Giriş Kayıt
Tony Martelli

Tony Martelli


Oyuncu

Tony Martelli, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kazablanka
1942 Dram Oyuncu 8.5 420,803
1942 Aksiyon Oyuncu 5.7 101

Rüzgar Biçenler
1942 Aksiyon Oyuncu 6.8 2,221
1940 Aksiyon Oyuncu 6.7 1,085
1940 Komedi Oyuncu 6.7 285

Gece Yarısı Kontesi
1939 Komedi Oyuncu 8.0 3,674
1939 Dram Oyuncu 5.8 173
1939 Aksiyon Oyuncu 7.9 4,310
1939 Aksiyon Oyuncu 7.0 490
1936 Dram Oyuncu 6.4 908
1934 Komedi Oyuncu 6.8 667
1934 Dram Oyuncu 6.0 229
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (113,261) The Defenders (5,399) Rick and Morty (3,484) The Strain (2,238) Suits (1,798) The Sinner (1,539) Mr. Mercedes (1,301) Fargo (1,068) Breaking Bad (925) Vikings (810)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017