Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Mark W. Mansbridge

Mark W. Mansbridge


Sanat Yönetmeni, Sanat Bölümü, Yapım Tasarımcısı

Mark W. Mansbridge, sanat yönetmeni, sanat bölümü, yapım tasarımcısı. Oblivion (2013), Indiana Jones ve Kristal Kafatası Krallığı (2008), Kaya (1996), Tron Efsanesi (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Mark Mansbridge
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Transformers: Kayıp Çağ
2014 Aksiyon Sanat Yönetmeni 5.7 249,906
2013 Aksiyon Sanat Yönetmeni 7.0 400,346

Tron Efsanesi
2010 Aksiyon Sanat Yönetmeni 6.8 269,669

Indiana Jones ve Kristal Kafatası Krallığı
2008 Aksiyon Sanat Bölümü
Sanat Yönetmeni
6.2 343,668
2007 Aksiyon Sanat Yönetmeni 6.2 127,874

Poseidon'dan Kaçış
2006 Aksiyon Sanat Yönetmeni 5.6 83,857

Riddick Günlükleri
2004 Aksiyon Sanat Yönetmeni 6.7 187,811

Dünyanın Uzak Ucu
2003 Aksiyon Sanat Yönetmeni 7.4 172,024

Matrix Reloaded
2003 Aksiyon Sanat Bölümü 7.2 431,803

Mars'taki Hayaletler
2001 Aksiyon Sanat Yönetmeni 4.9 43,949
2001 Aksiyon Sanat Bölümü 6.1 261,817

Robot Adam
1999 Dram Sanat Yönetmeni 6.8 90,650

Mavi Korku
1999 Aksiyon Sanat Yönetmeni 5.8 101,591

Küçük Askerler
1998 Aksiyon Sanat Yönetmeni 6.1 79,016

Küre
1998 Dram Sanat Yönetmeni 6.0 84,058

Ateş Altında
1997 Aksiyon Sanat Yönetmeni 4.9 13,795

Çok Yakın Ve Çok Özel
1996 Dram Sanat Yönetmeni 6.1 11,479

Kaya
1996 Aksiyon Sanat Yönetmeni 7.4 265,310
1995 Macera Yapım Tasarımcısı 5.5 4,569

Düşme Noktası
1994 Aksiyon Sanat Yönetmeni 5.6 15,961

Vahşi Nehir
1994 Aksiyon Sanat Yönetmeni 6.3 33,543

Gökyüzünde Ateş
1993 Biyografi Sanat Yönetmeni 6.5 16,643
1992 Biyografi Sanat Bölümü 7.6 44,121

Bir Aşk Dört Nikâh
1991 Komedi Sanat Yönetmeni 5.7 4,195

Şehir Züppeleri
1991 Komedi Sanat Yönetmeni 6.7 40,109

Ölüm Kitabı
1990 Gerilim Sanat Yönetmeni 7.8 138,846

Hayalet
1990 Dram Sanat Yönetmeni 7.0 158,393

Güllerin Savaşı
1989 Komedi Sanat Yönetmeni 6.8 39,030

Birşey Söyle
1989 Komedi Yapım Tasarımcısı 7.4 68,118

Kasabanın Cadıları
1987 Komedi Sanat Yönetmeni 6.5 49,153
1986 Aksiyon Sanat Yönetmeni 5.7 3,376

İki Beyinli Adam
1983 Komedi Sanat Yönetmeni
Yapım Tasarımcısı
6.4 19,704
1983 Macera Sanat Yönetmeni    
1981 Aksiyon Sanat Yönetmeni 7.1 3,005
1979 Aksiyon Sanat Yönetmeni    

Çılgın
1977 Aksiyon Sanat Yönetmeni 6.9 33,366
1954 Aksiyon Sanat Yönetmeni 8.6 1,096
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017