Giriş Kayıt
Mike Marchain

Mike Marchain


Sesler

Michael Marchain, sesler. Firefly (2002), It's Always Sunny in Philadelphia (2005), Vampir Avcısı Buffy (1997), Angel 2 (1999) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Michael Marchain
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Sesler 7.2 1,224
2017 Suç Sesler 7.9 31,479
2016 Komedi Sesler 6.3 545
2015 Dram Sesler 7.3 9,297
2015 Suç Sesler 5.4 8,618
2015 Komedi Sesler 7.6 3,030
2014 Suç Sesler 7.3 5,816
2014 Komedi Sesler 8.2 12,569
2014 Dram Sesler 8.5 7,712
2013 Suç Sesler 7.6 15,828
2013 Komedi Sesler    
2012 Komedi Sesler 7.6 7,034
2012 Aksiyon Sesler 3.4 287
2012 Komedi Sesler    
2011 Aile Sesler    
2011 Komedi Sesler 6.3 1,226
2011 Komedi Sesler 7.8 26,475
2011 Suç Sesler 7.1 12,720
2010 Komedi Sesler    
2010 Komedi Sesler 7.6 2,115
2008 Dram Sesler 7.1 6,162
2007 Western Sesler 4.1 162
2007 Dram Sesler 7.6 4,013

Dingin Savaşçı
2006 Dram Sesler 7.3 22,237

Sağdıç
2005 Komedi Sesler 6.1 3,286
2005 Suç Sesler 7.3 1,959
2005 Suç Sesler 6.9 22,284
2005 Komedi Sesler 8.8 148,841
2004 Dram Sesler 8.4 22,895

Düşler Ülkesi
2004 Biyografi Sesler 7.7 181,360
2003 Macera Sesler 7.5 13,074
2003 Suç Sesler 7.6 20,388
2002 Macera Sesler 9.1 204,204

Rose Red Konağı
2002 Korku Sesler 6.7 16,668
2000 Dram Sesler    
2000 Aksiyon Sesler 7.4 26,792
2000 Dram Sesler 7.2 600

Soprano Ailesi
1999 Suç Sesler 9.2 213,441
1999 Dram Sesler 6.5 2,911

Angel 2
1999 Aksiyon Sesler 8.0 54,678
1998 Korku Sesler    
1997 Dram Sesler 6.1 250

Vampir Avcısı Buffy
1997 Aksiyon Sesler 8.2 108,729

Melrose Place 1
1992 Dram Sesler 5.8 8,998

Evimiz Hollwood'da
1990 Dram Sesler 6.2 25,083
- Belgesel    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017