu: Yengeç
Boyu: 1.84 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 51 Macera Oyuncu 6.1 100
2012 48 Aksiyon Oyuncu 6.1 2,006
2012 48 Dram Oyuncu 5.5 572
2011 47 Aksiyon Oyuncu    
2007 Suç Oyuncu 5.4 112
2005 Suç Oyuncu 4.9 134
2004 Suç Oyuncu    

İsyan
2002 38 Aksiyon Oyuncu 7.5 269,181

Komplo
2001 37 Dram Oyuncu    

Kobra Takibi
1996 Aksiyon Oyuncu 6.3 3,782
1986 Suç Oyuncu 6.6 198
1970 Suç Oyuncu 7.3 1,701
Film Altyazıları
Assassin's Creed (8,916) Doctor Strange (7,098) Allied (6,623) John Wick: Chapter 2 (5,029) Moana (5,014) Lion (3,655) Arrival (3,369) Forushande (3,181) Hacksaw Ridge (2,377) Split (2,346)
Dizi Altyazıları
Taboo (10,727) Supernatural (4,844) Vikings (4,481) The Expanse (4,433) Suits (3,778) Sherlock (2,665) The Big Bang Theory (2,653) Blindspot (2,196) Arrow (2,141) Legion (2,067)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017