Giriş Kayıt
Bruce Markoe

Bruce Markoe


Yapım Yöneticisi, Sesler, Editör

Bruce Markoe, yapım yöneticisi, sesler, editör. Yenilmezler (2012), Kaptan Amerika: Kış Askeri (2014), Thor: Karanlık Dünya (2013), Karınca Adam (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Karınca Adam
2015 Aksiyon Yapım Yöneticisi 7.4 347,108

Yenilmezler: Ultron Çağı
2015 Aksiyon Yapım Yöneticisi 7.4 494,950

Galaksinin Koruyucuları
2014 Aksiyon Yapım Yöneticisi 8.1 722,101

Kaptan Amerika: Kış Askeri
2014 Aksiyon Yapım Yöneticisi 7.8 523,376

Thor: Karanlık Dünya
2013 Aksiyon Yapım Yöneticisi 7.1 430,721

Demir Adam 3
2013 Aksiyon Yapım Yöneticisi 7.2 576,243

Yenilmezler
2012 Aksiyon Yapım Yöneticisi 8.1 1,026,782

İlk Yenilmez: Kaptan Amerika
2011 Aksiyon Yapım Yöneticisi
Çeşitli
6.9 530,795

Kanıma Gir
2010 Dram Yapım Yöneticisi 7.2 95,099
2010 Belgesel Editorial Department 8.5 93
2008 Komedi 5.8 16,969

Pembe Panter
2006 Macera Yapım Yöneticisi 5.6 67,415
1993 Komedi Yapım Yöneticisi 3.7 3,873
1992 Suç 6.8 2,466

Mahluklar 2
1988 Komedi Sesler 5.3 10,337
1988 Komedi 5.8 3,259
1987 Korku Sesler 4.6 1,247
1987 Korku Sesler 4.3 2,453
1985 Korku Editör
Görüntü Yönetmeni
3.7 1,342
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017