Giriş Kayıt
Adam Markowitz

Adam Markowitz


Yapımcı, Senarist

Adam Markowitz, yapımcı, senarist.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2011 Reality-TV Senarist 6.9 9
1999 Komedi Yapımcı
Senarist
   
1994 Komedi Yapımcı
Senarist
   
1992 Komedi Yapımcı 6.6 16,098
1990 Komedi Yapımcı
Senarist
7.9 94,385
Film Altyazıları
Assassin's Creed (8,169) Doctor Strange (6,717) Allied (6,360) Moana (4,816) Lion (3,508) John Wick: Chapter 2 (3,494) Arrival (3,161) Forushande (2,885) Hacksaw Ridge (2,232) Fences (2,041)
Dizi Altyazıları
Taboo (10,304) Supernatural (4,665) The Expanse (4,313) Vikings (3,987) Suits (3,627) The Big Bang Theory (2,481) Sherlock (2,427) Arrow (2,024) Legion (1,975) Black Sails (1,749)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017