Giriş Kayıt
Andrea Marcovicci

Andrea Marcovicci (68)


Oyuncu

Andrea Marcovicci, 18 Kasım 1948 New York City, New York, ABD doğumlu oyuncu. The Stuff (1985), Kesik El (1981), Spacehunter: Adventures in the Forbidden Zone (1983), The Front (1976) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 18 Kasım 1948
Doğum Yeri: New York City, New York, ABD
Burcu: Akrep
Web Sitesi:
Boyu: 1.64 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Ayı Jack
1993 45 Dram Oyuncu 6.5 3,309
1986 38 Aile Oyuncu    
1985 37 Komedi Oyuncu 5.9 9,751
1983 35 Macera Oyuncu 5.3 4,128

Kesik El
1981 33 Dram Oyuncu 5.4 4,415
1981 Dram Oyuncu 8.1 5,508
1980 Aksiyon Oyuncu 7.5 17,066

Havaalanı 80
1979 31 Aksiyon Oyuncu 4.3 4,113
1978 Komedi Oyuncu 7.7 8,878
1976 28 Komedi Oyuncu 7.4 6,543
1974 26 Suç Oyuncu    
1973 Suç Oyuncu 7.1 4,792
1967 Aksiyon Oyuncu 7.3 1,855
1963 Dram Oyuncu 6.8 3,589
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017