Giriş Kayıt
Russell D. Markowitz

Russell D. Markowitz


Yapımcı, Yapım Yöneticisi, Dublör

Russell D. Markowitz, yapımcı, yapım yöneticisi, dublör. Silahların Gölgesinde (2000), Tılsım (1997), Class of 1999 II: The Substitute (1994), İntihar Pokeri (1997) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Russell Markowitz | Russ Markowitz
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kaçış Yok
2015 Aksiyon 6.8 57,412

Sokak Dövüşçüsü: Chun-Li Efsanesi
2009 Suç Yapımcı 3.7 20,099

John Rambo
2008 Aksiyon Yapım Yöneticisi
Yapımcı
7.1 186,500
2006 Macera Yapımcı    
2005 Bilim-Kurgu Yapımcı    
2005 Aksiyon Yapımcı 3.3 1,389
2004 Aksiyon Yapımcı    
2002 Aksiyon Yapımcı
Yapım Yöneticisi
3.8 275

Silahların Gölgesinde
2000 Aksiyon Dublör
Yapımcı
Yapım Yöneticisi
6.7 27,712

Karga 3
2000 Aksiyon Yapım Yöneticisi
Yapımcı
5.0 8,933

Günbatımından Şafağa 2
1999 Komedi Yapımcı    

Tanrı'nın Ordusu 2
1998 Fantastik Yapımcı 5.8 5,465
1998 Gerilim Yapımcı 5.1 1,512

Tılsım
1997 Fantastik Yapımcı 5.7 15,939
1997 Macera Yapımcı
Yapım Yöneticisi
5.4 1,918

İntihar Pokeri
1997 Komedi Yapımcı 7.0 22,924
1996 Dram Yapımcı 6.4 1,297
1994 Aksiyon Yapımcı 4.2 985
1994 Komedi Yapımcı 4.8 313

Küçük Canavarlar 4
1994 Komedi Yapımcı    
1993 Korku Yapım Yöneticisi 5.9 10,808

Kaybolan Hazine
1993 Komedi Yapım Yöneticisi 4.7 18,243
1992 Korku Yapım Yöneticisi
Yapımcı
5.1 663

Canavarın Günü
1989 Bilim-Kurgu Yapımcı 4.0 111
Film Altyazıları
Personal Shopper (2,219) Silence (1,907) Gold (1,858) Logan (1,314) Fifty Shades Darker (1,050) The Fate of the Furious (1,043) Get Out (971) Split (900) La La Land (876) The Age of Shadows (793)
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (6,876) The Flash (6,294) Gotham (2,871) Into the Badlands (2,633) Fargo (1,490) Game of Thrones (1,382) Bates Motel (1,367) Vikings (1,283) Arrow (1,279) Billions (1,235)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017