Giriş Kayıt
Adam Markowitz

Adam Markowitz


Yapımcı, Senarist

Adam Markowitz, yapımcı, senarist.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2011 Reality-TV Senarist 6.9 9
1995 Komedi Yapımcı
Senarist
7.3 3,532
1992 Komedi Yapımcı 6.6 17,573
1991 Komedi Yapımcı
Senarist
7.2 1,296
1990 Komedi Yapımcı
Senarist
7.9 101,807
Dizi Altyazıları
Westworld (6,931) The 100 (3,243) The Expanse (2,683) La casa de papel (1,981) The Crossing (1,670) Colony (1,526) 12 Monkeys (1,228) Genius (1,097) Vikings (1,041) Into the Badlands (1,041)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018