Giriş Kayıt
Darren Marcoux

Darren Marcoux


Özel Efekt, Sesler

Darren Marcoux, Özel efekt, sesler. Alcatraz (2012), The Magicians (2015), Amerikan Pastası 7: Aşk Kitabı (2009), Sanctuary (2008) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Darryn Marcoux
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Komedi Özel Efekt    
2015 Dram Özel Efekt 7.0 2,830
2015 Korku Özel Efekt 5.2 6,442
2015 Dram Özel Efekt 7.5 22,832
2013 Komedi Özel Efekt 5.2 9,589

Denizci: Gizli Tehlike
2013 Aksiyon Özel Efekt    
2012 Aksiyon Özel Efekt 3.8 1,343
2012 Komedi Özel Efekt    
2012 Aksiyon Özel Efekt 7.0 36,144
2011 Aksiyon Özel Efekt 7.7 6,972
2010 Macera Özel Efekt    

30 Gün Gece: Karanlık Günler
2010 Korku Özel Efekt    

Tehlikeli Aslar 2
2010 Aksiyon Özel Efekt    

Mahzen
2009 Macera Özel Efekt 5.7 19,920

Amerikan Pastası 7: Aşk Kitabı
2009 Komedi Özel Efekt 4.8 30,413
2009 Macera Özel Efekt    
2009 Komedi Özel Efekt    

Uzay Patileri
2009 Macera Özel Efekt    
2008 Suç Özel Efekt 7.4 16,102
2008 Suç Özel Efekt 6.1 1,655
2008 Komedi Özel Efekt    
2008 Komedi Özel Efekt    
2007 Macera Özel Efekt    

Suikastçı
2007 Aksiyon Özel Efekt 6.3 75,432
2007 Aksiyon Özel Efekt    
2007 Aile Özel Efekt    

Özel Birlik
2006 Aksiyon Özel Efekt    

Görünmeyen Tehlike 2
2006 Aksiyon Özel Efekt    

Sırılsıklam Aşık
2001 Komedi Özel Efekt 5.4 11,875
2000 Aksiyon Özel Efekt 6.6 9,628

Düetler
2000 Komedi Özel Efekt 6.0 8,287
2000 Suç Özel Efekt 6.3 210
2000 Dram Özel Efekt 7.1 353
2000 Dram Özel Efekt 8.5 1,152
1999 Dram Özel Efekt    

Sayı Kralı Buddy
1997 Komedi Özel Efekt 5.1 13,493

İskoçyalı
1992 Aksiyon Özel Efekt 7.3 10,490
1991 Macera Sesler 4.7 2,252
Dizi Altyazıları
The Flash (10,846) Better Call Saul (6,281) Fargo (5,548) Arrow (4,587) Lucifer (4,493) The 100 (4,370) Gotham (3,726) 12 Monkeys (2,949) Supernatural (2,922) American Gods (2,886)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017