Giriş Kayıt
Shelley Mansell

Shelley Mansell


Kostüm Tasarımcısı, Kostümcü, Kameraman

Shelley Mansell, kostüm tasarımcısı, kostümcü, kameraman. Shadowhunters: The Mortal Instruments (2016), Covert Affairs (2010), Being Erica (2009), Transporter: The Series (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Shelly Mansell
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Aksiyon Kostüm Tasarımcısı 6.6 38,586
2013 Suç Kostüm Bölümü 8.6 190,350

Dost musun, Düşman mı ?
2012 Komedi Kostüm Tasarımcısı 5.1 3,099
2012 Aksiyon Kostüm Tasarımcısı 6.6 6,502

Bu Dans Senin
2011 Komedi Taşıma Bölümü 6.6 24,802
2010 Komedi Kostüm Tasarımcısı    
2010 Macera Kostüm Tasarımcısı    
2010 Aksiyon Kostüm Tasarımcısı 7.3 24,382
2009 Komedi Kostüm Tasarımcısı 7.5 8,197

Rock Kampı
2008 Komedi Kostüm Tasarımcısı    
2008 Aile Kostüm Tasarımcısı 5.9 160
2006 Komedi Kostüm Bölümü    

Testere 2
2005 Korku Kostüm Bölümü 6.6 209,376
2004 Komedi Kostüm Tasarımcısı 6.5 284
2003 Komedi Kostüm Bölümü 6.2 447
2003 Komedi Kostüm Tasarımcısı 3.5 160

İntikam Oyunu
2003 Gizem Kostüm Tasarımcısı 5.6 1,831
2003 Suç Kostüm Bölümü 7.6 41
2000 Biyografi Kostüm Bölümü 5.9 3,074
1996 Aile Kameraman 5.9 8,069
1995 Aksiyon Kostüm Bölümü 3.1 988
1994 Dram Kostüm Bölümü 7.3 913
Film Altyazıları
Rampage (17,098) Ready Player One (12,104) Escape Plan 2: Hades (4,746) Tomb Raider (1,950) Blockers (1,674) The Cured (1,562) Den 12. mann (805) Black Panther (616) Set It Up (604) Future World (513)
Dizi Altyazıları
Westworld (17,133) 12 Monkeys (3,210) Into the Badlands (2,934) The 100 (2,666) La casa de papel (2,590) The Expanse (1,894) Legion (1,593) The Crossing (1,536) Fear the Walking Dead (1,211) Vikings (1,206)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018