Giriş Kayıt
Jean-Philippe Marier

Jean-Philippe Marier (51)


Kameraman

Jean-Philippe Marier, 04 Nisan 1967 Montréal, Québec, Kanada doğumlu kameraman. Dudaktan Olmaz (2003), Y'aura t'il de la neige à Noël? (1996), (2003) Bosanma, Le (2003), (2002) Charlie Hakkındaki Gerçekler (2002) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 04 Nisan 1967
Doğum Yeri: Montréal, Québec, Kanada
Burcu: Koç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 49 Dram Çeşitli 5.4 169
2009 42 Kısa Metraj Çeşitli 7.5 20

Da Vinci Şifresi
2006 39 Gizem Kameraman 6.6 354,310

Pembe Panter
2006 39 Macera Kameraman 5.6 72,021

Münih
2005 38 Dram Kameraman 7.6 191,067

Korsikalı
2004 37 Aksiyon Kameraman 5.8 2,960

Aşkta Herşey Mümkün
2003 36 Komedi Kameraman 6.7 98,926

Bosanma, Le
2003 36 Dram Kameraman 4.9 10,154

Dudaktan Olmaz
2003 36 Komedi Kameraman 6.4 1,334

Charlie Hakkındaki Gerçekler
2002 35 Gizem Kameraman 4.8 8,940

Geçmişi Olmayan Adam
2002 35 Aksiyon Kameraman 7.9 453,574
2000 33 Biyografi Kameraman 6.6 6,353
1996 29 Dram Kameraman 7.1 665

Herkes Seni Seviyorum Der
1996 29 Komedi Kameraman 6.8 31,336

Fransız Öpücüğü
1995 28 Komedi Kameraman 6.6 41,629
Dizi Altyazıları
La casa de papel (6,197) The Terror (3,291) The Flash (2,629) Legion (2,586) The Crossing (2,141) Vikings (1,326) Supernatural (1,292) The Expanse (1,150) The Big Bang Theory (1,080) Fear the Walking Dead (985)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018