Giriş Kayıt
Mary Jo Markey

Mary Jo Markey


Editör, Editör, Casting, Oyuncu

Mary Jo Markey, editör, editör, casting, oyuncu. Star Wars: Bölüm VII - Güç Uyanıyor (2015), Uzay Yolu (2009), Lost (2004), Uzay Yolu: Bilinmeze Doğru (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 Aksiyon Editör    

Hayat
2017 Korku Editör 6.6 157,069

Çin Seddi
2016 Aksiyon Editör 6.0 98,243
2016 Oyuncu 6.5 1,656

Star Wars: Bölüm VII - Güç Uyanıyor
2015 Aksiyon Editör 8.0 739,712

Uzay Yolu: Bilinmeze Doğru
2013 Aksiyon Editör 7.8 433,186

Saksı Olmanın Faydaları
2012 Dram Editör 8.0 401,660
2011 Gizem Editör 7.0 310,138

Kiminle Evlendim
2010 Aksiyon Editör 5.4 78,834
2009 Dram Editör    

Uzay Yolu
2009 Aksiyon Editör 8.0 542,962

Kıymık
2008 Korku 6.1 29,438

Yaşam Desteği
2007 Dram Editör    

Görevimiz Tehlike 3
2006 Aksiyon Editör 6.9 283,668
2004 Macera Editör 8.4 430,980
2001 Aksiyon Editör 7.6 40,422
1998 Dram Editör 6.8 9,094
1996 Dram Editör 5.9 263
1995 Komedi Editorial Department    
1993 Dram Editorial Department    

Dadı
1990 Dram Editorial Department 5.3 4,164

Dikkat köpek var
1989 Komedi Editorial Department 6.1 54,604
1989 Macera Editorial Department 5.6 8,183
1988 Komedi Editorial Department 6.9 5,078

Doğuştan Yetenekli
1984 Dram Casting 7.5 37,540
Film Altyazıları
Black Panther (2,746) Cargo (2,390) Red Sparrow (2,183) Game Night (1,606) True Crimes (1,402) Deadpool (1,177) Avengers: Infinity War (899) Annihilation (849) L'insulte (845) Den of Thieves (833)
Dizi Altyazıları
Westworld (7,507) Supernatural (6,382) La casa de papel (4,211) Gotham (3,183) Arrow (3,158) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,068) The 100 (3,030) 13 Reasons Why (2,886) The Flash (2,371) Lucifer (1,913)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018