Giriş Kayıt
Mark W. Mansbridge

Mark W. Mansbridge


Sanat Yönetmeni, Sanat Bölümü, Yapım Tasarımcısı

Mark W. Mansbridge, sanat yönetmeni, sanat bölümü, yapım tasarımcısı. Oblivion (2013), Indiana Jones ve Kristal Kafatası Krallığı (2008), Kaya (1996), Tron Efsanesi (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Mark Mansbridge
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Transformers: Kayıp Çağ
2014 Aksiyon Sanat Yönetmeni 5.7 251,771
2013 Aksiyon Sanat Yönetmeni 7.0 403,729

Tron Efsanesi
2010 Aksiyon Sanat Yönetmeni 6.8 271,140

Indiana Jones ve Kristal Kafatası Krallığı
2008 Aksiyon Sanat Bölümü
Sanat Yönetmeni
6.2 346,206
2007 Aksiyon Sanat Yönetmeni 6.2 128,593

Poseidon'dan Kaçış
2006 Aksiyon Sanat Yönetmeni 5.6 84,214

Riddick Günlükleri
2004 Aksiyon Sanat Yönetmeni 6.7 188,980

Dünyanın Uzak Ucu
2003 Aksiyon Sanat Yönetmeni 7.4 173,025

Matrix Reloaded
2003 Aksiyon Sanat Bölümü 7.2 434,356

Mars'taki Hayaletler
2001 Aksiyon Sanat Yönetmeni 4.9 44,194
2001 Aksiyon Sanat Bölümü 6.1 263,822

Robot Adam
1999 Dram Sanat Yönetmeni 6.8 91,336

Mavi Korku
1999 Aksiyon Sanat Yönetmeni 5.8 102,205

Küçük Askerler
1998 Aksiyon Sanat Yönetmeni 6.1 79,390

Küre
1998 Dram Sanat Yönetmeni 6.0 84,603

Ateş Altında
1997 Aksiyon Sanat Yönetmeni 4.9 13,795

Çok Yakın Ve Çok Özel
1996 Dram Sanat Yönetmeni 6.1 11,479

Kaya
1996 Aksiyon Sanat Yönetmeni 7.4 266,848
1995 Macera Yapım Tasarımcısı 5.5 4,569

Düşme Noktası
1994 Aksiyon Sanat Yönetmeni 5.6 15,961

Vahşi Nehir
1994 Aksiyon Sanat Yönetmeni 6.3 33,867

Gökyüzünde Ateş
1993 Biyografi Sanat Yönetmeni 6.5 16,725
1992 Biyografi Sanat Bölümü 7.6 44,422

Bir Aşk Dört Nikâh
1991 Komedi Sanat Yönetmeni 5.7 4,195

Şehir Züppeleri
1991 Komedi Sanat Yönetmeni 6.7 40,346

Ölüm Kitabı
1990 Gerilim Sanat Yönetmeni 7.8 139,909

Hayalet
1990 Dram Sanat Yönetmeni 7.0 159,526

Güllerin Savaşı
1989 Komedi Sanat Yönetmeni 6.8 39,334

Birşey Söyle
1989 Komedi Yapım Tasarımcısı 7.4 68,536

Kasabanın Cadıları
1987 Komedi Sanat Yönetmeni 6.5 49,509
1986 Aksiyon Sanat Yönetmeni 5.7 3,376

İki Beyinli Adam
1983 Komedi Sanat Yönetmeni
Yapım Tasarımcısı
6.4 19,704
1983 Macera Sanat Yönetmeni    
1981 Aksiyon Sanat Yönetmeni 7.1 3,041
1979 Aksiyon Sanat Yönetmeni    

Çılgın
1977 Aksiyon Sanat Yönetmeni 6.9 33,606
1954 Aksiyon Sanat Yönetmeni 8.6 1,121
Dizi Altyazıları
Supernatural (10,192) Legion (9,257) The 100 (6,807) Arrow (6,627) The Flash (5,834) The Big Bang Theory (4,561) Black Sails (4,142) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,743) Suits (3,630) Vikings (3,398)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017