Giriş Kayıt
Bernard Marescot

Bernard Marescot


Yapımcı, Yapım Yöneticisi

Bernard Marescot, yapımcı, yapım yöneticisi. Dudaklarımı Oku (2001), Dünyanın Tüm Sabahları (1991), Trop belle pour toi (1989), Le colonel Chabert (1994) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2007 Komedi Yapım Yöneticisi 5.4 804

Çok Yakışıklısın
2005 Komedi Yapım Yöneticisi 6.7 2,444
2003 Suç Yapımcı 6.3 352
2003 Suç 5.1 553

Dudaklarımı Oku
2001 Suç Yapımcı 7.4 11,240
1996 Dram Yapımcı 5.7 784
1995 Dram Yapımcı 6.3 208
1994 Dram Yapımcı 7.0 1,456

Dünyanın Tüm Sabahları
1991 Biyografi Yapımcı 7.6 5,166
1991 Dram Yapımcı 6.8 894
1989 Komedi Yapımcı 6.7 2,013

Uyuyan Aynasızı Uyandırma
1988 Aksiyon Yapım Yöneticisi 5.6 544

Bir Kadın
1988 Biyografi Yapım Yöneticisi 7.3 4,915
1983 Komedi Yapım Yöneticisi 6.2 173

Cimri
1980 Komedi Yapım Yöneticisi 6.7 2,872
1975 Komedi Çeşitli    
1973 Komedi Çeşitli 6.2 525
Film Altyazıları
John Wick: Chapter 2 (11,821) Assassin's Creed (5,541) Passengers (4,157) Doctor Strange (3,876) Allied (2,743) Split (2,481) Arrival (2,253) xXx: Return of Xander Cage (2,074) Forushande (2,041) Moana (1,766)
Dizi Altyazıları
The Flash (6,940) Taboo (4,338) Arrow (3,710) Vikings (3,548) Blindspot (3,016) Legion (3,011) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,988) Suits (2,682) Black Sails (2,504) Sherlock (2,068)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017