Giriş Kayıt
Adam Markowitz

Adam Markowitz


Yapımcı, Senarist

Adam Markowitz, yapımcı, senarist.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2011 Reality-TV Senarist 6.9 9
1995 Komedi Yapımcı
Senarist
7.3 3,499
1992 Komedi Yapımcı 6.6 16,652
1991 Komedi Yapımcı
Senarist
7.2 1,296
1990 Komedi Yapımcı
Senarist
7.9 97,343
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (114,403) Rick and Morty (4,224) The Defenders (3,272) The Strain (2,925) Suits (1,857) Mr. Mercedes (1,290) The Sinner (1,110) Fargo (1,063) The Last Ship (1,000) Breaking Bad (958)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017