Giriş Kayıt
Dirk Martens

Dirk Martens (53)


Oyuncu

Dirk Martens, 02 Temmuz 1964 Mülheim an der Ruhr, Almanya doğumlu oyuncu. (2002) İsyan (2002), (2001) Komplo (2001), (2012) Belyy tigr (2012), (2012) Match (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 02 Temmuz 1964
Doğum Yeri: Mülheim an der Ruhr, Almanya
Burcu: Yengeç
Boyu: 1.84 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 51 Macera Oyuncu 6.1 100
2012 48 Aksiyon Oyuncu 6.1 2,006
2012 48 Dram Oyuncu 5.5 572
2011 47 Aksiyon Oyuncu    
2007 Suç Oyuncu 5.4 112
2005 Suç Oyuncu 4.9 134
2004 Suç Oyuncu    

İsyan
2002 38 Aksiyon Oyuncu 7.5 278,143

Komplo
2001 Biyografi Oyuncu 7.8 14,042

Kobra Takibi
1996 Aksiyon Oyuncu 6.4 3,985
1986 Suç Oyuncu 6.6 198

Olay Yeri
1970 Suç Oyuncu 7.2 1,850
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017