Giriş Kayıt
Scott Marlowe

Scott Marlowe (68)


Oyuncu

Ronald Richard Deleo, 24 Haziran 1932 Newark, New Jersey, ABD doğumlu oyuncu. "Valley of the Dolls" (1994) yapımıyla biliniyor.06 Ocak 2001 tarihinde (68 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Ronald Richard Deleo
Doğum Tarihi: 24 Haziran 1932
Ölüm Tarihi: 06 Ocak 2001
Doğum Yeri: Newark, New Jersey, ABD
Burcu: Yengeç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1994 62 Komedi Oyuncu 5.0 4,566

Muhteşem İkili
1986 Komedi Oyuncu 7.3 7,090
1975 43 Gerilim Oyuncu 5.5 105
1974 Dram Oyuncu    
1973 Oyuncu 7.5 613
1973 Suç Oyuncu 6.9 1,454
1967 Aksiyon Oyuncu 7.3 1,966
1965 Dram Oyuncu 5.3 5,312
1963 Fantastik Oyuncu 8.2 5,607
1960 28 Dram Oyuncu 5.2 222
1957 Western Oyuncu 8.5 1,829
1957 25 Dram Oyuncu 7.4 1,804
1956 24 Suç Oyuncu 7.1 138
1956 24 Dram Oyuncu 6.0 238
1955 Dram Oyuncu 8.0 3,948
1954 22 Biyografi Oyuncu 5.4 462
Film Altyazıları
Red Sparrow (7,509) Den of Thieves (2,893) Maze Runner: The Death Cure (2,616) Hostiles (2,418) Winchester (2,382) 12 Strong (2,168) Submergence (1,757) Peter Rabbit (1,296) The Commuter (1,255) A martfüi rém (1,074)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (7,657) Supernatural (4,255) The Flash (3,464) The Terror (2,977) The Big Bang Theory (2,859) Legion (2,588) Gotham (2,396) The Expanse (2,095) Arrow (2,036) The Crossing (1,951)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018