Giriş Kayıt
Russell D. Markowitz

Russell D. Markowitz


Yapımcı, Yapım Yöneticisi, Dublör

Russell D. Markowitz, yapımcı, yapım yöneticisi, dublör. Silahların Gölgesinde (2000), Tılsım (1997), Günbatımından Şafağa 2 (1999), Class of 1999 II: The Substitute (1994) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Russell Markowitz | Russ Markowitz
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kaçış Yok
2015 Aksiyon 6.8 61,540

Sokak Dövüşçüsü: Chun-Li Efsanesi
2009 Suç Yapımcı 3.7 20,567

John Rambo
2008 Aksiyon Yapım Yöneticisi
Yapımcı
7.0 190,376
2006 Macera Yapımcı    
2005 Bilim-Kurgu Yapımcı    

Vampirler: Geri Dönüş
2005 Aksiyon Yapımcı 3.3 1,389
2004 Aksiyon Yapımcı    
2002 Aksiyon Yapımcı
Yapım Yöneticisi
3.8 275

Silahların Gölgesinde
2000 Aksiyon Dublör
Yapımcı
Yapım Yöneticisi
6.7 28,407

Karga 3
2000 Aksiyon Yapım Yöneticisi
Yapımcı
5.0 8,933

Günbatımından Şafağa 2
1999 Suç Yapımcı 4.0 13,421

Tanrı'nın Ordusu 2
1998 Fantastik Yapımcı 5.8 5,465
1998 Gerilim Yapımcı 5.1 1,512

Tılsım
1997 Fantastik Yapımcı 5.7 16,429

Yıldız Çocuk
1997 Macera Yapımcı
Yapım Yöneticisi
5.4 1,918

İntihar Pokeri
1997 Komedi Yapımcı 7.0 23,403
1996 Dram Yapımcı 6.4 1,297
1994 Aksiyon Yapımcı 4.2 985
1994 Komedi Yapımcı 4.8 313

Küçük Canavarlar 4
1994 Komedi Yapımcı    
1993 Korku Yapım Yöneticisi 5.9 10,832

Kaybolan Hazine
1993 Komedi Yapım Yöneticisi 4.7 18,716
1992 Korku Yapım Yöneticisi
Yapımcı
5.1 663

Canavarın Günü
1989 Bilim-Kurgu Yapımcı 4.0 111
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017