Giriş Kayıt
Luca Maric

Luca Maric (52)


Oyuncu

Luca Maric, 11 Eylül 1965 Valjevo, Yugoslavya doğumlu oyuncu. "Unter uns" (1994) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 11 Eylül 1965
Doğum Yeri: Valjevo, Yugoslavya
Burcu: Başak
Boyu: 1.82 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2006 41 Korku Oyuncu    
2002 37 Dram Oyuncu 6.9 195
1995 Dram Oyuncu 5.4 501
1986 Suç Oyuncu 6.5 234
1981 Suç Oyuncu 6.6 441
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017