Giriş Kayıt
Daniel Marracino

Daniel Marracino


Kameraman, Görüntü Yönetmeni

Daniel Marracino, kameraman, görüntü yönetmeni. Chelsea Does (2016), (2007) Hasta (2007), (2008) Seni Seviyorum New York (2008), (2014) Atari: Game Over (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Daniel Maracino
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Belgesel Görüntü Yönetmeni 9.3 23
2016 Belgesel Kameraman 7.6 1,475
2015 Belgesel Kameraman 6.8 2,957
2014 Belgesel Görüntü Yönetmeni 6.4 982
2014 Belgesel Kameraman 6.7 4,042
2014 Belgesel Kameraman 7.1 478
2012 Game-Show Kameraman 6.9 949
2011 Belgesel Görüntü Yönetmeni 7.1 2,499
2011 Belgesel Görüntü Yönetmeni 6.6 13,353

Ekonomanyak
2010 Belgesel Görüntü Yönetmeni 6.4 6,118
2010 Belgesel Görüntü Yönetmeni 7.6 6,578
2010 Belgesel Görüntü Yönetmeni    

Kapitalizm: Bir Aşk Hikayesi
2009 Belgesel Görüntü Yönetmeni 7.4 35,554

Usame Bin Ladin Nerede ?
2008 Belgesel Görüntü Yönetmeni 6.6 5,612

Seni Seviyorum New York
2008 Komedi Kameraman 6.3 41,284

Hasta
2007 Belgesel Kameraman 8.0 67,150
2004 Game-Show Kameraman 7.3 8,894
2004 Belgesel 7.5 114,062
1983 Belgesel Kameraman 8.7 884
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017