Giriş Kayıt
Scott Marlowe

Scott Marlowe (68)


Oyuncu

Ronald Richard Deleo, 24 Haziran 1932 Newark, New Jersey, ABD doğumlu oyuncu. "Valley of the Dolls" (1994) yapımıyla biliniyor.06 Ocak 2001 tarihinde (68 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Ronald Richard Deleo
Doğum Tarihi: 24 Haziran 1932
Ölüm Tarihi: 06 Ocak 2001
Doğum Yeri: Newark, New Jersey, ABD
Burcu: Yengeç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1994 62 Komedi Oyuncu 5.0 4,566

Muhteşem İkili
1986 Komedi Oyuncu 7.3 7,167
1975 43 Gerilim Oyuncu 5.5 105
1974 Dram Oyuncu    
1973 Oyuncu 7.5 613
1973 Suç Oyuncu 6.9 1,656
1967 Aksiyon Oyuncu 7.3 2,000
1965 Dram Oyuncu 5.3 5,368
1963 Fantastik Oyuncu 8.2 5,705
1960 28 Dram Oyuncu 5.2 222
1957 Western Oyuncu 8.5 1,855
1957 25 Dram Oyuncu 7.3 1,989
1956 24 Suç Oyuncu 7.1 138
1956 24 Dram Oyuncu 6.0 238
1955 Dram Oyuncu 8.0 3,997
1954 22 Biyografi Oyuncu 5.4 462
Film Altyazıları
Rampage (11,477) Ready Player One (8,595) Escape Plan 2: Hades (7,282) The Cured (1,889) Tomb Raider (1,806) Set It Up (961) Den 12. mann (838) Journey's End (767) Blockers (639) Black Panther (623)
Dizi Altyazıları
Westworld (14,511) 12 Monkeys (2,885) La casa de papel (2,446) Into the Badlands (2,367) Legion (1,555) Fear the Walking Dead (1,380) The Expanse (1,237) Vikings (933) Colony (869) The Crossing (854)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018