Giriş Kayıt
Alex Margineanu

Alex Margineanu


Kameraman, Görüntü Yönetmeni

Alex Margineanu, kameraman, görüntü yönetmeni.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Belgesel Görüntü Yönetmeni 7.5 120

Gel Bizimle Dertlen!
2013 Belgesel Görüntü Yönetmeni 7.8 74
2010 Belgesel Kameraman 7.4 1,812
2004 Belgesel Görüntü Yönetmeni
Kameraman
7.2 14
2002 Belgesel Kameraman 7.7 101
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017