Giriş Kayıt
Bill Marky

Bill Marky (63)


Sesler

William B. Marky, 09 Temmuz 1938 doğumlu sesler. Foxy Brown (1974), Harry and Tonto (1974), (1983) A Takımı (1983), (1981) Hill Street Blues (1981) gibi yapımlarla biliniyor.05 Ağustos 2001 tarihinde (63 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: William B. Marky
Doğum Tarihi: 09 Temmuz 1938
Ölüm Tarihi: 05 Ağustos 2001
Diğer Bir İsmi: Bill Markey | William B. Marky | William Marky
Burcu: Yengeç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1988 50 Komedi Sesler    
1988 Dram Sesler    

A Takımı
1983 Aksiyon Sesler 7.6 27,885
1981 Dram Sesler 8.2 5,471

Dedektif Bogart
1980 42 Komedi Sesler 6.4 391
1979 Western Sesler    
1974 36 Macera Sesler 7.5 4,070
1974 36 Komedi Sesler 7.3 3,713
1974 36 Aksiyon Sesler 6.5 6,937
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017