Giriş Kayıt
Mark W. Mansbridge

Mark W. Mansbridge


Sanat Yönetmeni, Sanat Bölümü, Yapım Tasarımcısı

Mark W. Mansbridge, sanat yönetmeni, sanat bölümü, yapım tasarımcısı. Oblivion (2013), Indiana Jones ve Kristal Kafatası Krallığı (2008), Kaya (1996), Tron Efsanesi (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Mark Mansbridge
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Transformers: Kayıp Çağ
2014 Aksiyon Sanat Yönetmeni 5.7 265,969
2013 Aksiyon Sanat Yönetmeni 7.0 422,221

Tron Efsanesi
2010 Aksiyon Sanat Yönetmeni 6.8 279,878

Indiana Jones ve Kristal Kafatası Krallığı
2008 Aksiyon Sanat Bölümü
Sanat Yönetmeni
6.2 361,490
2007 Aksiyon Sanat Yönetmeni 6.2 132,673

Poseidon'dan Kaçış
2006 Aksiyon Sanat Yönetmeni 5.6 87,029

Riddick Günlükleri
2004 Aksiyon Sanat Yönetmeni 6.7 194,719

Dünyanın Uzak Ucu
2003 Aksiyon Sanat Yönetmeni 7.4 179,266

Matrix Reloaded
2003 Aksiyon Sanat Bölümü 7.2 449,649

Mars'taki Hayaletler
2001 Aksiyon Sanat Yönetmeni 4.9 45,561
2001 Aksiyon Sanat Bölümü 6.1 274,442

Robot Adam
1999 Dram Sanat Yönetmeni 6.8 95,657

Mavi Korku
1999 Aksiyon Sanat Yönetmeni 5.8 106,726

Küçük Askerler
1998 Aksiyon Sanat Yönetmeni 6.1 81,680

Küre
1998 Dram Sanat Yönetmeni 6.1 88,108

Ateş Altında
1997 Aksiyon Sanat Yönetmeni 5.0 14,580

Çok Yakın Ve Çok Özel
1996 Dram Sanat Yönetmeni 6.1 11,479

Kaya
1996 Aksiyon Sanat Yönetmeni 7.4 275,985
1995 Macera Yapım Tasarımcısı 5.5 4,738

Düşme Noktası
1994 Aksiyon Sanat Yönetmeni 5.6 16,619

Vahşi Nehir
1994 Aksiyon Sanat Yönetmeni 6.3 35,436

Gökyüzünde Ateş
1993 Biyografi Sanat Yönetmeni 6.5 17,684
1992 Biyografi Sanat Bölümü 7.6 46,301

Bir Aşk Dört Nikâh
1991 Komedi Sanat Yönetmeni 5.7 4,195

Şehir Züppeleri
1991 Komedi Sanat Yönetmeni 6.7 41,661

Ölüm Kitabı
1990 Suç Sanat Yönetmeni 7.8 149,221

Hayalet
1990 Dram Sanat Yönetmeni 7.0 166,056

Güllerin Savaşı
1989 Komedi Sanat Yönetmeni 6.8 40,961

Birşey Söyle
1989 Komedi Yapım Tasarımcısı 7.4 71,306

Kasabanın Cadıları
1987 Komedi Sanat Yönetmeni 6.5 52,226
1986 Aksiyon Sanat Yönetmeni 5.7 3,376

İki Beyinli Adam
1983 Komedi Sanat Yönetmeni
Yapım Tasarımcısı
6.4 20,846
1983 Macera Sanat Yönetmeni    
1981 Aksiyon Sanat Yönetmeni 7.1 3,317
1979 Aksiyon Sanat Yönetmeni 8.5 2,396

Çılgın
1977 Aksiyon Sanat Yönetmeni 6.9 35,379
1954 Aksiyon Sanat Yönetmeni 8.6 1,227
Film Altyazıları
The Mountain Between Us (7,709) The Foreigner (6,713) Stronger (5,815) Flatliners (4,697) Dunkirk (3,675) Beyond Skyline (2,935) American Made (2,427) Kingsman: The Golden Circle (2,122) It (1,946) Loving Vincent (1,849)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017