Giriş Kayıt
Jason Mauza

Jason Mauza


Sesler, Editör

Jason Mauza, sesler, editör. Crowsnest (2012), Korkunun Ustaları (2005), (2012) Continuum (2012), (2009) Yıldız Geçidi Evren (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Animasyon Sesler 5.9 467

Lanetli Ev 2
2013 Dram Sesler 5.3 13,366
2013 Komedi Sesler 3.9 455
2012 Aksiyon Sesler 6.6 3,508
2012 Aksiyon Sesler 7.7 49,253
2012 Aksiyon Sesler 3.8 1,343
2010 Aksiyon Sesler 6.0 88

Ölüm Avı
2010 Aksiyon Sesler 5.2 5,254
2010 Aile Sesler    
2009 Bilim-Kurgu Sesler    
2009 Suç Sesler 4.8 2,172

Yıldız Geçidi Evren
2009 Dram Sesler 7.7 40,660
2008 Suç Sesler 7.4 16,025
2007 Komedi Sesler    

Hayalet Sesler 2
2007 Dram Sesler 5.7 11,410

Kara Kedi
2007 Korku Sesler    

Dondurma
2007 Korku Sesler    

Washington'cılar
2007 Korku Sesler    

Ölüm Hakkı
2007 Korku Sesler 6.3 1,293

Kurt Böceğinin Sonu
2006 Korku Sesler 6.4 1,567

Kürkler
2006 Korku Sesler    

Kariyer Savaşı
2006 Dram Editör    

Sarı Saçlı Çocuk
2006 Korku Sesler 6.5 2,136

Haeckel'in Hikayesi
2006 Korku Sesler    

Beni de Al
2006 Korku Sesler    

Hasta Kız
2006 Korku Sesler    

Aile
2006 Korku Sesler    

Yaşam Hakkı
2006 Korku Sesler    

Lanetli Şey
2006 Korku Sesler    

Merdivenlerdeki Valeire
2006 Korku Sesler    

Sesler
2006 Korku Sesler    

V Kelimesi
2006 Korku Sesler    

Korkunun Ustaları
2005 Korku Sesler 7.6 9,688

Çikolata
2005 Korku Sesler    

Ölünün Dansı
2005 Korku Sesler    

Geyik Kadın
2005 Korku Sesler    

Cadı Evindeki Rüyalar
2005 Korku Sesler 6.5 3,190

Eve Dönüş
2005 Korku Sesler    

Dağ Yolu ve Dışında Gerçekleşen Olay
2005 Korku Sesler 6.6 3,546

Jenifer
2005 Korku Sesler    
Film Altyazıları
Gold (2,496) Get Out (1,648) Personal Shopper (1,533) Logan (1,411) Silence (1,269) The Age of Shadows (962) Split (914) La La Land (877) Rings (840) The Fate of the Furious (773)
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (5,887) The Flash (4,290) Into the Badlands (3,149) Gotham (2,199) The Blacklist (1,768) Fargo (1,677) The Last Kingdom (1,405) Vikings (1,381) Game of Thrones (1,380) Billions (1,186)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017