Giriş Kayıt
A. David Marshall

A. David Marshall


Sesler, Müzisyen, Editör, Editör

A. David Marshall, sesler, müzisyen, editör, editör. The Swinging Cheerleaders (1974), (1992) Encino Man (1992), (1989) UHF (1989), (1992) Aşk İksiri (1992) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: David Marshall
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1992 Biyografi Sesler    

Aşk İksiri
1992 Komedi Sesler 5.6 10,874
1992 Komedi Sesler 5.7 32,047
1991 Dram Sesler 7.2 4,072

Buz Gibi
1991 Komedi Sesler 2.8 7,912

Ağlayan Çin
1990 Biyografi Sesler 7.0 411
1990 Korku Müzik 5.3 636
1989 Dram Sesler 6.3 3,385
1989 Fantastik Müzik 5.7 7,184
1989 Bilim-Kurgu Müzik 5.3 4,404
1989 Komedi Sesler 7.0 22,429
1989 Korku Müzik 5.2 1,427
1988 Komedi Müzik 6.1 25,570

Uzay Yolu IV: Eve Yolculuk
1986 Aksiyon Müzik 7.3 66,543
1986 Aksiyon Müzik    

Çılgın Bir Yaz
1986 Komedi Müzik 6.4 11,528
1986 Dram Müzik 7.2 4,029

Mor Yıllar
1985 Dram Müzik 7.8 65,529
1984 Komedi Editör 6.6 154
1983 Animasyon Editör 6.6 7,021
1981 Dram Editör 8.1 5,503
1980 Biyografi Editör    
1979 Western Editorial Department    
1978 Dram Editorial Department 6.0 432
1977 Dram Editör 7.3 1,214
1976 Aksiyon Sesler    

Seçilmiş Katil
1975 Aksiyon Editorial Department 6.0 4,138
1974 Aksiyon Sesler 5.2 502
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017