Giriş Kayıt
Mike Marchain

Mike Marchain


Sesler

Michael Marchain, sesler. Firefly (2002), It's Always Sunny in Philadelphia (2005), Vampir Avcısı Buffy (1997), Angel 2 (1999) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Michael Marchain
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Sesler 7.3 1,509
2017 Dram Sesler 3.1 4,192
2017 Suç Sesler 7.8 41,542
2016 Komedi Sesler 6.3 694
2015 Dram Sesler 7.3 9,380
2015 Suç Sesler 5.4 8,838
2015 Komedi Sesler 7.6 3,153
2014 Suç Sesler 7.3 5,916
2014 Komedi Sesler 8.2 12,855
2014 Dram Sesler 8.5 8,098
2013 Suç Sesler 7.6 15,978
2013 Komedi Sesler    
2012 Komedi Sesler 7.6 7,107
2012 Aksiyon Sesler 3.4 287
2012 Komedi Sesler 7.1 1,940
2011 Aile Sesler    
2011 Komedi Sesler 6.3 1,226
2011 Komedi Sesler 7.8 27,402
2011 Suç Sesler 7.1 12,887
2010 Komedi Sesler    
2010 Komedi Sesler 7.6 2,115
2008 Dram Sesler 7.1 6,162
2007 Western Sesler 4.1 162
2007 Dram Sesler 7.6 4,013

Dingin Savaşçı
2006 Dram Sesler 7.3 22,695

Sağdıç
2005 Komedi Sesler 6.1 3,286
2005 Suç Sesler 7.3 1,959
2005 Suç Sesler 7.0 22,564
2005 Komedi Sesler 8.8 152,516
2004 Dram Sesler 8.4 23,012

Düşler Ülkesi
2004 Biyografi Sesler 7.7 183,082
2003 Macera Sesler 7.5 13,231
2003 Suç Sesler 7.6 20,679
2002 Macera Sesler 9.1 207,710

Rose Red Konağı
2002 Korku Sesler 6.7 16,668
2000 Dram Sesler    
2000 Aksiyon Sesler 7.4 27,110
2000 Dram Sesler 7.2 600

Soprano Ailesi
1999 Suç Sesler 9.2 218,777
1999 Dram Sesler 6.5 2,911

Angel 2
1999 Aksiyon Sesler 8.0 55,350
1998 Korku Sesler 5.0 2,211
1997 Dram Sesler 6.1 250

Vampir Avcısı Buffy
1997 Aksiyon Sesler 8.2 110,070

Melrose Place 1
1992 Dram Sesler 5.8 9,172

Evimiz Hollwood'da
1990 Dram Sesler 6.2 25,432
- Belgesel    
Film Altyazıları
The Mountain Between Us (6,923) Dunkirk (4,659) Stronger (4,005) It (2,613) American Made (1,968) Loving Vincent (1,858) Mother! (1,832) Kingsman: The Golden Circle (1,790) Flatliners (1,492) The Foreigner (853)
Dizi Altyazıları
Vikings (14,650) Mr. Robot (6,996) Shameless (6,844) Game of Thrones (3,955) Peaky Blinders (2,762) Manhunt: Unabomber (2,652) Lucifer (1,997) Designated Survivor (1,863) The Big Bang Theory (1,625) Supernatural (1,596)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017