Giriş Kayıt
James Marshall

James Marshall


Yönetmen Asistanı, Yönetmen, Yapımcı

James Marshall, yönetmen asistanı, yönetmen, yapımcı. Üvey Baba (1987), Stanley Ve Iris (1990), Hiç bitmeyen öykü 2 (1990), White Fang 2: Myth of the White Wolf (1994) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Jim Marshall
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Shannara Günlükleri
2016 Macera Yönetmen 7.3 46,852
2016 Bilim-Kurgu Yönetmen 4.9 3,887
2011 Aksiyon Yönetmen 4.4 3,753
2003 Aksiyon Yönetmen 6.8 633

The O.C. 2
2003 Komedi Yönetmen 7.5 72,193
2001 Aile Yönetmen 7.6 316
2001 Macera Yönetmen
Yapımcı
7.5 105,100
2001 Aksiyon Yönetmen    
1999 Aksiyon Yönetmen    
1999 Suç Yönetmen
Yönetmen Asistanı
   
1994 Macera Yönetmen Asistanı 5.4 1,666

Buz Cehennemi
1993 Aksiyon Yönetmen Asistanı 5.1 749
1993 Macera Yönetmen Asistanı    

İskoçyalı
1992 Aksiyon Yönetmen Asistanı 7.3 11,262

Hiç bitmeyen öykü 2
1990 Macera Yönetmen Asistanı 5.1 20,691

Stanley Ve Iris
1990 Dram Yönetmen Asistanı 6.3 5,555
1988 Aksiyon Yönetmen Asistanı    
1987 Aksiyon Yönetmen Asistanı 6.7 71

21. Cadde
1987 Suç Yönetmen Asistanı 7.3 9,462

Üvey Baba
1987 Dram Yönetmen Asistanı 6.8 10,472
1986 Aile Çeşitli 6.5 4,782
Film Altyazıları
Rampage (11,214) Ready Player One (8,417) Escape Plan 2: Hades (7,220) The Cured (1,876) Tomb Raider (1,757) Set It Up (951) Den 12. mann (818) Journey's End (759) Blockers (611) Black Panther (599)
Dizi Altyazıları
Westworld (14,197) 12 Monkeys (2,844) La casa de papel (2,373) Into the Badlands (2,323) Legion (1,533) Fear the Walking Dead (1,368) The Expanse (1,198) Vikings (901) Colony (847) The Crossing (807)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018