Giriş Kayıt
Philippe Mareuil

Philippe Mareuil (88)


Oyuncu

Philippe Mareuil, 19 Ekim 1927 doğumlu oyuncu. Rendez-vous de juillet (1949) yapımıyla biliniyor.08 Ocak 2016 tarihinde (88 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 19 Ekim 1927
Ölüm Tarihi: 08 Ocak 2016
Burcu: Terazi
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2006 79 Komedi Oyuncu 3.6 243
2001 74 Komedi Oyuncu 5.6 1,621

Jefferson Paris'te
1995 68 Biyografi Oyuncu 5.7 2,435

Savaş ve Anılar
1988 Dram Oyuncu    
1984 57 Komedi Oyuncu 6.3 1,482
1979 52 Dram Oyuncu 6.1 197
1963 36 Aksiyon Oyuncu 7.3 1,557
1955 28 Dram Oyuncu 6.1 103
1951 24 Dram Oyuncu 6.3 43
1949 22 Komedi Oyuncu 7.2 204
Film Altyazıları
Live by Night (13,070) Resident Evil: The Final Chapter (6,057) Why Him? (5,702) Rogue One (4,177) Patriots Day (3,299) Hidden Figures (3,189) Assassin's Creed (3,115) Paterson (2,243) Split (2,235) Allied (2,223)
Dizi Altyazıları
Black Sails (4,289) The 100 (3,807) Legion (3,300) Into the Badlands (2,943) The Originals (2,635) The Last Kingdom (2,301) Arrow (2,135) Vikings (2,005) The Flash (1,862) The Expanse (1,819)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017