Giriş Kayıt
Mark W. Mansbridge

Mark W. Mansbridge


Sanat Yönetmeni, Sanat Bölümü, Yapım Tasarımcısı

Mark W. Mansbridge, sanat yönetmeni, sanat bölümü, yapım tasarımcısı. Oblivion (2013), Indiana Jones ve Kristal Kafatası Krallığı (2008), Kaya (1996), Tron Efsanesi (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Mark Mansbridge
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Transformers: Kayıp Çağ
2014 Aksiyon Sanat Yönetmeni 5.7 253,034
2013 Aksiyon Sanat Yönetmeni 7.0 406,100

Tron Efsanesi
2010 Aksiyon Sanat Yönetmeni 6.8 272,222

Indiana Jones ve Kristal Kafatası Krallığı
2008 Aksiyon Sanat Bölümü
Sanat Yönetmeni
6.2 348,057
2007 Aksiyon Sanat Yönetmeni 6.2 129,040

Poseidon'dan Kaçış
2006 Aksiyon Sanat Yönetmeni 5.6 84,522

Riddick Günlükleri
2004 Aksiyon Sanat Yönetmeni 6.7 189,682

Dünyanın Uzak Ucu
2003 Aksiyon Sanat Yönetmeni 7.4 173,788

Matrix Reloaded
2003 Aksiyon Sanat Bölümü 7.2 436,407

Mars'taki Hayaletler
2001 Aksiyon Sanat Yönetmeni 4.9 44,343
2001 Aksiyon Sanat Bölümü 6.1 265,098

Robot Adam
1999 Dram Sanat Yönetmeni 6.8 91,898

Mavi Korku
1999 Aksiyon Sanat Yönetmeni 5.8 102,717

Küçük Askerler
1998 Aksiyon Sanat Yönetmeni 6.1 79,643

Küre
1998 Dram Sanat Yönetmeni 6.0 85,013

Ateş Altında
1997 Aksiyon Sanat Yönetmeni 4.9 13,795

Çok Yakın Ve Çok Özel
1996 Dram Sanat Yönetmeni 6.1 11,479

Kaya
1996 Aksiyon Sanat Yönetmeni 7.4 268,017
1995 Macera Yapım Tasarımcısı 5.5 4,569

Düşme Noktası
1994 Aksiyon Sanat Yönetmeni 5.6 15,961

Vahşi Nehir
1994 Aksiyon Sanat Yönetmeni 6.3 34,102

Gökyüzünde Ateş
1993 Biyografi Sanat Yönetmeni 6.5 16,806
1992 Biyografi Sanat Bölümü 7.6 44,659

Bir Aşk Dört Nikâh
1991 Komedi Sanat Yönetmeni 5.7 4,195

Şehir Züppeleri
1991 Komedi Sanat Yönetmeni 6.7 40,512

Ölüm Kitabı
1990 Gerilim Sanat Yönetmeni 7.8 140,722

Hayalet
1990 Dram Sanat Yönetmeni 7.0 160,262

Güllerin Savaşı
1989 Komedi Sanat Yönetmeni 6.8 39,428

Birşey Söyle
1989 Komedi Yapım Tasarımcısı 7.4 68,841

Kasabanın Cadıları
1987 Komedi Sanat Yönetmeni 6.5 49,808
1986 Aksiyon Sanat Yönetmeni 5.7 3,376

İki Beyinli Adam
1983 Komedi Sanat Yönetmeni
Yapım Tasarımcısı
6.4 19,704
1983 Macera Sanat Yönetmeni    
1981 Aksiyon Sanat Yönetmeni 7.1 3,070
1979 Aksiyon Sanat Yönetmeni    

Çılgın
1977 Aksiyon Sanat Yönetmeni 6.9 33,751
1954 Aksiyon Sanat Yönetmeni 8.6 1,129
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (10,659) Split (5,702) Rogue One (5,376) Hidden Figures (4,480) Assassin's Creed (3,662) Paterson (3,385) Live by Night (3,332) Patriots Day (3,051) Allied (2,521) Brimstone (1,795)
Dizi Altyazıları
Legion (8,957) Arrow (5,331) The Flash (5,114) The Expanse (2,917) The 100 (2,917) Legends of Tomorrow (2,626) The Blacklist (2,185) Colony (2,112) Vikings (2,035) Designated Survivor (1,910)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017