Giriş Kayıt
Mary Jo Markey

Mary Jo Markey


Editör, Editör, Oyuncu

Mary Jo Markey, editör, editör, oyuncu. Star Wars: Bölüm VII - Güç Uyanıyor (2015), Uzay Yolu (2009), Lost (2004), Uzay Yolu: Bilinmeze Doğru (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 Aksiyon Editör    

Hayat
2017 Korku Editör 6.6 144,124

Çin Seddi
2016 Aksiyon Editör 6.0 92,279
2016 Oyuncu 6.5 1,656

Star Wars: Bölüm VII - Güç Uyanıyor
2015 Aksiyon Editör 8.0 722,121

Uzay Yolu: Bilinmeze Doğru
2013 Aksiyon Editör 7.8 428,525

Saksı Olmanın Faydaları
2012 Dram Editör 8.0 394,127
2011 Gizem Editör 7.0 306,901

Kiminle Evlendim
2010 Aksiyon Editör 5.4 77,824
2009 Dram Editör    

Uzay Yolu
2009 Aksiyon Editör 8.0 537,799

Kıymık
2008 Korku 6.1 28,878

Yaşam Desteği
2007 Dram Editör    

Görevimiz Tehlike 3
2006 Aksiyon Editör 6.9 279,389
2004 Macera Editör 8.4 424,147
2001 Aksiyon Editör 7.6 39,913
1998 Dram Editör 6.8 8,968
1996 Dram Editör 5.9 263
1995 Komedi Editorial Department    
1993 Dram Editorial Department    

Dadı
1990 Dram Editorial Department 5.3 3,701

Dikkat köpek var
1989 Komedi Editorial Department 6.1 53,558
1989 Macera Editorial Department 5.6 8,073
1988 Komedi Editorial Department 6.9 5,078

Doğuştan Yetenekli
1984 Dram Casting 7.5 36,810
Dizi Altyazıları
Vikings (13,579) Shameless (7,051) Black Mirror (5,959) The Flash (4,234) Star Trek: Discovery (2,346) The Big Bang Theory (1,586) Bron/Broen (1,152) Supergirl (1,139) Black Lightning (1,079) Stranger Things (1,067)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018