Giriş Kayıt
Tony Martelli

Tony Martelli


Oyuncu

Tony Martelli, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kazablanka
1942 Dram Oyuncu 8.5 408,712
1942 Aksiyon Oyuncu 5.7 101

Rüzgar Biçenler
1942 Aksiyon Oyuncu 6.8 2,221
1940 Aksiyon Oyuncu 6.7 1,085
1940 Komedi Oyuncu 6.7 285

Gece Yarısı Kontesi
1939 Komedi Oyuncu 7.9 3,532
1939 Dram Oyuncu 5.8 173
1939 Aksiyon Oyuncu 7.9 4,310
1939 Aksiyon Oyuncu 7.0 490
1936 Dram Oyuncu 6.4 908
1934 Komedi Oyuncu 6.8 667
1934 Dram Oyuncu 6.0 229
Film Altyazıları
Live by Night (13,070) Resident Evil: The Final Chapter (6,057) Why Him? (5,702) Rogue One (4,177) Patriots Day (3,299) Hidden Figures (3,189) Assassin's Creed (3,115) Paterson (2,243) Split (2,235) Allied (2,223)
Dizi Altyazıları
Black Sails (4,289) The 100 (3,807) Legion (3,300) Into the Badlands (2,943) The Originals (2,635) The Last Kingdom (2,301) Arrow (2,135) Vikings (2,005) The Flash (1,862) The Expanse (1,819)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017