Giriş Kayıt
James Marshall

James Marshall


Yönetmen Asistanı, Yönetmen, Yapımcı

James Marshall, yönetmen asistanı, yönetmen, yapımcı. Üvey Baba (1987), Stanley Ve Iris (1990), Hiç bitmeyen öykü 2 (1990), White Fang 2: Myth of the White Wolf (1994) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Jim Marshall
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Shannara Günlükleri
2016 Macera Yönetmen 7.4 42,535
2016 Bilim-Kurgu Yönetmen 4.9 3,803
2011 Aksiyon Yönetmen 4.4 3,576
2003 Aksiyon Yönetmen 6.8 633

The O.C. 2
2003 Komedi Yönetmen 7.5 70,519
2001 Aile Yönetmen 7.6 316
2001 Macera Yönetmen
Yapımcı
7.5 102,895
2001 Aksiyon Yönetmen    
1999 Aksiyon Yönetmen    
1999 Suç Yönetmen
Yönetmen Asistanı
   
1994 Macera Yönetmen Asistanı 5.4 1,666

Buz Cehennemi
1993 Aksiyon Yönetmen Asistanı 5.1 749
1993 Macera Yönetmen Asistanı    

İskoçyalı
1992 Aksiyon Yönetmen Asistanı 7.3 10,851

Hiç bitmeyen öykü 2
1990 Macera Yönetmen Asistanı 5.1 19,891

Stanley Ve Iris
1990 Dram Yönetmen Asistanı 6.3 5,555
1988 Aksiyon Yönetmen Asistanı    
1987 Aksiyon Yönetmen Asistanı 6.7 71

21. Cadde
1987 Suç Yönetmen Asistanı 7.3 9,242

Üvey Baba
1987 Dram Yönetmen Asistanı 6.8 9,754
1986 Aile Çeşitli 6.5 4,653
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017