Giriş Kayıt
Jean-Philippe Marier

Jean-Philippe Marier (51)


Kameraman

Jean-Philippe Marier, 04 Nisan 1967 Montréal, Québec, Kanada doğumlu kameraman. Dudaktan Olmaz (2003), Y'aura t'il de la neige à Noël? (1996), (2003) Bosanma, Le (2003), (2002) Charlie Hakkındaki Gerçekler (2002) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 04 Nisan 1967
Doğum Yeri: Montréal, Québec, Kanada
Burcu: Koç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 49 Dram Çeşitli 5.4 169
2009 42 Kısa Metraj Çeşitli 7.5 20

Da Vinci Şifresi
2006 39 Gizem Kameraman 6.6 356,378

Pembe Panter
2006 39 Macera Kameraman 5.6 72,522

Münih
2005 38 Dram Kameraman 7.6 192,111

Korsikalı
2004 37 Aksiyon Kameraman 5.8 2,960

Aşkta Herşey Mümkün
2003 36 Komedi Kameraman 6.7 99,490

Bosanma, Le
2003 36 Dram Kameraman 4.9 10,154

Dudaktan Olmaz
2003 36 Komedi Kameraman 6.4 1,334

Charlie Hakkındaki Gerçekler
2002 35 Gizem Kameraman 4.8 9,102

Geçmişi Olmayan Adam
2002 35 Aksiyon Kameraman 7.9 456,538
2000 33 Biyografi Kameraman 6.6 6,353
1996 29 Dram Kameraman 7.1 665

Herkes Seni Seviyorum Der
1996 29 Komedi Kameraman 6.8 31,336

Fransız Öpücüğü
1995 28 Komedi Kameraman 6.6 42,139
Film Altyazıları
Rampage (15,413) Ready Player One (10,921) Escape Plan 2: Hades (4,746) Tomb Raider (1,728) The Cured (1,518) Blockers (1,249) Den 12. mann (720) Set It Up (550) Black Panther (542) Journey's End (476)
Dizi Altyazıları
Westworld (16,036) 12 Monkeys (2,994) Into the Badlands (2,715) La casa de papel (2,241) The 100 (1,836) Legion (1,435) Fear the Walking Dead (1,138) The Crossing (1,107) The Expanse (998) Unsolved (986)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018