Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Darren Marcoux

Darren Marcoux


Özel Efekt, Sesler

Darren Marcoux, Özel efekt, sesler. Alcatraz (2012), Amerikan Pastası 7: Aşk Kitabı (2009), The Magicians (2015), Sanctuary (2008) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Darryn Marcoux
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Komedi Özel Efekt    
2015 Dram Özel Efekt 7.0 2,830
2015 Korku Özel Efekt 5.2 6,262
2015 Dram Özel Efekt 7.5 17,030
2013 Komedi Özel Efekt 5.2 9,245

Denizci: Gizli Tehlike
2013 Aksiyon Özel Efekt    
2012 Aksiyon Özel Efekt 3.8 1,343
2012 Komedi Özel Efekt    
2012 Aksiyon Özel Efekt 7.0 35,887
2011 Aksiyon Özel Efekt 7.7 6,835
2010 Macera Özel Efekt    

30 Gün Gece: Karanlık Günler
2010 Korku Özel Efekt    

Tehlikeli Aslar 2
2010 Aksiyon Özel Efekt    

Mahzen
2009 Macera Özel Efekt 5.7 19,755

Amerikan Pastası 7: Aşk Kitabı
2009 Komedi Özel Efekt 4.8 30,413
2009 Macera Özel Efekt    
2009 Komedi Özel Efekt    

Uzay Patileri
2009 Macera Özel Efekt    
2008 Suç Özel Efekt 7.4 15,732
2008 Suç Özel Efekt 6.1 1,655
2008 Komedi Özel Efekt    
2008 Komedi Özel Efekt    
2007 Macera Özel Efekt    

Suikastçı
2007 Aksiyon Özel Efekt 6.3 74,287
2007 Aksiyon Özel Efekt    
2007 Aile Özel Efekt    

Özel Birlik
2006 Aksiyon Özel Efekt    

Görünmeyen Tehlike 2
2006 Aksiyon Özel Efekt    

Sırılsıklam Aşık
2001 Komedi Özel Efekt 5.4 11,875
2000 Aksiyon Özel Efekt 6.6 9,377

Düetler
2000 Komedi Özel Efekt 6.0 8,287
2000 Suç Özel Efekt 6.3 210
2000 Dram Özel Efekt 7.1 353
2000 Dram Özel Efekt 8.5 1,152
1999 Dram Özel Efekt    

Sayı Kralı Buddy
1997 Komedi Özel Efekt 5.1 13,278

İskoçyalı
1992 Aksiyon Özel Efekt 7.3 10,217
1991 Macera Sesler 4.7 2,252
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017