Giriş Kayıt
Enzo Marcelli

Enzo Marcelli


Oyuncu

Enzo Marcelli, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Oyuncu 3.8 37
2006 Komedi Oyuncu 6.6 309

Gençliğin En İyisi
2003 Dram Oyuncu 8.5 16,618
2000 Komedi Oyuncu 6.7 549
1995 Suç Oyuncu 6.9 407
1986 Aile Oyuncu 6.7 1,400
Film Altyazıları
Passengers (8,625) Doctor Strange (4,299) Assassin's Creed (4,004) Arrival (2,949) Allied (2,766) xXx: Return of Xander Cage (2,614) Moana (1,889) Forushande (1,730) Hacksaw Ridge (1,728) Fences (1,514)
Dizi Altyazıları
The Flash (8,690) Supernatural (8,461) Legion (8,315) Arrow (6,184) Black Sails (3,915) Taboo (3,885) Vikings (3,882) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,850) Suits (3,454) The 100 (3,189)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017