Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Joel Marstan

Joel Marstan (90)


Oyuncu

Joel Marstan, 30 Mart 1922 doğumlu oyuncu. General Hospital (1963) yapımıyla biliniyor.18 Ekim 2012 tarihinde (90 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 30 Mart 1922
Ölüm Tarihi: 18 Ekim 2012
Burcu: Koç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Uzay Yolu II: Han'ın Gazabı
1982 60 Aksiyon Oyuncu 7.7 94,093

Flamingo Yolu
1982 Dram Oyuncu    

Cennet Beklesin
1978 56 Komedi Oyuncu 6.9 14,681
1963 Dram Oyuncu 6.8 3,412
1960 38 Dram Oyuncu 6.7 1,373
1958 36 Macera Oyuncu 6.3 292
1958 Dram Oyuncu    
1957 35 Korku Oyuncu 4.7 145
1956 34 Gerilim Oyuncu 6.2 1,006

Ecel Teri
1955 33 Suç Oyuncu 6.2 196
1953 31 Komedi Oyuncu 6.4 1,397

Dünyalar Savaşı
1953 31 Aksiyon Oyuncu 7.2 25,867
1952 30 Dram Oyuncu 6.8 647
1952 30 Suç Oyuncu 6.8 536
1952 30 Savaş Oyuncu 6.2 257
1951 29 Suç Oyuncu 6.3 111
1951 29 Romantik Oyuncu 6.6 328

Kanlı Zafer
1951 29 Dram Oyuncu 7.3 3,115
1950 28 Komedi Oyuncu 6.2 882
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017