Giriş Kayıt
Mark W. Mansbridge

Mark W. Mansbridge


Sanat Yönetmeni, Sanat Bölümü, Yapım Tasarımcısı

Mark W. Mansbridge, sanat yönetmeni, sanat bölümü, yapım tasarımcısı. Oblivion (2013), Indiana Jones ve Kristal Kafatası Krallığı (2008), Kaya (1996), Tron Efsanesi (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Mark Mansbridge
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Transformers: Kayıp Çağ
2014 Aksiyon Sanat Yönetmeni 5.7 264,376
2013 Aksiyon Sanat Yönetmeni 7.0 419,629

Tron Efsanesi
2010 Aksiyon Sanat Yönetmeni 6.8 278,584

Indiana Jones ve Kristal Kafatası Krallığı
2008 Aksiyon Sanat Bölümü
Sanat Yönetmeni
6.2 359,363
2007 Aksiyon Sanat Yönetmeni 6.2 132,016

Poseidon'dan Kaçış
2006 Aksiyon Sanat Yönetmeni 5.6 86,570

Riddick Günlükleri
2004 Aksiyon Sanat Yönetmeni 6.7 193,835

Dünyanın Uzak Ucu
2003 Aksiyon Sanat Yönetmeni 7.4 178,359

Matrix Reloaded
2003 Aksiyon Sanat Bölümü 7.2 447,559

Mars'taki Hayaletler
2001 Aksiyon Sanat Yönetmeni 4.9 45,378
2001 Aksiyon Sanat Bölümü 6.1 272,661

Robot Adam
1999 Dram Sanat Yönetmeni 6.8 95,016

Mavi Korku
1999 Aksiyon Sanat Yönetmeni 5.8 106,059

Küçük Askerler
1998 Aksiyon Sanat Yönetmeni 6.1 81,321

Küre
1998 Dram Sanat Yönetmeni 6.0 87,630

Ateş Altında
1997 Aksiyon Sanat Yönetmeni 5.0 14,559

Çok Yakın Ve Çok Özel
1996 Dram Sanat Yönetmeni 6.1 11,479

Kaya
1996 Aksiyon Sanat Yönetmeni 7.4 274,759
1995 Macera Yapım Tasarımcısı 5.5 4,738

Düşme Noktası
1994 Aksiyon Sanat Yönetmeni 5.6 16,619

Vahşi Nehir
1994 Aksiyon Sanat Yönetmeni 6.3 35,207

Gökyüzünde Ateş
1993 Biyografi Sanat Yönetmeni 6.5 17,592
1992 Biyografi Sanat Bölümü 7.6 46,035

Bir Aşk Dört Nikâh
1991 Komedi Sanat Yönetmeni 5.7 4,195

Şehir Züppeleri
1991 Komedi Sanat Yönetmeni 6.7 41,500

Ölüm Kitabı
1990 Suç Sanat Yönetmeni 7.8 147,804

Hayalet
1990 Dram Sanat Yönetmeni 7.0 165,163

Güllerin Savaşı
1989 Komedi Sanat Yönetmeni 6.8 40,549

Birşey Söyle
1989 Komedi Yapım Tasarımcısı 7.4 70,935

Kasabanın Cadıları
1987 Komedi Sanat Yönetmeni 6.5 51,792
1986 Aksiyon Sanat Yönetmeni 5.7 3,376

İki Beyinli Adam
1983 Komedi Sanat Yönetmeni
Yapım Tasarımcısı
6.4 20,846
1983 Macera Sanat Yönetmeni    
1981 Aksiyon Sanat Yönetmeni 7.1 3,274
1979 Aksiyon Sanat Yönetmeni    

Çılgın
1977 Aksiyon Sanat Yönetmeni 6.9 35,143
1954 Aksiyon Sanat Yönetmeni 8.6 1,201
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017