Giriş Kayıt
A. David Marshall

A. David Marshall


Müzisyen, Sesler, Editör, Editör

A. David Marshall, müzisyen, sesler, editör, editör. Killer Klowns from Outer Space (1988), Puppetmaster (1989), Rad (1986), Robot Jox (1989) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: David Marshall
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1992 Biyografi Sesler    

Aşk İksiri
1992 Komedi Sesler 5.6 10,874
1992 Komedi Sesler 5.7 32,574
1991 Dram Sesler 7.2 4,158

Buz Gibi
1991 Komedi Sesler 2.8 7,912

Ağlayan Çin
1990 Biyografi Sesler 7.0 411
1990 Korku Müzik 5.3 636
1989 Dram Sesler 6.3 3,516
1989 Fantastik Müzik 5.7 7,184
1989 Bilim-Kurgu Müzik 5.3 4,404
1989 Komedi Sesler 7.0 22,450
1989 Korku Müzik 5.2 1,427
1988 Komedi Müzik 6.1 26,154

Uzay Yolu IV: Eve Yolculuk
1986 Aksiyon Müzik 7.3 67,949
1986 Aksiyon Müzik    

Çılgın Bir Yaz
1986 Komedi Müzik 6.4 11,665
1986 Dram Müzik 7.2 4,029

Mor Yıllar
1985 Dram Müzik 7.8 66,931
1984 Komedi Editör 6.6 154
1983 Animasyon Editör 6.6 7,491
1981 Dram Editör 8.2 5,684
1980 Biyografi Editör    
1979 Western Editorial Department    
1978 Dram Editorial Department 6.0 432
1977 Dram Editör 7.3 1,214
1976 Aksiyon Sesler    

Seçilmiş Katil
1975 Aksiyon Editorial Department 6.0 4,138
1974 Aksiyon Sesler 5.2 502
Dizi Altyazıları
La casa de papel (14,821) Vikings (3,196) Stargate Origins (3,133) Black Mirror (2,840) American Crime Story (1,559) The X Files (1,517) Supernatural (1,364) Star Trek: Discovery (1,321) McMafia (1,244) Bron/Broen (1,243)
Vizyonda bu hafta
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018