Giriş Kayıt
Ksenija Marinkovic

Ksenija Marinkovic (51)


Oyuncu

Ksenija Marinkovic, 18 Nisan 1966 Virovitica, Sırbistan, Yugoslavya (now Virovitica, Sırbistan) doğumlu oyuncu. Aramızda Kalsın (2010), (2009) Metastaze (2009), (2015) Güneş Tepedeyken (2015), (2012) Vejetaryen Yamyam (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 18 Nisan 1966
Doğum Yeri: Virovitica, Sırbistan, Yugoslavya (now Virovitica, Sırbistan)
Diğer Bir İsmi: Ksenija Ugrina
Burcu: Koç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 50 Komedi Oyuncu 7.1 50
2016 50 Komedi Oyuncu 8.0 477

İyi Bir Eş
2016 50 Dram Oyuncu 6.9 195
2016 50 Dram Oyuncu    

Güneş Tepedeyken
2015 49 Dram Oyuncu 7.3 1,626
2015 49 Komedi Oyuncu 6.8 249
2013 47 Dram Oyuncu 7.2 63
2013 47 Dram Oyuncu 6.9 100

Vejetaryen Yamyam
2012 46 Dram Oyuncu 7.2 1,545
2011 45 Dram Oyuncu 4.8 195

Aramızda Kalsın
2010 44 Komedi Oyuncu 6.8 702
2009 43 Suç Oyuncu 7.8 2,365
2008 42 Dram Oyuncu 6.7 245
2007 41 Dram Oyuncu 7.2 139
2007 41 Dram Oyuncu 6.7 68
2007 41 Komedi Oyuncu 7.7 959
2005 39 Komedi Oyuncu 7.2 112
2004 38 Biyografi Oyuncu 6.9 267
2001 35 Dram Oyuncu 6.8 157
1999 33 Aksiyon Oyuncu 6.9 326
1999 33 Komedi Oyuncu 7.0 128
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017