Giriş Kayıt
Tony Mark

Tony Mark


Yapımcı, Yapım Yöneticisi, Yönetmen Asistanı, Kameraman

Tony Mark, yapımcı, yapım yöneticisi, yönetmen asistanı, kameraman. Balıkçı Kral (1991), Kumpas (1997), 8 Seconds (1994), Witness Protection (1999) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Anthony Mark
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Gerilim Yapımcı 8.0 6,989
2016 Biyografi Yapımcı 8.3 1,541
2015 Western Yapımcı 6.4 733
2014 Macera Yapımcı    
2014 Aksiyon Yönetmen Asistanı
Yapımcı
7.5 46,867

Geçmişin Sırları
2012 Dram 6.4 28,531

Usame Bin Ladin Operasyonu
2012 Aksiyon Yapımcı    
2009 Biyografi Yapım Yöneticisi
Yapımcı
   

Ölümcül Tuzak
2008 Dram Yapımcı
Yapım Yöneticisi
7.6 371,531

Sınır Ötesi
2006 Suç Yapım Yöneticisi
Yapımcı
6.1 8,984
2006 Aksiyon Yapımcı 4.4 74,558

Bir Zamanlar Meksika'da
2003 Aksiyon Yapım Yöneticisi
Yapımcı
6.4 139,870

Pancho Villa
2003 Biyografi Yapım Yöneticisi
Yapımcı
6.6 2,586

Korkunç Bir Film 2
2001 Komedi Yapım Yöneticisi
Yönetmen Asistanı
Kameraman
Yapımcı
5.3 131,541

Darısı Başıma
2001 Komedi Yapım Yöneticisi 5.3 67,522
1999 Suç Yapım Yöneticisi
Yapımcı
6.4 1,210

Gönüllü Rehine
1999 Suç Yönetmen Asistanı
Yapım Yöneticisi
Yapımcı
   
1998 Suç Yapım Yöneticisi
Yapımcı
   

Kumpas
1997 Aksiyon Yapım Yöneticisi
Yapımcı
5.5 4,922

Aşkın İki Yüzü
1996 Komedi Yapım Yöneticisi 6.5 12,519
1995 Aksiyon Yapım Yöneticisi 7.2 151,880
1994 Biyografi Yapım Yöneticisi
Yapımcı
6.5 4,054

Kaçacak Yer Yok
1993 Aksiyon Yapım Yöneticisi 5.6 17,955

Balıkçı Kral
1991 Komedi Yapımcı
Yapım Yöneticisi
7.6 69,798
1989 Aksiyon Yapımcı 4.6 329
1986 Dram Yapımcı 6.6 72
1981 Biyografi Yapımcı 7.8 150
Film Altyazıları
Red Sparrow (7,358) Den of Thieves (2,826) Maze Runner: The Death Cure (2,539) Hostiles (2,375) Winchester (2,323) 12 Strong (2,124) Submergence (1,736) Peter Rabbit (1,285) The Commuter (1,222) A martfüi rém (979)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (7,443) Supernatural (4,142) The Flash (3,437) The Terror (2,917) The Big Bang Theory (2,769) Legion (2,564) Gotham (2,350) The Expanse (2,059) Arrow (1,996) The Crossing (1,936)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018