Giriş Kayıt
Costa Mantis

Costa Mantis


Yönetmen Asistanı, Sanat Bölümü

Costa Mantis, yönetmen asistanı, sanat bölümü.

Boyu: 1.78 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Dram Taşıma Bölümü 6.4 419
1988 Suç Çeşitli    
1980 Korku Yönetmen Asistanı 4.9 2,363
1979 Komedi Sanat Bölümü 4.2 1,445
1978 Komedi Yönetmen Asistanı 5.8 15,430
Film Altyazıları
The Mountain Between Us (7,002) Stronger (5,361) The Foreigner (4,298) Flatliners (3,708) Dunkirk (3,012) Beyond Skyline (2,164) American Made (1,992) Kingsman: The Golden Circle (1,744) Loving Vincent (1,702) It (1,638)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017