Giriş Kayıt
Jerry Maren

Jerry Maren (97)


Oyuncu, Dublör

Gerald Marenghi, 24 Ocak 1920 Boston, Massachusetts, ABD doğumlu oyuncu, dublör. Korku Evi (1985) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Gerald Marenghi
Doğum Tarihi: 24 Ocak 1920
Doğum Yeri: Boston, Massachusetts, ABD
Diğer Bir İsmi: Jerry Marenghi | Jerry Marin
Burcu: Kova
Boyu: 1.30 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2010 90 Aksiyon Oyuncu 2.5 417
2004 84 Belgesel Oyuncu
6.9 55
1998 78 Belgesel Oyuncu    
1996 Komedi Oyuncu 8.7 36,608

Balık Tutma
1988 68 Komedi Oyuncu 6.6 30,347

Uzay Topları
1987 67 Macera Oyuncu 7.1 143,206

Korku Evi
1985 65 Komedi Oyuncu 6.2 18,086
1984 64 Komedi Oyuncu 5.0 354
1983 63 Dram Oyuncu 6.8 6,516
1982 62 Aksiyon Oyuncu 6.8 97,704
1981 61 Komedi Oyuncu 5.4 2,171
1980 60 Biyografi Oyuncu 6.7 9,534
1979 59 Bilim-Kurgu Dublör 5.4 3,049

Yüzüklerin Efendisi
1978 58 Animasyon Oyuncu 6.2 25,236

Kirli Adam
1971 51 Aksiyon Dublör 7.8 119,236

Cici Kız
1969 49 Komedi Oyuncu 7.2 10,570

Maymunlar Cehennemi
1968 48 Macera Oyuncu 8.0 141,205

Dev Adamın İntikamı
1951 31 Aksiyon Oyuncu 6.0 1,189

Samson ve Dalilâ
1949 29 Macera Oyuncu 6.8 5,122
1943 23 Dram Oyuncu 7.0 550
1942 22 Dram Oyuncu 6.3 527
1941 21 Komedi Oyuncu 6.8 353

Oz Büyücüsü
1939 19 Macera Oyuncu 8.1 308,659
1939 19 Komedi Oyuncu 6.9 4,478
1938 18 Müzikal Oyuncu 3.5 1,256
Film Altyazıları
Personal Shopper (2,164) Silence (1,865) Gold (1,828) Logan (1,287) The Fate of the Furious (1,025) Fifty Shades Darker (983) Get Out (953) Split (884) La La Land (857) The Age of Shadows (777)
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (6,824) The Flash (6,212) Gotham (2,846) Into the Badlands (2,609) Fargo (1,469) Game of Thrones (1,368) Bates Motel (1,358) Vikings (1,269) Billions (1,229) The Blacklist (1,109)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017