Giriş Kayıt
Giuseppe Marrocco

Giuseppe Marrocco


Oyuncu

Giuseppe Marrocco, oyuncu. (1971) Bayan Wardh'un Tuhaf Sapkınlığı (1971), (1974) L'anticristo (1974), (1974) Spasmo (1974), (1987) Le foto di Gioia (1987) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Giuseppe Maroccu | Giuseppe Marrocu | Pino Marrocu
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1988 Korku Oyuncu 5.5 508
1987 Korku Oyuncu 5.6 829
1986 Komedi Oyuncu 6.1 440

Profesör
1986 Suç Oyuncu 7.2 888

Geceyarısı Kasabı
1986 Korku Oyuncu 5.7 342
1985 Macera Oyuncu 7.0 35,002
1983 Aksiyon Oyuncu    

Mezarlık Cinayeti
1982 Korku Oyuncu 4.3 261
1982 Yetişkin Oyuncu 4.1 645
1982 Komedi Oyuncu 5.3 311
1981 Aksiyon Oyuncu 3.5 314
1980 Dram Oyuncu 7.2 758
1979 Yetişkin Oyuncu 6.0 466
1979 Komedi Oyuncu 5.2 236
1979 Komedi Oyuncu 5.1 99
1978 Komedi Oyuncu 4.9 187
1978 Dram Oyuncu 5.9 437
1978 Aksiyon Oyuncu 6.6 7,539
1977 Yetişkin Oyuncu 5.3 1,225
1977 Macera Oyuncu 5.1 541
1977 Suç Oyuncu 6.1 225
1976 Dram Oyuncu 3.7 646
1976 Komedi Oyuncu 4.8 122

Dolandırıcılar Kralı
1976 Komedi Oyuncu 7.6 2,110
1975 Dram Oyuncu 4.7 917
1975 Macera Oyuncu 5.6 21
1975 Suç Oyuncu 6.4 202
1975 Komedi Oyuncu 8.0 3,945
1975 Komedi Oyuncu 5.6 180
1975 Gizem Oyuncu 5.9 803
1974 Suç Oyuncu 6.3 24
1974 Dram Oyuncu 5.5 1,093
1974 Korku Oyuncu 4.6 330
1974 Gizem Oyuncu 7.0 1,014
1974 Aksiyon Oyuncu 6.7 340
1974 Gizem Oyuncu 6.2 837

Ekmek ve Çikolata
1974 Komedi Oyuncu 7.6 1,133
1973 Komedi Oyuncu 6.7 72

Torso: Ölene -Ölüme- Kadar Seks
1973 Korku Oyuncu 6.6 3,593

Dokunma, gidiklanirim
1972 Komedi Oyuncu 7.2 7,126

Ejder'in Yolu
1972 Aksiyon Oyuncu 7.3 24,449
1972 Dram Oyuncu 6.1 31
1972 Gizem Oyuncu 6.5 688

Dokuz Kuyruklu Kedi
1971 Gizem Oyuncu 6.7 6,714
1971 Gizem Oyuncu 5.8 133

Trinity Kardeşler 2 :Trinita Kardeşler Dönüyor
1971 Komedi Oyuncu    
1971 Gizem Oyuncu 6.4 603

Bayan Wardh'un Tuhaf Sapkınlığı
1971 Gizem Oyuncu 7.0 2,451
1971 Komedi Oyuncu 5.1 23
1970 Dram Oyuncu 5.9 181

Şeytanın Kurbanları
1968 Korku Oyuncu 6.7 4,051
1968 Dram Oyuncu 5.9 305

Hippi aşkı
1968 Komedi Oyuncu 5.9 163
1965 Komedi Oyuncu 6.2 172
1964 Komedi Oyuncu 5.8 54
Film Altyazıları
Rogue One (7,193) Resident Evil: The Final Chapter (5,594) Brimstone (3,471) Assassin's Creed (3,094) Split (3,068) Paterson (1,739) The Great Wall (1,729) The Institute (1,521) Passengers (1,257) Hidden Figures (1,140)
Dizi Altyazıları
The Flash (7,775) Legion (6,284) Into the Badlands (3,488) Arrow (3,354) Black Sails (2,557) Legends of Tomorrow (2,083) Vikings (1,963) 24: Legacy (1,875) Game of Thrones (1,729) Iron Fist (1,725)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017