Giriş Kayıt
Jean-Philippe Marier

Jean-Philippe Marier (49)


Kameraman

Jean-Philippe Marier, 04 Nisan 1967 Montréal, Québec, Kanada doğumlu kameraman. Dudaktan Olmaz (2003), Y'aura t'il de la neige à Noël? (1996), (2003) Bosanma, Le (2003), (2000) Vatel (2000) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 04 Nisan 1967
Doğum Yeri: Montréal, Québec, Kanada
Burcu: Koç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 49 Dram Çeşitli 5.4 169
2009 42 Kısa Metraj Çeşitli 7.5 20

Da Vinci Şifresi
2006 39 Gizem Kameraman 6.6 332,604

Pembe Panter
2006 39 Macera Kameraman 5.6 67,741

Münih
2005 38 Dram Kameraman 7.6 181,473

Korsikalı
2004 37 Aksiyon Kameraman 5.8 2,960

Aşkta Herşey Mümkün
2003 36 Komedi Kameraman 6.7 93,798

Bosanma, Le
2003 36 Dram Kameraman 4.9 9,757

Dudaktan Olmaz
2003 36 Komedi Kameraman 6.4 1,334

Charlie Hakkındaki Gerçekler
2002 35 Gizem Kameraman 4.8 8,668

Geçmişi Olmayan Adam
2002 35 Aksiyon Kameraman 7.9 427,765
2000 33 Biyografi Kameraman 6.6 6,353

Herkes Seni Seviyorum Der
1996 29 Komedi Kameraman 6.8 30,786
1996 29 Dram Kameraman 7.1 647

Fransız Öpücüğü
1995 28 Komedi Kameraman 6.5 39,802
Film Altyazıları
Allied (9,970) Doctor Strange (9,879) Moana (8,181) Assassin's Creed (6,565) Lion (4,993) Arrival (3,903) Hacksaw Ridge (3,042) Fences (2,795) Nocturnal Animals (2,677) Forushande (2,317)
Dizi Altyazıları
Taboo (10,703) Supernatural (7,755) The Expanse (4,878) Vikings (4,789) The Big Bang Theory (3,967) Suits (3,699) Legion (3,462) The Blacklist (3,362) Arrow (3,224) Sherlock (2,950)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017