Giriş Kayıt
Adam Markowitz

Adam Markowitz


Yapımcı, Senarist

Adam Markowitz, yapımcı, senarist.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2011 Reality-TV Senarist 6.9 9
1999 Komedi Yapımcı
Senarist
   
1994 Komedi Yapımcı
Senarist
   
1992 Komedi Yapımcı 6.6 16,191
1990 Komedi Yapımcı
Senarist
7.9 94,961
Dizi Altyazıları
The Flash (7,040) Black Sails (4,871) Into the Badlands (4,245) Iron Fist (3,024) Legion (2,320) Vikings (2,288) Billions (2,080) Arrow (1,819) Game of Thrones (1,819) The 100 (1,713)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017