Giriş Kayıt
Mike Marchain

Mike Marchain


Sesler

Michael Marchain, sesler. Firefly (2002), It's Always Sunny in Philadelphia (2005), Vampir Avcısı Buffy (1997), Angel 2 (1999) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Michael Marchain
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Sesler 7.3 1,417
2017 Dram Sesler 3.1 3,978
2017 Suç Sesler 7.8 36,135
2016 Komedi Sesler 6.3 635
2015 Dram Sesler 7.3 9,380
2015 Suç Sesler 5.4 8,744
2015 Komedi Sesler 7.6 3,153
2014 Suç Sesler 7.3 5,872
2014 Komedi Sesler 8.2 12,725
2014 Dram Sesler 8.5 7,974
2013 Suç Sesler 7.6 15,924
2013 Komedi Sesler    
2012 Komedi Sesler 7.6 7,078
2012 Aksiyon Sesler 3.4 287
2012 Komedi Sesler    
2011 Aile Sesler    
2011 Komedi Sesler 6.3 1,226
2011 Komedi Sesler 7.8 27,122
2011 Suç Sesler 7.1 12,816
2010 Komedi Sesler    
2010 Komedi Sesler 7.6 2,115
2008 Dram Sesler 7.1 6,162
2007 Western Sesler 4.1 162
2007 Dram Sesler 7.6 4,013

Dingin Savaşçı
2006 Dram Sesler 7.3 22,500

Sağdıç
2005 Komedi Sesler 6.1 3,286
2005 Suç Sesler 7.3 1,959
2005 Suç Sesler 7.0 22,452
2005 Komedi Sesler 8.8 150,970
2004 Dram Sesler 8.4 22,967

Düşler Ülkesi
2004 Biyografi Sesler 7.7 182,338
2003 Macera Sesler 7.5 13,175
2003 Suç Sesler 7.6 20,561
2002 Macera Sesler 9.1 206,415

Rose Red Konağı
2002 Korku Sesler 6.7 16,668
2000 Dram Sesler    
2000 Aksiyon Sesler 7.4 26,999
2000 Dram Sesler 7.2 600

Soprano Ailesi
1999 Suç Sesler 9.2 216,545
1999 Dram Sesler 6.5 2,911

Angel 2
1999 Aksiyon Sesler 8.0 55,091
1998 Korku Sesler    
1997 Dram Sesler 6.1 250

Vampir Avcısı Buffy
1997 Aksiyon Sesler 8.2 109,558

Melrose Place 1
1992 Dram Sesler 5.8 9,100

Evimiz Hollwood'da
1990 Dram Sesler 6.2 25,283
- Belgesel    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017